Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser

Ved handel på www.jekashundogkat.dk accepterer du nedenstående betingelser. Vi anbefaler, at du læser alle betingelserne igennem, inden du handler hos Jekashundogkat.dk På denne måde får du svar på al praktisk information, og det vil mindske eventuelle uoverensstemmelser.

Hvordan bestiller du:
Du kan bestille varer via vores hjemmeside, vælg det ønskede produkt og klik derefter på "tilføj kurv", ønsker du at se indholdet af kurven, klikker du på kurven i øverste højre hjørne. Skulle du have forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du mere end velkommen til at kontakte os. På mail salg@jekas.dk, Telefon 31 15 54 23.

Du modtager automatisk en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Når vi afsender din pakke, vil du modtage en e-mail om, at varen er afsendt, samt et Track and Trace nummer, så du kan følge din pakke på GLS's hjemmeside eller på Post Nord hjemmeside. Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du handler med www.jekashundogkat.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk

Priser :

Alle priser på websitet er angivet i DKK inkl. moms og andre afgifter. Priserne er eksklusive forsendelsesomkostninger, men udover forsendelsesomkostningerne påløber der ingen ekstra omkostninger.

Vi sender kun inden for den Danske grænse. 

Ansvar
www.jekashunogkat.dk påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand.

Betaling
På www.jekashundogkat.dk kan betaling ske via betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel (forudbetaling). Ved betaling med bankoverførsel er du ikke omfattet af indsigelses ordningen. Der kan betales med følgende kort : Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, Bankoverførsel og gavekort. 
Hvis du vælger at betale via bankoverførsel, fremsender vi varerne, så snart vi har registreret din indbetaling på vores konto i Sparekassen Danmark Reg: 9070 kontonummer: 1630624424 

ViaBill, Køb nu, betal når du vil
ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online og dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 2.000 kr. og/eller 10.000 kr. Hver måned betaler du et minimumsbeløb, men du kan til enhver tid vælge at betale mere eller hele restbeløbet. Dit månedlige minimumsbeløb afhænger af, hvilke varer du køber, men du kan se beløbet i webshoppen, når du vælger ViaBill. Hvis du har tidligere køb hos Viabill beregnes disse automatisk med i din månedlige betaling. Bemærk, der tilkommer et gebyr på 49,- kr. om måneden, såfremt du allerede er kunde hos Viabill Yderligere information omkring Viabill betaling og gebyrer findes på følgende link: www.viabill.dk

Anyday
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter af dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du fortryder eller returnere dit køb eller en del af dit køb. Vil aftale med Anyday automatisk ophøre. Det koster jekashundogkat.dk 4 % af købs beløbet du køber via Anyday. Ved returnering eller del returnering forbeholder vi os ret til at blive holdt skadesløse og udbetaler ikke 4% af købet. Det er de 4% det reels koster os,  du køber via Anyday. Ved du returner eller fortryder dit køb eller del af dit køb betalt med Anyday Anyday  beholder Anyday de 4% når vi refundere det returnerede køb retur til dit betalings kort. www.anyday.io

Emballage
Af hensyn til miljøet forsøger vi altid at genbruge den emballage, vi modtager fra vores leverandører o. lign. Så tilgiv os for de pakker, som er sendt i en emballage, som tidligere har været brugt. Vi regner med Jeres forståelse for at vi tænker på miljøet.


Fortrydelsesret
www.jekashundogkat.dk yder 14 dages fuld fortrydelsesret, Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele (bortset fra hundetegn med indgravering, kradsetræer fremstillet specielt til dig som ikke kan byttes eller returneres, jævnfør Forbrugeraftaleloven § 12.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os via mail til info@jekashundogkat.dk
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan udfylde den formular der er i vedlagt din pakke og sende med i pakken, husk ordre nummeret. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen eller lade være med at hente den. Ikke afhentede pakker bliver altid pålagt en returfragt og den retur fragt påhviler køber.  Har pakken en label der siger uafhentet pakke eller nægter modtagelse. vil pakken først blive refunderet når du som kunde kontakter os, den retur fragt der er vil blive fratrukket fra købs beløbet inden vi kreditere.
Bemærk : at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb eller fortryder en del af dit køb.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 - Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, f.eks hundetegn, indgravering i mindesten.
 - Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
 - Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen
 - Loppemidler grundet lægemiddelstyrelsen paragraffer ikke må tages/sendes retur.
 - Godbidder og Foder tages ikke retur grundet dato/holdbarhed

Varens stand, når du sender den retur
Varen skal være i original emballage, og mærke skal stadig være på og i samme stand som da du modtog varen. 
Varen skal være fri for snavs, hundehår m.m. når du returner selvom du har prøvet det på hund, kat eller andet dyr.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os for produktet tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse eller varen anses for ikke at være i samme stand som da vi sendte det, hæfter du for det og det fratrækkes det beløb du har givet for produktet. 

Vi gennemfører KUN tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, og først når vi har modtaget den varer du returner.

VIGTIGT :

Hvis du fortryder og nægter modtagelse eller ikke afhenter din pakke, skal du kontakte os inde vi tilbagebetalte beløbet for varen. Vi tager 39 kr til retur fragten, det bliver fratrukket beløbet på din ordre. 

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Det er vigtigt, at du altid vedlægger en kopi af ordrebekræftelsen eller en udfyldt "Bytte- og returseddel" i kassen sammen med dine varer. Ellers kan vi ikke tilbageføre beløbet for dine returvarer. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og vi afhenter ikke pakker sendt med Dao og Bring

Ved fortrydelsesret eller returnering sendes varen til:
Jekas Hund og Kat
Vestergade 30
9460 Brovst
info@jekashundogkat.dk
Tlf: 31155423 Hverdage imellem kl 9.00 og 16.00 

Bytte
Ønsker du at bytte produktet til en anden størrelse eller til et helt andet produkt, skal du returnere varen og bestille det ønsket produkt i en ny ordre. 

 

Reklamation/ Reklamationsret
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på www.jekashundogkat.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Eller er manglen er ved almindelig slitage og brugs spor fra dyr eller mennesker.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, jekashundogkat.dk har stillet dig i udsigt. Der skal reklameres indenfor rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Reklamationsretten løber fra modtagelse af varen. 

VIGTIGT : Ved reklamation skal du kontakte salg@jekas.dk med billeder og beskrivelse af reklamationen samt dit ordrenummer. Så kontakter vi dig, og finder en løsning. 

Udsolgte varer
Der tages forbehold for udsolgte varer og leverandørsvigt.
Ved farvevalg på legetøj og andre små ting , forbeholder vi os retten til at sende varen i den farve, der minder mest om den valgte farve, hvis den valgte farver skulle være udsolgt. Ved stor farve forskel kontakter vi dig. 

Ved ass. Farver er det tilfældigt hvilke farver der kommer.

Vi har ikke lagerstyring og derfor står varerne som ofte til at være på lageret. Vi kontakter dig på mail eller telefon hvis der er udsolgt eller den bestilte vare skulle være i restordre eller udgået. 

Skaffevarer
Skaffevarer kan have en leveringstid på 1 – 3 uger kontakt os hvid du gerne vil vide det inden du bestiller. Ved nogle står der en Levrings tid , den er vejledende og kan varier. 

-         Der kan i nogle perioder komme en længer leverings tid fra aktiv kat og kattens nr 1.  

Mål på senge
Mål på hunde-og katte senge kommer fra leverandøren og er udvendige mål med mindre der er oplyst indvendig mål. Alle mål er ca. mål. Natur produkter vi varier i størrelser. 

Tøj og Seler med mere
Ved varer hvor producenten har opgivet race-størrelse er dette kun en vejledning udstukket fra producenten. Det er altid vigtigst at måle din hund. Da vi ikke tager målet på din hund eller kat ved køb af seler, halsbånd og tøj m.m. har køber ansvaret for den valgte størrelse.

Legetøj/ Hundesnacks
Husk altid at have hunde eller kat under opsyn, mens det leger med legetøj eller spiser snacks, godbidder eller tyggeben.

Taste fejl 
Vi tager forbehold for taste fejl på varer og priser. 

Billeder
Vi tager forbehold for at farver kan afvige, da de kan falde forskelligt ud alt efter hvilken computerskærm, er opsat. Vi tager desuden forbehold for at form m.m. på legetøj, senge og andre af vores varer kan tage sig anderledes ud i virkeligheden, end de går på vare billede og stil billeder man ikke kan se i dybden.