Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

XL Primer Kattebakke

199,95 DKK

XL Primer Kattetoilet -Til store katte og kattehold – XL Kattebakke med rem forhindrer kattegrus og urin bliver spredt. Det er en kattebakke der er perfekt til store katte og kattehold.

Beskrivelse

 

XL Primer Kattebakke

XL Primer Kattebakke og KattetoiletXL Primer kattebakke og kattetoilet  er perfekt til store katte og kattehold.  XL Kattebakke med rem forhindrer kattegrus og urin bliver spredt. Og det er en kattebakke der er rummelig og med en god og solid bred rem, rundt langs kanten. Der er dobbelt kant på og det vil sige urin ikke siver ud, på grund af det stoppes af den dobbelte kant. Det er en kattebakke der er perfekt til store katte og kattehold. En kattebakke der står solidt og fast der hvor du vælger at stille det.

Specifikationer:

  • L:71 x B:56cm X H25cm
  • Farve: Bordux/creme
  • bakke med høj rem forhindrer at kattegrus og kattens urin bliver spredt
  • bakke og rem kan sammensættes med Easy Click spænder
  • lav kant for nem adgang
  • Længde: 71 cm
  • Brede: 56 cm
  • Højde: 25 cm
  • Farve: Rød og hvid

Kattebakker og tilbehør til en kattebakke

Kattebakker & Tilbehør samt kattetoilette de findes i forskellige farver og designs. Vi undgår ikke at nævne – har du en kattebakke er et nødvendigt tilbehør en grus måtte fordi så vil du undgå gris på dit gulv. Vi har de helt simple kattebakker og de helt billige løsninger, samt de lidt dyrere kattebakker og katte toiletter med hus, der til gengæld også er smarte. De simple klarer opgaven helt fint. Tænker du på at gøre dit liv en anelse lettere, så kan du overveje at anskaffe dig en lidt dyrere model. Et kattetoilet og kattebakke med eller uden hus er smarte, vælg det kattetoilet, der matcher i lige præcis din bolig og til din kats behov ikke at forglemme størrelsen på din kat. En kattebakke contra et kattetoilet med hus er at du har gemt bakken af vejen. På den måde sidder din kat ugenert og kan foretage sine fornødenheder.

Team jekas anbefaler følgende produkter:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas Hund & Kat på Instagram lige Her.

Yderligere information

Vægt 2.8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “XL Primer Kattebakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0