Zylkene Beroligende

199,95 DKK249,95 DKK

Zylkene Beroligende

Anvendes ved uro,angst og utryghed
Ryd
Varenummer (SKU): 141130-1 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Zylkene Beroligende

Zylkène er et tilskud til hunde og katte, som indeholder det bioaktive decapeptid alfa-casozepin.
Zylkène gør det lettere for hunde og katte at klare uvante situationer eller stressende perioder.
Eksempler er alene-hjemmeproblemer, fyrværkeri, nye omgivelser, dyrlægebesøg, trimning med mere  brug derfor – Zylkene til hunde og katte.
Anvendes ved uro,angst og utryghed
Zylkene er et velsmagende fodertilskud og er let at give. Kapslen åbnes og det vandopløselige pulver blandes med hundens eller kattens mad eller en godbid. Kapslerne kan også gives hele direkte i munden eller maden. Det er op til dig som ejer at finde den måde, der passer bedst til dig og dit kæledyr. Zylkène virker lige godt uanset om du giver kapslen hel eller som pulver.*Virkningen af Zylkène skyldes det aktive peptid alpha-casozepin, som “frigøres” fra mælkeproteinerne ved hjælp af enzymet trypsin. Zylkène er et naturligt produkt uden konserveringsmidler, og er fremstillet uden kemikalier.*Retningslinier vedrørende brugen af Zylkène
Zylkène anvendes til hunde og katte, der oplever uro eller/og utrygge situationer/perioder. Eksempler er flytning, nye omgivelser, nye familiemedlemmer, alene hjemme problemer, nytårsfyrværkeri med mere.*Brugsperioden og den forventelige effekt afhænger af hundens/kattens problem, og Zylkène bør derfor anvendes efter aftale med dyrlægen. Samtidig brug af adfærdsregulerende træning vil ofte være en fordel.

Vægt 0.1 kg
Miligrams

225mg, 75mg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Zylkene Beroligende”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen