Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Whisker Comfort foderskål

99,00 DKK

Foderskål til mindre hunde

Whisker Comfort foderskål til hvalpe, mini hunde og mindre hunde racer.  Whisker hundeskål gør det let let og komfortabel at spise, velegnet til alle racer og specielt til racer med kort næse.

 

 

 

 

 

Ryd

Beskrivelse

Whisker Comfort foderskål til Hunde

Whisker Comfort foderskål til Hunde. Her er en fantastisk foderskål med comfort, den unikke udformning hvor bunden er udstyret med riller. Det giver fordele og så vores hunde, har let ved at få deres foder op fra foderskålen. Her er Whisker Comfort en unik foderskål til små og mellemstore hunde. Vi kan varmt anbefale den,  foderskål med fordele. Whisker skålen kan bruges af hvalpe og voksne hunde så som  mini hunde og mindre hunde samt.    Den rillede bund letter spisning af foderet. På grund af rillerne i skålen, vil foderet forblive på plads og er let at fange. Skålen er flad, hvilket er behageligt for hunde med korte ansigter. Takket være de lave kanter gør det let at spise. .

Whisker skålen er foderskålen med den unikke bund. Bunden gør det lettere at spise foderet.  På grund af rillerne i skålen, bliver foderet på sin plads og er let at fange. Skålen er flad, hvilket er behageligt for katte med korte ansigter.

  • Lave kanter gør det let at spise
  • Mål:19  x 12,5 x 3,5 cm
  • Materialet: melamin,
  • Tåler opvaskemaskinen
  • Ved køb af flere stk. vil det være ass.  – grundet de kommer ass. i sort og hvid – vi gør alt for at komme så tæt på ønsker som muligt – men ved køb af flere stk. vil der forekomme at vi sender ass.

Team Jekas

Har du brug for vejledning kan du kontakte os på tlf. eller Her.  Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube.

Yderligere information

Vægt 0.9 kg
FarveBD

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Whisker Comfort foderskål”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0