Whisker Comfort Skål

99,00 DKK

Unik og Perfekt foderskål

Whisker Comfort foderskål til Katte – Whisker Katteskål gør det let let og comfortabel at spise, velegnet til alle racer og specielt til racer med kort næse.

Ryd

Whisker Comfort foderskål til Katte

Whisker Comfort foderskål til katte. Her er en fantastisk foderskål med comfort, den unikke udformning hor bunden har riller. Giver fordele og katten har let ved at få deres foder op fra skålen. Her er Whisker Comfort en unik foderskål katte. Vi kan varmt anbefale den,  foderskål med flere fordele. Whisker skålen kan bruges af enhver race af katte, men er specielt designet til Perser og British Short hair katte og andre katte racer.  Den rillede bund letter spisning af foderet. På grund af rillerne i skålen, vil foderet forblive på plads og er let at fange. Skålen er flad, hvilket er behageligt for katte med korte ansigter. Takket være de lave kanter vil kattens knurrehår ikke irritere, og de kommer ikke i vejen imens vores katte spiser.

Whisker skålen er foderskålen med den unikke bund. Bunden gør det lettere at spise foderet.  På grund af rillerne i skålen, bliver foderet på sin plads og er let at fange. Skålen er flad, hvilket er behageligt for katte med korte ansigter.

  • Takket være de lave kanter vil kattens knurhår ikke irritere, mens den spiser.
  • Mål:16  x 12,5 x 3,5 cm
  • Materialet: melamin,
  • Tåler opvaskemaskinen
  • Ved køb af flere stk. vil det være ass.  – grundet de kommer ass. i sort og hvid – vi gør alt for at komme så tæt på ønsker som muligt – men ved køb af flere stk. vil der forekomme at vi sender ass.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.6 kg
Farve

Hvid, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Whisker Comfort Skål”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen