activecats-vinkel-beslag-løsdel---til-væghængt-wall-post jekashundogkat.dkactivecats-vinkel-beslag-løsdel---til-væghængt-wall-post jekashundogkat.dk

Vinkel Beslag Løsdel

199,00 DKK299,00 DKK

Original – Vinkel beslag som løsdel 

ActiveCats i naturtræ eller i sort naturtræ. Perfekt til montering af huler, hylder og når der skal monteres kradsetræ på en væg.

Ryd

Vinkel beslag Løsdel fra ActiveCats

Vinkel beslag original  bruges til montering af huler, hylder og til montering på en væg. Det er let og ukompliceret at sætte op og giver et enkelt og flot look. ActiveCat vinkel beslag løsdel er en moderne, trendy og enkel løsning. Når der skal monters et kradsetræ på en væg. På den måde har du gulvet frit,  og du er fri for, at der står et kæmpe kradsetræ og optager pladsen på stuegulvet.

Vinkel beslag i naturtræ eller i sort naturtræ fra væg til yderste kant er der 20 cm. er der en søjle på er den indenfor målet.

Vinkel Beslag Løsdel fra ActiveCats.

Alle løsdele er originale løsdele og reservedele fra ActiveCats og er selvfølgelig lavet i naturtræ. Du vil her opleve den gode og luksuriøse kvalitet, som da du købte dit komplette kradsetræ. Team Jekas står som altid klar til rådgive dig både inden, under og efter bestilling. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Hvis du er mere interesseret i at købe et helt nyt kradsetræ fra ActiveCats .

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 2.5 kg
Farve

Natur, Sort

Antal

1 stk, 2 stk

Dyr

Kat

Funktion

Løsdel til Krads

Mærke

ActiveCats

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vinkel Beslag Løsdel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen