Tilbud!
XL Klatre Element

XL Klatre Element

149,95 DKK 119,95 DKK

Klatre Element  til vægmontering. 

Byg din egen klatrevæg og giv din kat udfordring som hvis den var i naturen. Her er der der muligheder, kun din fantasi sætter grænser.

 

 

XL Klatre Element  vægmontering – vi skræddersyr

Klatre Element  vægmontering vi skræddersyr  eller væghængt søjle – giv din kat en klatrevæg og giv dermed din kat udfordring. Skræddersy og Byg selv dit kradsetræ med dette væghængte klatre element.  Tag klatre elementer og sæt dem sammen med  den væghængte  Hængekøje og udbyg med denne lækre luksus hyggehuleSmart,  trendy og undgå at have gulvet er fyldt med  kradsetræ og huler. Du kan styrke din kats motoriske færdigheder og lave udfordringer med en klatrevæg. Din kat vil elske at klatre, akkurat som hvis den var i naturens træer.  XL Klatre Element  vægmontering byg dit helt eget katte univers  og gør det til lige præcis den kombination du ønsker til din kat eller katte.

Jekas.dk vi skræddersyr klatrevægge til din kat!

Jekas.dk er ekspert vi skræddersyr klatrevægge efter dine ønsker. Sammen med kunden skræddersyr vi lige det du gerne vil. Her er det kun fantasien der sætter grænser.  Vil du se hvad der er af muligheder for at vi skræddersyr klatrevægge. Her du se hvordan det kan se ud,med moduler fra ActiveCats   

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os HerVidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Vægt 0.95 kg
Dyr

Kat

Funktion

Kradsetræ

Mærke

Trixie

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “XL Klatre Element”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen