Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Hvordan bestiller du:
Du kan bestille varer via vores hjemmeside, vælg det ønskede produkt og klik derefter på "tilføj kurv", ønsker du at se indholdet af kurven, klikker du på kurven i øverste højre hjørne. Skulle du have forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du mere end velkommen til at kontakte os. På mail salg@jekas.dk, Telefon 31 15 54 23.

Du modtager automatisk en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Når vi afsender din pakke, vil du modtage en e-mail om, at varen er afsendt, samt et Track and Trace nummer, så du kan følge din pakke på GLS's hjemmeside eller på Post Nord hjemmeside. Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du handler med www.jekashundogkat.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Ansvar
www.jekashunogkat.dk påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra jekashundogkat.dk Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Vores garanti
Vi garanterer for, at man altid vil få den bedste behandling, når man handler i vores butik. Vi ønsker kun tilfredse kunder. Vi fremsender aldrig e-mails med tilbud om produkter, som kunderne ikke har vist interesse for og tilmeldt sig via et nyhedsbrev eller lignende. Alle oplysninger vi får om vore kunder vil blive behandlet fortroligt. Du kan altid komme i kontakt med os via alm. post, e-mail eller telefon. Vi vender altid tilbage så hurtigt, som det er muligt.

Betaling
På www.jekashundogkat.dk kan betaling ske via betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel (forudbetaling). Ved betaling med bankoverførsel er du ikke omfattet af indsigelses ordningen. Der kan betales med følgende kort : Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, Bankoverførsel og gavekort. Der tages ikke gebyr ved betaling med kort på www.jekashundogkat.dk 
Betaler du med betalingskort er du sikret dr benyttes sikret internet SSL i sit betalingssystem. Dermed er du sikret bedre end i en fysisk butik. hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200 når dit dankort misbruges ved brug af pin kode.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.jekas eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.jekashundogkat.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
Hvis du vælger at betale via bankoverførsel, fremsender vi varerne, så snart vi har registreret din indbetaling på vores konto i Sparekassen Danmark Reg: 9070 kontonummer: 1630624424 

ViaBill, Køb nu, betal når du vil
ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online og dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 2.000 kr. og/eller 10.000 kr. Hver måned betaler du et minimumsbeløb, men du kan til enhver tid vælge at betale mere eller hele restbeløbet. Dit månedlige minimumsbeløb afhænger af, hvilke varer du køber, men du kan se beløbet i webshoppen, når du vælger ViaBill. Hvis du har tidligere køb hos Viabill beregnes disse automatisk med i din månedlige betaling. Bemærk, der tilkommer et gebyr på 49,- kr. om måneden, såfremt du allerede er kunde hos Viabill Yderligere information omkring Viabill betaling og gebyrer findes på følgende link: www.viabill.dk

Anyday
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter af dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du fortryder eller returnere dit køb eller en del af dit køb. Vil aftale med Anyday automatisk ophøre. Det koster jekashundogkat.dk 4 % af købs beløbet du køber via Anyday. Ved returnering eller del returnering forbeholder vi os ret til at blive holdt skadesløse og udbetaler ikke 4% af købet. Det er de 4% det reels koster os,  du køber via Anyday. Ved du returner eller fortryder dit køb eller del af dit køb betalt med Anyday Anyday  beholder Anyday de 4% når vi refundere det returnerede køb retur til dit betalings kort. www.anyday.io

Bemærk, alle graverede hundetegn fra Red Dingo sendes direkte fra gravøren med PostNord uanset valgt leveringsform, forventet leveringstid 7-10 hverdage.
Vi er lagerførende i alle de varer, du finder i webshoppen. Dog kan det forekomme, at enkelte varer er udsolgte, og der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig. OBS! Ordren sendes samlet, når den er komplet, medmindre andet er aftalt.

Emballage
Af hensyn til miljøet forsøger vi altid at genbruge den emballage, vi modtager fra vores leverandører o. lign. Så tilgiv os for de pakker, som er sendt i en emballage, som tidligere har været brugt. Vi regner med Jeres forståelse for at vi tænker på miljøet.

Levering og fragt
Normal forsendelse er 1 - 3 hverdage efter vi har modtaget ordren. 
For køb over kr. 599,- er fragten gratis til pakkeshops med GLS  og til Postbutik med PostNord til danske adresser.
" Red Dingo Hundetegn og Kattetegn inkl. gravering" sendes altid fragtfrit med Post Danmark til din privat adresse. 
For at gøre det så let for for dig som muligt, kan du vælge mellem forskellige forsendelsesmetoder.


GLS Pakkeshop  kr. 39,00 - Gratis  Forsendelse til pakkeshop ved køb over kr. 599,-
GLS  (Hjemmelevering)  kr. 69,00

Post Danmark
kr.  39,00 - Gratis forsendelse til pakkeshop  ved køb over kr. 599,-
Post Danmark (Hjemmelevering) Kr. 69,00
Post Danmark til erhverv  kr.  69,00

GLS Pakkeshop: Med GLS Pakkeshop bestemmer du selv, hvilken Pakke Shop du ønsker at hente din pakke i - f.eks. i nærheden af din arbejdsplads eller din hjemme adresse. Vælg mellem 1500 afhentningssteder med lange åbningstider – ofte frem til kl. 22.00.
Når pakken er klar til afhentning i den valgte Pakke Shop eller Postbutik, modtager du en mail/sms.
Du finder Pakke Shops og Post Butikker i butikker over hele landet - for eksempel hos boghandler, i kiosker, supermarkeder, tankstationer, Bilka Servicecentre og udvalgte Coop butikker. Du skal medbringe pakkenummer. og gyldig ID, når du henter pakken.

GLS Erhverv: Få sendt pakken til dit arbejde eller anden erhverv adresse - og spar turen til en Pakke Shop, hvis du ikke er hjemme til at modtage varerne. Der kan ikke leveres på lørdage, søndage og helligdage.

GLS hjemmelevering: Pakken stilles på din privat adresse, ved bestilling skal du præcisere præcis hvor GLS må stille pakken, husk du vælger denne form for levering, sker det på eget ansvar. Har du dør kode oplys denne så GLS kan aflevere pakken. Har du flex levering skriv venligst i kommentar feltet i betalingsmodulet.

PostNord Hjemmelevering: Pakken stilles på din privat adresse, ved bestilling skal du præcisere præcis hvor Post Nord må stille pakken, husk du vælger denne form for levering, sker det på eget ansvar. Har du dørkode oplys denne for at posten kan aflevere din pakke. Har du flex levering må du gerne skrive det i bemærkning til ordre.

Afhentning: Spar turen til posthuset og hent pakken hos jekashundogkat.dk.  
Når varerne er klar til afhentning, modtager du en mail der fortæller hvornår du kan afhente pakken.  
Afhentnings adresse:  Der er åbent for afhentning mandag til fredag fra 9-21
Jekashundogkat.dk
Vestergade 30
9460 Brovst

Fragtpriser udland
Forsendelser til udlandet sendes med Post Nord eller Fragtmand og faktureres efter vægt og bopæl. Ved ordre sendes der kopi af indkøbskurven til salg@jekas.dk med oplyst navn, adresse, mail og mobil nummer, derefter regner vi fragten ud og, den endelige fragtpris får du fra Jekashundogkat.dk på mail
Hvis varerne leveres til Grønland, Færøerne eller ikke-EU land, skal du ikke betale dansk moms af købet.
Vær opmærksom på, at der kan blive lagt told og moms på varer sendt til et land udenfor EU, når de behandles af lokale toldmyndigheder. 

OBS! Vi sender ikke foder til udlandet.

Leveringstidspunkt
Levering af varer fra  www.jekashundogkat.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Risikoen for varer købt hos jekashundogkat.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Fortrydelsesret
www.jekashundogkat.dk yder 14 dages fuld fortrydelsesret, Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele (bortset fra hundetegn med indgravering, kradsetræer fremstillet specielt til dig som ikke kan byttes eller returneres, jævnfør Forbrugeraftaleloven § 12.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på telefon +45 31 15 54 23 eller via mail til salg@jekas.dk
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan udfylde den formular der er i vedlagt din pakke og sende med i pakken. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen eller lade være med at  hente den. Og ikke afhentede pakker bliver vi pålagt en returfragt  og den retur fragt påhviler køber.  Har pakken en label der sigre uafhentet pakke, i sådanne tilfælde vil den retur fragt live trukket fra købs beløbet inden vi kreditere.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb eller fortryder en del af dit køb.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 - Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
 - Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
 - Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen
 - Loppemidler grundet lægemiddelstyrelsen paragraffer ikke må tages/sendes retur.
 - Godbidder og Foder tages ikke retur grundet dato/holdbarhed

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Ingen fortrydelsesret på graverede hundetegn
Hos jekshundogkat.dk har du efter købeloven 14 dages fuld returret. Dette forudsætter dog, at du henvender dig til os inden vi påbegynder graveringen af hundetegnet. Er graveringen udført bortfalder fortrydelsesretten, da hundetegnet nu er en specielt fremstillet vare.
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan ikke sendes retur med almindelig post. Returfragten for disse varer forventes ikke at overstige 250,- kr. – medmindre der er tale om en returnering på palle varer der er det dagsprisen på pallevarer inkl. Olie tillæg på palle overstiger ikke 750kr.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Originalemballagen udgør i mange tilfælde en væsentlig del af varens værdi. Manglende originalemballage kan resultere i at, at varen ikke kan anses for at være returneret i væsentlig samme stand og mængde. Varen skal være fri for pelshår, snavs og savl og der skal være orginale hængere på varen. Husk altid at gemme emballagen og returseddel, til du er sikker på, at du vil beholde varen.

Du skal selv betale fragten for at sende varen retur til os
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse eller varen anses for som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi købsprisen modtaget fra dig, undtaget leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder),  uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. ( retunering  er ikke uafhentet pakke eller nægtelse af modtagelse af pakken. Vi gør opmærksom på at  her vil fragten retur til os og håndtering modregnes ved kreditering  og beløbet vil være pr. pakke på 99 kr for retur fragt og håndtering)

Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Det er vigtigt, at du altid vedlægger en kopi af ordrebekræftelsen eller en udfyldt "Bytte- og returseddel" i kassen sammen med dine varer. Ellers kan vi ikke tilbageføre beløbet for dine returvarer. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ved fortrydelsesret eller retunering sendes varen til:
Jekas Hund og Kat
Vestergade 30
9460 Brovst
Mail:salg@jekas.dk
Tlf: 31155423

Bytte
Ønsker du at bytte produktet til en anden størrelse eller til et helt andet produkt, bedes du kontakte os for at vi aftalere nærmere. Fragten på bytte varer tilfalder køber. Husk at udfylde retursedlen der følger med i din pakke. Skal du have penge retur, tilbageføres disse via din tidligere kreditkorttransaktion. Vi har således ikke brug for dit kontonummer. Har du derimod betalt dit oprindelige køb via forudbetaling til bank, skal kontonummer oplyses på Bytte- og retursedlen.

Reklamation/ Reklamationsret
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på www.jekashundogkat.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Eller er manglen er ved almindelig slidtage og brugs spor fra dyr eller mennesker.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, jekashundogkat.dk har stillet dig i udsigt. Der skal reklameres indenfor rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Reklamationsretten løber fra modtagelse af varen. Ved reklamation kan du købe retur label til en favorabel pris ved at kontakte salg@jekas.dk

Ved bytte/reklamation/fortrydelsesret sendes varen til:
Jekashundogkat.dk
Vestergade 30
DK- 9460 Brovst

Varerne skal så vidt muligt sendes tilbage i original emballage med hængemærker etc. og uden hundehår og savl med faktura og returseddel. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Sender du din pakke retur med PostNord Pakkepost, GLS skal du vælge MED OMDELING. Vi modtager ikke pakker med DAO da de kommer med pakker udenfor vores åbningstid og ofte om natten, hvor vi ikke kan modtage pakker. Du har ansvaret for pakken indtil den lander hos Jekashundogkat.dk - Vi afhenter  ikke pakker i pakkeshops. 

Udsolgte varer
Der tages forbehold for udsolgte varer og leverandørsvigt.
Ved farvevalg på legetøj og andre små ting , forbeholder vi os retten til at sende varen i den farve, der minder mest om den valgte farve, hvis den valgte farver skulle være udsolgt. Ved ass. Farver er det tilfældigt hvilke farver der kommer.

Skaffevarer
Skaffevarer kan have en leveringstid på 1 – 3 uger

Mål på senge
Mål på hunde-og katte senge kommer fra leverandøren og er udvendige mål med mindre der er oplyst indvendig mål. Alle mål er ca. mål

Tøj og Seler med mere
Ved varer hvor producenten har opgivet race-størrelse er dette kun en vejledning udstukket fra producenten. Det er altid vigtigst at måle din hund. Da vi ikke tager målet på din hund eller kat ved køb af seler, halsbånd og tøj m.m. har køber ansvaret for den valgte størrelse.

Legetøj/ Hundesnacks
Husk altid at have hunde eller kat under opsyn, mens det leger med legetøj eller spiser snacks, godbidder eller tyggeben.

Taste fejl 
Vi tager forbehold for taste fejl på varer og priser. 

Fastgørelse af Sikkerhedsliner med mere
Team Jekas anbefaler at bruge sele og ikke halsbånd ved fastgørelse af sikkerhedsliner på cykelkurve, cykeltasker, transport sæder, sæder, transport tasker, metalbure, kanvasbure, cykel trailere og lignende kan vi ikke tage ansvar for dyrets adfærd og skader deraf, hverken på individer eller på varer.
*Se punktet reklamationsbehandling

Billeder
Vi tager forbehold for at farver kan afvige, da de kan falde forskelligt ud alt efter hvilken computerskærm, er opsat. Vi tager desuden forbehold for at form m.m. på legetøj, senge og andre af vores varer kan tage sig anderledes ud i virkeligheden, end de går på vare billede og stil billeder man ikke kan se i dybden.

Forsendelse, levering og aftale indgåelse
Levering kan ske med GLS, Post Nord og paller sker med fragtmand.
Vi sender fra 1-3 hverdage så frem varen er på lager, der kan være 8-10 dage ved udsolgte varer. Er det tilfældet kontakter vi dig ved en evt. ventetid.
Aftale indgåelse er på dansk
ordren behandles så snart betalingen er modtaget hos jekshundogka.dk
Ønsker og beder du om pakken må stilles, bortfalder Jekashundogkat.dk ansvar for pakken.

*Ved palle skal der kvitteres for modtagelse - den kan ikke stilles. Og ved fragtmand skal der være tilgængelig vej til adressen så fragtmanden kan aflevere pallen. Er der ekstra omkostninger på fragt og fragtmand og bil ikke kan køre til adressen - tilfalder det kunden.
Levering sker indenfor 1 – 3 hverdage, efter Jekashundogkat.dk modtaget bestilling.
Er varen forsinket vil du få besked via telefon eller på e-mail.

Ved levering af til privat adresse er det vigtigt at du er hjemme til at modtage pakken, da den ellers vil køres til en PakkeShop.

Vi forbeholder os ret til at sende visse forsendelser med Fragtmand selv om der er valgt Post Nord eller GLS til privat adresse /erhverv adresse.
Ved bestilling for over 599,- er levering til PakkeShop eller Post Butik gratis på pakker op til 20 kg. Pakker over 20 kg kan kun bestilles til hjemmelevering.

Leverings omkostninger i Danmark er ikke gældende for Færøerne, Grønland, Sverige, Norge og andre EU-lande eller ikke Eu-lande.

Gældende fragt til Grønland, Færøerne og Norge.
Vi sender gerne men fragtprisen tager vi forbehold for, da den er en ca. pris. Vi kontakter dig hvis prisen på fragt ikke kan holde. Der er ikke gældende fragtfri levering på levering til lande udenfor Danmark samt Bornholm.
Gældende for alle lande er der tages forbehold for ekstraomkostninger, såsom Told, gæld og ekstra fragt.
Ved ønsket om køb sender du os en mail, med hvilke varer du ønsker at bestille, og derefter regner vi fragten ud og giver dig besked. Ved køb sender vi en faktura til dig du betaler vi bank overførsel og når vi kan se beløbet på vores konto. Gør vi pakken klar til at sende til dig.
Jekashundogkat.dk kan tage betaling med Dankort, visa, E-Dankort, Visa elektron, JBC MasterCard, Mobilpay, Anyday, Viabill, Bankoverførsel og gavekort.
Ved bestilling modtager du en e-mail med ordrebekræftelse. Denne E-mail indeholder betalingssum og et ordrenummer samt overblik over de vare der er bestilt.

Faktura
Faktura vil være vedlagt varen og gælder som din kvittering og garantibevis.

Klage adgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til:
Jekashundogkat.dk
Vestergade 30
9460 Brovst
Tlf: 31 15 54 23
E-mail: salg@jekas.dk
CVR nr. 40989781
Kontaktperson:  Aleks Wendel

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på mail: salg@jekas.dk  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatabeskyttelsespolitik
Når du besøger og handler på www.jekashundogkat.dk er dine personlige oplysninger i sikre hænder. Alle dine personlige oplysninger bliver opbevaret med stor sikkerhed og er i overensstemmelse med EU's persondataforordningen.

Formålet med jekahundogkat.dk persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personoplysninger. Denne politik fastsætter regler om behandling af personoplysninger med henblik på beskyttelse af individets rettigheder og i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

For at kunne levere vores ydelser til kunderne indsamler vi en række personoplysninger og derfor anser vi os for dataansvarlige, hvilket betyder, at vi er forpligtet til at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af vores kunders, medarbejderes, leverandørens og samarbejdspartneres oplysninger, herunder personoplysninger.

Typer af informationer, som vi indsamler
Vi samler oplysninger om vores medarbejdere, leverandører, kunder og samarbejdspartnere. Vi har udarbejdet fortegnelse i henhold til EU-persondataforordningen samt vejledning fra Datatilsynet. Fortegnelsen indeholder alle behandlinger, som vi er ansvarlige for. På jekashundogkat.dk indsamler vi personligt identificerbare informationer samt aggregerede informationer.

Vi indsamler kun personligt identificerbare oplysninger fra brugere, som giver os disse frivilligt og med vilje, ved registrering på vores hjemmeside. Oplysningerne indsamles i forbindelse med at kunden ønsker at bestille et produkt, tilmelde sig nyhedsbrev eller produkt overvågning. Oplysningerne indsamles altid kun direkte fra dig og med dit kendskab.

Derudover indsamles løbende aggregeret, ikke-personlig information, mens du besøger vores hjemmeside. Indsamlingen af disse oplysninger foretages vha. cookies, som forklaret nedenfor. Det kan være tale om antal besøg på hjemmesiden, hvilke sider der bliver besøgt, typen af webbrowser mm. Vi indsamler også automatisk oplysninger om dig. Vi indsamler automatisk oplysninger om, hvordan du bruger vores websteder og mobile applikationer, hvilke områder på vores websteder du besøger samt oplysninger om din computer eller mobile enhed, herunder din IP-adresse, enheds-id, fysiske placering, browser- og operativsystemtype og henvisende URL-adresser. Disse oplysninger er nødvendige for at kunne levere individualiseret og lokationsbaseret indhold og analysere webtrafik, løse problemer, forhindre svindel og forbedre vores tjenester. Vi kombinerer muligvis disse oplysninger med oplysninger på din konto for at forhindre svindel.

Formål af lovlighed af vores behandling af personoplysninger
Personoplysningerne behandles og arkiveres i forbindelse med:

 - Personaleadministration, herunder rekruttering, ansættelse, fratrædelse og udbetaling af løn og andre ansættelsesrelaterede opgaver.
 - Stamdata for kunder i forbindelse med levering af varer. Oplysningerne indsamles enten med det formål at kunne levere den bestilte ordre, eller til brug for interne markedsundersøgelser og statistik, eller at kunne tilsende nyhedsbreve, såfremt du har anmodet om dette. Oplysningerne kan også blive brugt med det formål at forbedre din oplevelse på webshoppen.
 - Stamdata for leverandører samt rekvisitioner og køb.
 - Kontrakter

Vi har udarbejdet en fortegnelse hvor alle personoplysninger er noteret, deres formål og lovhjemmel. Personoplysningerne bruger aldrig til andre formål end de listede. Vi indsamler ikke flere personoplysninger end nødvendigt i forhold til opfyldelse af formålet.

Videregivelse
De oplysninger som du har afgivet til os, bliver behandlet koncerninternt i 4hotdogs.com eller af eksterne data behandlere. Disse er altid undergivet jekashundogkat.dk instruktion. Personoplysningerne gives ikke videre uden dit samtykke. Vi hverken videregiver eller sælger på ingen måder oplysningerne videre til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Opbevaring og sletning
jekashundogkat.dk har truffet alle de nødvendige organisatoriske og tekniske foranstaltninger for at beskytte personoplysningerne som vi er ansvarlige for. For at leve op til forordningens princip om rimelighed har vi indført følgende overordnede retningslinjer for opbevaring og sletning af personoplysninger:

 - Personoplysninger opbevares i fysiske mapper.
 - Personoplysninger opbevares i it-systemer.
 - Personoplysninger opbevares ikke længere, end hvad der er nødvendigt for formålet med behandlingen.
 - Personoplysninger for medarbejdere slettes fem år efter end ansættelse og personoplysninger om ansøgere slettes efter seks måneder.

Datasikkerhed
Derudover har vi indførte følgende sikkerhedsforanstaltninger:

 - Kun de medarbejdere som har arbejdsbetinget behov for adgang til personoplysninger, har adgang uanset om det handler om personoplysninger opbevaret fysisk eller elektronisk.
 - Vi har naturligvis installeret firewall og antivirusprogram på alle vores computere. Samtidig er alle computere beskyttet med brugernavn og personligt password. Desuden sørger vi ved udsmidning at sørge for professionel sletning af personlige oplysninger.
 - Personoplysninger der indeholder cpr-nummer opbevares aflåst.
 - Alle eksterne harddiske, usb-nøgler mv. opbevares aflåst.
 - Alle medarbejdere skal modtage instruktion i, hvad de må gøre med personoplysninger samt, hvordan personoplysninger skal beskyttes.

Rettigheder
Når vi behandler dine personlige oplysninger, har du som registreret følgende rettigheder:

 - Retten til at få indsigt i de oplysninger vi behandler om dig
 - Retten til at få berigtiget urigtige oplysninger om dig eller få fuldstændiggjort ufuldstændige personoplysninger
 - I særlige tilfælde at bede om at få slettet oplysninger om dig
 - I visse tilfælde at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset
 - I visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk
Ved anmodninger om indsigt, berigtigelse, sletning, begrænset handling eller indsigelse, skal dette sendes til jekashundogkat.dk på e-mail salg@jekas.dk

Brud på persondatasikkerheden
I tilfælde af brud på persondatasikkerheden, anmelder virksomheden hurtigst muligt og inden 72 timer bruddet til Datatilsynet. Direktøren er ansvarlig for, at dette sker. I anmeldelsen beskrives bruddet, hvilke grupper af personer, det vedrører og, hvilke konsekvenser bruddet kan få for disse personer samt, hvordan Virksomheden har eller vil afhjælpe bruddet. I tilfælde, hvor bruddet indebærer en høj risiko for de personer, om hvem Virksomheden behandler personoplysninger, vil Virksomheden endvidere underrette disse. Virksomhedens dokumenterer alle brud på persondatasikkerheden og listen/dokumentationen herfor opbevares på virksomhedens servere.

Sådan opbevares og håndteres dine personlige oplysninger

Når du gennemfører en ordre
Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det for mål, at kunne levere din ordre til dig. Personoplysningerne registreres hos jekashundogkat.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Det er kun de dataansvarlige ved jekashundogkat.dk der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Når du handler på jekashundogkat.dk er det nødvendigt for os, at videregive relevante oplysninger om dig til fragtfirma, bank og andre samarbejdspartnere. Dette gør vi udelukkende i det omfang, som det er nødvendigt for at kunne trække din betaling og sende din ordre til dig.

Fragtmand , GLS eller  PostNord
For at kunne afsende din ordre videregiver vi følgende information til GLS:
Navn, efternavn, adresse, e-mailadresse og mobilnummer.
Uden disse informationer er det ikke muligt, at sende din ordre til dig.
Alle vores forsendelser håndteres af GLS.

Når du sender en mail til kundeservice
Når du kontakter os pr. e-mail påsalg@jekas.dk, slettes din e-mail så snart den er besvaret.
Vi besvarer alle kundehenvendelser indenfor 24 timer alle hverdage.
*Dette er ikke gældende, når du laver en reklamation pr. e-mail.

Reklamationer (e-mail)
Alle reklamationer skal sendes pr. e-mail til jekashundogkat.dk
Når du laver en reklamation gemmer vi følgende personlige oplysninger:

Navn, efternavn, ordrenummer og e-mailadresse.
Vi gemmer alle reklamationer på vores server i 12 måneder, hvorefter de slettes.
Såfremt du ønsker dine oplysninger slettet inden 12 måneder, kan du sende en e-mail til jekashundogkat.dk, så sletter vi dine oplysninger med det samme.

Reklamations behandling
Er varen forsinket eller har varen en fejl/defekt kan du klage til salg@jekas.dk. Reklamationsretten dækker ikke skader, fejl eller slitage direkte eller indirekte skader der er opstået af forkert vedligeholdelse, betjening, vold eller uautoriseret indgreb, efter kunden har modtaget varen. Du skal klage skriftligt. To år efter modtagelsen af varen ophører retten til at klage §83 stk. 1. i købeloven, medmindre andet er aftalt.

Er der mangler og fejl ved modtagelsen af varen, må denne vare ikke tages i brug. Men derimod skal reklamation laves omgående. Der sendes billeder og dokumentation til os på salg@jekas.dk.  Der kan købes label til GLS eller PostNord af jekashundogkat.dk

Ved forkert fremsendt vare eller andre fejl begået af jekashundogkat.dk skal du kontakte os omgående. Tilbage sendelse af vare skal ske efter aftale med os. Og du skal få en indleveringsattest / track & trace nummer.  Ansvaret for varen er på køber til den når frem.

Bemærk du skal altid først sende en e-mail eller ringe til os, ved fejl eller reklamationer, inden du begynder at returnere noget.
Alle returpakke skal sendes direkte til jekashundogkat.dk, Vestergade 30, 9460 Brovst. Vi afhenter ikke pakker leveret i pakkeshops / pakkeboks. Vi anbefaler kun GLS og Post Nord pakker.

Retten til at blive glemt
Som registreret hosjekashundogkat.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til jekas Hund og Kat via e-mail: salg@jekas.dk
Persondataloven foreskriver at du altid har 'ret til at blive glemt', hvilket vi naturligvis efterlever.
Du kan altid sende en mail til salg@jekas.dk  og bede om at få dine personlige oplysninger slettet.

Din ret til information
Du har altid ret til at anmode om en gratis, skriftlig information om hvilke personlige data vi har gemt om dig.
Såfremt rettelser eller sletning af disse data vil være nødvendige, vil dette bliv udført straks efter din anmodning.
Såfremt du ønsker yderligere information eller har spørgsmål omkring dine personlige data, kan du altid kontakte vores kundeservice pr. mail på salg@jekas.dk

Dine oplysninger er krypteret (SSL)
Ved jekashundogkat.dk har vi en krypteret hjemmeside, som sikrer dine personlige oplysninger bedst muligt.
Vores hjemmeside har et integreret SSL-certifikat (denne grønne hængelås, som du kan se til venstre for hjemmesideadressen i browseren), som krypterer dine personlige oplysninger når du handler ved os.
Dine personlige oplysninger som f.eks. navn, adresse, mobilnummer, bankforbindelse og kreditkortnummer bliver optimalt beskyttet imod manipulation og misbrug.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på Jekashundogkat.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Log-statistikken anvendes med det formål, at optimere og forbedre brugeroplevelsen og selve hjemmesiden.

Google Analytics
jekashundogkat.dk anvender Google Analytics, som er en tjeneste der leveres af Google Inc.
Google Analytics anvendes til webanalyser, som bliver lavet via cookies. Disse webanalyser hjælper med at analysere hvordan du som bruger anvender vores hjemmeside.
Google Analytics anvendes med det for mål at optimere vores hjemmeside og brugeroplevelsen ved besøg på hjemmesiden.
Oplysninger som generes til Google Analytics via cookies (herunder din IP-adresse) sendes til og opbevares på Googles servere i USA.

Nyhedsbrev
Vi sender alle vores nyhedsbreve via 'Klaviyo'. For at kunne sende nyhedsbrev til dig, lagrer vi følgende informationer til i Klaviyo: Navn, e-mailadresse, lokation (land, by) samt IP-adresse. Vi bruger ligeledes disse oplysninger til at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse, når du modtager et nyhedsbrev fra os. Dette giver os nemlig muligheden for at segmentere og skræddersy vores nyhedsbrev, så det passer til dig. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev. Når du har afmeldt dig vores nyhedsbrev, slettes informationerne i vores system efter 12 måneder
Hvis du vil have oplysninger omkring dine oplysninger eller ønsker dine oplysninger slettet, kan dette gøres ved at sende en e-mail til salg@jekas.dk

Brugerprofil
Hvis du har oprettet en bruger påsalg@jekas.dk, er følgende af dine oplysninger gemt i vores system:
Navn, adresse, mobilnummer, e-mailadresse.
Følgende informationer kan være gemt, men disse er ikke obligatoriske for at kunne oprette en bruger på jekashundogkat.dk: Køn, fødselsdato.
Du kan til enhver tid bede om at få indsigt i disse oplysninger eller få dem slettet.
Dette gøres via e-mail til jekashundogkat.dk

Woocommers
Alle vores data er registeret i woocommers, et system der er beskyttet af unikke brugeradgange, som er beskyttet med brugernavn og password.

Når du gennemfører en bestilling på jekashundogkat.dk overføres dine personlige oplysninger til vores samarbejdspartner On-pay /nets
Dette er nødvendigt for at kunne ekspedere og sende din ordre til dig.
On-pay / nets er en dansk virksomhed og dine oplysninger er naturligvis i sikre hænder.
Det er udelukkende medarbejdere fra deres respektive administration, som har adgang til dine data. Ydermere er denne adgang beskyttet med brugernavn og password.

Reddingo Hundetegn
Har du bestilt et graveret navneskilt vil dine oplysninger blive sendt til Reddingo, med henblik på gravering og levering af navneskiltet til dig. For at kunne afsende din ordre videregiver vi følgende information til Reddingo:
Navn, efternavn, adresse, e-mailadresse og mobilnummer. Uden disse informationer er det ikke muligt at sende din ordre til dig.

Cookies
Derfor bruger vi cookies Som mange andre virksomheder og hjemmesider anvender vi 'cookie-teknologi' på vores hjemmeside.

Cookies er stykker af information, som en hjemmeside gemmer på den besøgendes harddisk mhp. at holde øje med brugerens færdsel på siden (Dvs. hvilke sider og produkter du besøger på vores hjemmeside).
Cookies er med til at forbedre din online-oplevelse ved at gemme præferencer, når du besøger en bestemt hjemmeside.
Disse cookies indeholder ingen personligt identificerbare informationer. De kan ikke danne en profil af dit system eller indsamle oplysninger om din harddisk.

Når du kigger på vores hjemmeside, kan vi gemme en "cookie" på din computer. Midlertidige cookies anvendes til formål såsom at tælle antallet af besøgende på vores hjemmeside. Disse midlertidige cookies slettes, når du lukker din browser. En permanent cookie kan desuden gemmes på din computer af din browser. Når du logger på, fortæller denne type cookie os, om du har besøgt os før, eller om du er en ny besøgende. Denne cookie indsamler ikke nogen personlige informationer om dig eller giver os kontakt information for dig, og den trækker ikke informationer ud af din computer. Vi bruger denne cookie til at hjælpe os med at identificere de funktioner og informationer på hjemmesiden, som du har størst interesse i, så vi kan give dig mere af det, du ønsker.
I de fleste browsere vil "Hjælp"-sektionen i værktøjslinjen fortælle dig, hvordan du kan forhindre, at din browser accepterer nye cookies, hvordan du kan få browseren til at fortælle dig, når du modtager en ny cookie, eller hvordan du deaktiverer alle cookies. Husk dog på, at cookies lader dig bedst udnytte alle Se nyeste funktioner på vores hjemmeside.

Accept eller sletning af cookies
Du kan acceptere eller afvise cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Det er dog muligt, at du ikke kan anvende alle de interaktive funktioner på vores hjemmeside, hvis cookies er blevet deaktiveret.
Der er flere forskellige måder at administrere cookies på. Hvis du anvender forskellige computere på forskellige steder, skal du sørge for, at hver browser er tilpasset til dine præferencer.
Nogle moderne browsere har en funktion, som vil analysere databeskyttelsespolitikker på hjemmesider og lade en bruger styre sine databeskyttelsesbehov. Disse kaldes "P3P" funktioner (Privacy Preferences Platform).
Du kan nemt slette eventuelle cookies, som er blevet installeret i din browsers cookie-mappe.
Hvordan du sletter cookies afhænger af hvilken browser du bruger. Vi anbefaler, at du bruger 'hjælpe-funktionen' i din browser, hvis du ikke ved hvordan du sletter cookies.

Session-cookies
Hjemmesider bruger typisk session-cookies til at sørge for, at du genkendes, når du går fra side til side på samme hjemmeside, og at eventuelle informationer, som du har indtastet, huskes. Hvis vi f.eks. ikke bruger 'session cookies 'på hjemmesiden, ville varerne du har lagt i en indkøbskurv være forsvundet på det tidspunkt, du går til kassen.
Det er kun den hjemmeside, som gemte disse 'session cookies' på din maskine, der har adgang til dem.
Session cookies er nærmere betegnet et lille stykke information, som midlertidigt opbevares i din computers hukommelse, ikke på din computers harddisk.
Disse cookies opfanger ikke nogle informationer, som personligt identificerer dig.
Session cookies har en meget kort levetid og destrueres så snart du logger af hjemmesiden, lukker din browser eller er inaktiv i et specificeret stykke tid (ofte 20 minutter).

Vedvarende cookies
En vedvarende cookie lader en hjemmeside huske dig ved efterfølgende besøg, hvilket gør din oplevelser i forbindelse med de serviceydelser eller funktioner, der tilbydes, hurtigere eller bedre.
Du kan beslutte, om du vil lade din browser acceptere denne type cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvordan du gør dette afhænger af hvilken browser du bruger.
Vi anbefaler at du anvender din browsers hjælpe-center, hvis du er i tvivl om hvorledes dette gøres.

Oversigt over vedvarende cookies
 - Vedvarende cookies gemmes på brugerens maskine, så en hjemmeside kan genkende dem, når de kommer igen, og så brugeren kan spores på tværs af forskellige hjemmesider.
 - Afhængig af cookie-konfigurationen kan der også tages adgang til dem via andre hjemmesider.
 - Et lille stykke information, som midlertidigt gemmes på din computers harddisk, ikke i din midlertidige hukommelse.
 - Opfanger information, som muligvis kan identificere dig personligt (via et ID).
 - Kan indstilles til at udløbe på et givet tidspunkt eller aldrig.
 - Kan fjernes af brugeren manuelt ved at slette cookies fra deres maskine.

Logstatistik bruges på jekashundogkat.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.jekashundogkat.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet er.
Den dataansvarlige på jekashundogkat.dk  er Direktør, Aleks Wendel
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: jekashundogkat.dk

Som registreret hos www.jekashundogkat.dk ved Jekas ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.jekashundogkat.dk  Jekas ApS via e-mail: Salg@jekas.dk

Generelle oplysninger
Jekashundogkat.dk
Vestergade 30
DK-9460 Brovst
Tlf: 31 15 54 23
E-mail: salg@jekas.dk
CVR nr. 40989781

Siden er sidst opdateret den  06-05-2023 

Bytte og retur seddel er med i din pakke.