Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Whisker Water Vandskål

99,95 DKK

Unik og Perfekt  vandskål

Velegnet egnet til katte fordi der er plads til knurhår denne luksus model af en drikkeskål. Vandskålen er rengørings venlig og tåler opvaskemaskine.

 

 

 

Ryd

Beskrivelse

Whisker Water Vandskål, melamin 19 x 15 x 5cm

Whisker Water Vandskål, melamin 19 x 15 x 5cm. Velegnet egnet til katte fordi der er plads til knurhår.  Denne luksus model af en drikkeskål er GOD Din kat får plads uanset om det er en kort næset kat eller en langnæset. Alle katte bliver animere til at drikke mere og det er let at komme til. Det er uanset hvordan er der plads til deres knurrehår. Mange vandskåle og foderskåle er for smalle.

Whisker andskål er udformet ergonomisk og med hensyn til katte skal kunne drikke uden problemer. Uanset om din kat har kort eller lang næse så er det let og ubesværet at drikke af Whisker Water vandskål. De fine riller i bunden og den brede vandskål gør der er plads til både knurrehårene og at din kat får lettere ved at drikke.

Vores kunder vender tilbage og fortæller denne vandskål er den bedste investering. Og sammen med foderskålen fra Whisker.  Bliver det en vind – vind der er  god til f.eks. vådkost. Madskålen har også riller og lav kant, der gør det let for din kat at få fat i vådkost eller i fuldfoderet.

Whisker Water Vandskål, melamin

  • Farver ass. sort/hvid
  • Skriv evt. farve ønske –  Vi prøver at efterkomme det,  men kan ikke love noget. Ved køb af flere kommer de ass.
  • Mål: 19 x 15 x  5 cm

Team Jekas

Har du brug for vejledning kan du kontakte os på tlf. eller du kan sende os en mail Her.  Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her @ekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube.

Vi ønsker dig en god tur rundt på shoppen

Yderligere information

Vægt 1 kg
FarveBD

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Whisker Water Vandskål”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0