Vi skræddersyr kradsetræer væghængt kradsetræ t. store katte

Vi skræddersyr kradsetræer - væghængt kradsetræ

Vi skræddersyr kradsetræer - væghængt kradsetræ, klatrevægge og  det kradsetræ du ønsker til din kat.  Her du kan give din kat klatrevægge  den kan boltre sig på, som du syntes passer til dem. Jekas Hund og kat er expert i at skræddersy og efter komme dine ønsker og dine behov.  Vi skræddersyr væghængte kradsetræer og klatrevægge. Uanset om det er klatrevæg eller kradsetræ så er vi klar til at hjælpe, vi skræddersyr kradsetræer og det  perfekte kradsetræ eller klatrevæg til lige netop din bolig. Du kan selv designe og skræddersy dit kradsetræ

Væghængte kradsetræer

Ved ønske om at skræddersy noget unikt til dig. Anbefaler vi at du ringer til Team Jekas og vi sammen skræddersyr ud fra dine ønsker og behov. Vi skræddersyr væghængt kradsetræer,  kradsetræ eller klatrevæg,  om muligt et væghængt kradsetræ. Vi er der for at hjælpe dig.  Har du lyst kan du blive inspireret.

Team jekas vi skræddersyr unikke kradsetræer

Vi skræddersyer væghængte kradsetræer eller klatrevæg eller væghængt kradsetræ Så du kan give din kat et katte univers, som du syntes passer til dem. Hos Jekas.dk er vi Expert i at skræddersy og efter komme dine ønsker og dine behov. For at opfylde dine ønsker for katten i dit hjem.  Her tænker vi på der er forskel på, hvor meget plads du har at bruge til dit katte univers.  Uanset om det er klatrevæg eller kradsetræ, så er vi klar til at hjælpe. Derved kan vi sammen lave det perfekte kradse univers, til lige netop dit hjem og til din kat.
Det kan også være du ser en model du kan lide, men der mangler lige en ting. Tøv ikke kontakt os og vi vil hjælpe dig.  Ved ønske om at skræddersy noget unikt til dig. Anbefaler vi at du ringer til Team Jekas, sådan vi kan få klarhed. Hvad dine ønsker og behov lige præcis er. Derfra kan vi designe lige præcis det rette katte univers. Vi skræddersyer kradsetræer eller klatrevæg eller væghængt kradsetræ . Således du holder gulvet fri.

Team Jekas - Vi skræddersyr og er din sparrings partner

Team jekas sætter en ære i at skræddersy og designe lige præcis det du ønsker til din kat eller katte. Vores erfaring igennem mange år, gør os til den sparrings partner. Der nøjagtig ved hvad katte har brug for. Vi har igennem årene altid vejledt efter hjertet, og for os er det vigtigste, at hver enkelt kunde. Får lige præcis det der passer til den enkelte og deres kat.

Vi skræddersyr kradsetræ eller klatrevæg

Vi skræddersyr kradsetræer og klatrevæg til katte. Så du kan give din kat et katte univers, som du syntes passer til dem. Jekas.dk er Expert i at skræddersy og efter komme dine ønsker og dine behov. For at opfylde det du ønsker, skal være det katte univers du har i dit hjem.  Her tænker vi på der er forskel på hvor meget plads du har at bruge til dit katte univers.

Uanset om det er klatrevæg eller kradsetræ så er vi klar til at hjælpe og derved kan vi sammen lave det perfekte til lige netop dit hjem og til dine katte. Det kan også være du ser en model du kan lide, men der mangler lige en ting, kontakt os og vi vil hjælpe dig.

Ved ønske om at skræddersy noget unikt til dig. Anbefaler vi at du ringer til Team Jekas, sådan vi kan få klarhed over hvad dine ønsker og behov er, og vi ud fra det designer dit katte univers. Vi skræddersyr dit kradsetræ eller klatrevæg om muligt et væg hængt kradsetræ se et eksempelvis Europé væghængt eller som Europé Gulv til Loft model. Vi er der for at hjælpe dig. Se med på denne video og bliv inspireret her.

Bssis-grund-moduler-i-kradsetræer-aktiv-kat

Du kan selv Skræddersy dit kradsetræ!

Ativ Kat har forskellige Basis moduler Singel Gulv til Loft og Double Gulv til loft.
Der findes også Basis model i væghængt og det er  Basis Wallpost single, Basis Wallpost Double og Basis Wallpost trippel.  
Med disse moduler kan du selv bestemme hvordan dit kradsetræ skal se ud og hvilke liggepladser du skal bruge til den egen model af et kradsetræ.

Aktivkat når nye højder ???? og her er mål du bruger når du beregner din lofthøjde. Når du selv skræddersyr dit kradsetræ.

 

Basic single: standardhøjde = 233-250 cm
Ekstra søjler 15 cm   = 251 - 271 cm

"         "      30 cm   = 261 - 276 cm

"         "      40 cm   = 277 - 290 cm

Basic dobbelt standardhøjde = 235-250 cm
Ekstra søjler 15 cm   = 251 - 266 cm

"         "      30 cm   = 267 - 282 cm

"         "      40 cm   = 283 - 295 cm

Når der  monteres lige beslag til hylder og huler:  skal der på modsatte søjle ligeledes monteres en afstandsklods 1,5 cm eller et lige beslag. 2 for en hylde eller en 30cm søjle  + afstandsklods for en hule. (31,5cm)

Lige beslag m/boltsæt 1,5 cm : hvor der kan monteres hylder  og huler på.

Huler Ø40 og Ø50 Højde 31,5 cm.

BobKat er 82 cm Monteres hulen  i mellem søjler: Skal dette lægges til den totale højde.
Monteres hulen  på et lige beslag uden for søjlerne, er det 1,5cm der lægges til.

Hylder er 3 cm i tykkelsen: Monteres den  i mellem søjler. Skal dette lægges til den totale højde.
Monteres den på et lige beslag uden for søjlerne, er det 1,5cm der lægges  til.

 

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen