Whimzees Tandbørste

Whimzees Tandbørste

  • Videnskabelig testet at de virker
  • Indeholder kun grønsager
  • Vegetariske og kornfrie
  • Velegnet til hunde over 9 måneder
På lager
Kun %1 tilbage
  • Fri fragt pakkeshop v/køb over 500,-
  • Fragt til Pakkeshop 39,-
  • 1-3 dages levering.
  • Gratis afhentning i butik

Whimzees Tandbørste


Whimzees Tandbørste er den Ultimative og 100 procent sunde Hundegodbid til Sundt Tandpleje. Det er mere end bare en hundegodbid - det er en nøgle til sund tandpleje. Med kun seks nøje udvalgte ingredienser er disse underholdende godbidder ikke kun lækre, men også effektive til at bekæmpe plak, tandsten og bakterier, der kan forårsage dårlig ånde hos din firbenede ven.

Whimzees Tandbørste er Videnskabelige tests, og det er bekræftet at Whimzees Tandbørstes evne til at reducere tandsten og plak, hvilket er blevet certificeret af VOHC. Denne godbid er den ideelle løsning til at opretholde din hunds mundhygiejne på en sjov og velsmagende måde.

Denne spiselige, vegetariske og kornfrie tandtyggeben er skabt som et sundt alternativ for hunde med følsomhed over for visse fødevarer. Udformningen er designet til at fremme sund blodcirkulation i tandkødet, forhindre dårlig ånde og forhindre ophobning af tandsten. Takket være dens børsteform og mellemrummellem designet, tillader Whimzees Tandbørste nem tygning, samtidig med at den renser selv de mindste sprækker og kroge i din hunds tænder.

Det bedste af det hele? Dette produkt er produceret bæredygtigt uden kunstige ingredienser, farvestoffer, smagsstoffer, konserveringsmidler, GMO'er, gluten eller kød. Så du kan være sikker på, at din hunds sundhed er i gode hænder, og derfor vil man nemt kunne give denne Tandbørste som godbid flere gange om dagen , uden det har betydning for vægt eller sundhed. 

Bemærk venligst, at Whimzees Tandbørste ikke er egnet til hunde under 9 måneder, da det kræver en vis grad af tandsundhed og moden tyggeevne. 

Fåes i 4 størrelser :

XS Hunde imellem 2-7 kg , 1 pose 360 g indeholder 48 Tandbørster.
S Hunde imellem 7-12 kg, 1 pose 360 g indeholder 24 Tandbørster.
M Hunde Imellem 12-18 kg, 1 pose 360 g indeholder 12 Tandbørster.
L Hunde imellem 18-27 kg, 1 pose 360 g indeholder 6 Tandbørster.

Specifikationer
DyregruppeHund
MærkeEldorado/Trixie
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en kundekonto her