Persondatapolitik

 

Persondatabeskyttelsespolitik


Når du besøger og handler på www.jekashundogkat.dk er dine personlige oplysninger i sikre hænder. Alle dine personlige oplysninger bliver opbevaret med stor sikkerhed og er i overensstemmelse med EU's persondataforordningen.

Formålet med jekahundogkat.dk persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personoplysninger. Denne politik fastsætter regler om behandling af personoplysninger med henblik på beskyttelse af individets rettigheder og i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

For at kunne levere vores ydelser til kunderne indsamler vi en række personoplysninger og derfor anser vi os for dataansvarlige, hvilket betyder, at vi er forpligtet til at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af vores kunders, medarbejderes, leverandørens og samarbejdspartneres oplysninger, herunder personoplysninger.

Typer af informationer, som vi indsamler
Vi samler oplysninger om vores medarbejdere, leverandører, kunder og samarbejdspartnere. Vi har udarbejdet fortegnelse i henhold til EU-persondataforordningen samt vejledning fra Datatilsynet. Fortegnelsen indeholder alle behandlinger, som vi er ansvarlige for. På jekashundogkat.dk indsamler vi personligt identificerbare informationer samt aggregerede informationer.

Vi indsamler kun personligt identificerbare oplysninger fra brugere, som giver os disse frivilligt og med vilje, ved registrering på vores hjemmeside. Oplysningerne indsamles i forbindelse med at kunden ønsker at bestille et produkt, tilmelde sig nyhedsbrev eller produkt overvågning. Oplysningerne indsamles altid kun direkte fra dig og med dit kendskab.

Derudover indsamles løbende aggregeret, ikke-personlig information, mens du besøger vores hjemmeside. Indsamlingen af disse oplysninger foretages vha. cookies, som forklaret nedenfor. Det kan være tale om antal besøg på hjemmesiden, hvilke sider der bliver besøgt, typen af webbrowser mm. Vi indsamler også automatisk oplysninger om dig. Vi indsamler automatisk oplysninger om, hvordan du bruger vores websteder og mobile applikationer, hvilke områder på vores websteder du besøger samt oplysninger om din computer eller mobile enhed, herunder din IP-adresse, enheds-id, fysiske placering, browser- og operativsystemtype og henvisende URL-adresser. Disse oplysninger er nødvendige for at kunne levere individualiseret og lokationsbaseret indhold og analysere webtrafik, løse problemer, forhindre svindel og forbedre vores tjenester. Vi kombinerer muligvis disse oplysninger med oplysninger på din konto for at forhindre svindel.

Formål af lovlighed af vores behandling af personoplysninger
Personoplysningerne behandles og arkiveres i forbindelse med:

 - Personaleadministration, herunder rekruttering, ansættelse, fratrædelse og udbetaling af løn og andre ansættelsesrelaterede opgaver.
 - Stamdata for kunder i forbindelse med levering af varer. Oplysningerne indsamles enten med det formål at kunne levere den bestilte ordre, eller til brug for interne markedsundersøgelser og statistik, eller at kunne tilsende nyhedsbreve, såfremt du har anmodet om dette. Oplysningerne kan også blive brugt med det formål at forbedre din oplevelse på webshoppen.
 - Stamdata for leverandører samt rekvisitioner og køb.
 - Kontrakter

Vi har udarbejdet en fortegnelse hvor alle personoplysninger er noteret, deres formål og lovhjemmel. Personoplysningerne bruger aldrig til andre formål end de listede. Vi indsamler ikke flere personoplysninger end nødvendigt i forhold til opfyldelse af formålet.

Videregivelse
De oplysninger som du har afgivet til os, bliver behandlet koncerninternt i 4hotdogs.com eller af eksterne data behandlere. Disse er altid undergivet jekashundogkat.dk instruktion. Personoplysningerne gives ikke videre uden dit samtykke. Vi hverken videregiver eller sælger på ingen måder oplysningerne videre til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Opbevaring og sletning
jekashundogkat.dk har truffet alle de nødvendige organisatoriske og tekniske foranstaltninger for at beskytte personoplysningerne som vi er ansvarlige for. For at leve op til forordningens princip om rimelighed har vi indført følgende overordnede retningslinjer for opbevaring og sletning af personoplysninger:

 - Personoplysninger opbevares i fysiske mapper.
 - Personoplysninger opbevares i it-systemer.
 - Personoplysninger opbevares ikke længere, end hvad der er nødvendigt for formålet med behandlingen.
 - Personoplysninger for medarbejdere slettes fem år efter end ansættelse og personoplysninger om ansøgere slettes efter seks måneder.

Datasikkerhed
Derudover har vi indførte følgende sikkerhedsforanstaltninger:

 - Kun de medarbejdere som har arbejdsbetinget behov for adgang til personoplysninger, har adgang uanset om det handler om personoplysninger opbevaret fysisk eller elektronisk.
 - Vi har naturligvis installeret firewall og antivirusprogram på alle vores computere. Samtidig er alle computere beskyttet med brugernavn og personligt password. Desuden sørger vi ved udsmidning at sørge for professionel sletning af personlige oplysninger.
 - Personoplysninger der indeholder cpr-nummer opbevares aflåst.
 - Alle eksterne harddiske, usb-nøgler mv. opbevares aflåst.
 - Alle medarbejdere skal modtage instruktion i, hvad de må gøre med personoplysninger samt, hvordan personoplysninger skal beskyttes.

Rettigheder
Når vi behandler dine personlige oplysninger, har du som registreret følgende rettigheder:

 - Retten til at få indsigt i de oplysninger vi behandler om dig
 - Retten til at få berigtiget urigtige oplysninger om dig eller få fuldstændiggjort ufuldstændige personoplysninger
 - I særlige tilfælde at bede om at få slettet oplysninger om dig
 - I visse tilfælde at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset
 - I visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk
Ved anmodninger om indsigt, berigtigelse, sletning, begrænset handling eller indsigelse, skal dette sendes til jekashundogkat.dk på e-mail salg@jekas.dk

Brud på persondatasikkerheden
I tilfælde af brud på persondatasikkerheden, anmelder virksomheden hurtigst muligt og inden 72 timer bruddet til Datatilsynet. Direktøren er ansvarlig for, at dette sker. I anmeldelsen beskrives bruddet, hvilke grupper af personer, det vedrører og, hvilke konsekvenser bruddet kan få for disse personer samt, hvordan Virksomheden har eller vil afhjælpe bruddet. I tilfælde, hvor bruddet indebærer en høj risiko for de personer, om hvem Virksomheden behandler personoplysninger, vil Virksomheden endvidere underrette disse. Virksomhedens dokumenterer alle brud på persondatasikkerheden og listen/dokumentationen herfor opbevares på virksomhedens servere.

Sådan opbevares og håndteres dine personlige oplysninger

Når du gennemfører en ordre
Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det for mål, at kunne levere din ordre til dig. Personoplysningerne registreres hos jekashundogkat.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Det er kun de dataansvarlige ved jekashundogkat.dk der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Når du handler på jekashundogkat.dk er det nødvendigt for os, at videregive relevante oplysninger om dig til fragtfirma, bank og andre samarbejdspartnere. Dette gør vi udelukkende i det omfang, som det er nødvendigt for at kunne trække din betaling og sende din ordre til dig.

Fragtmand , GLS eller  PostNord
For at kunne afsende din ordre videregiver vi følgende information til GLS:
Navn, efternavn, adresse, e-mailadresse og mobilnummer.
Uden disse informationer er det ikke muligt, at sende din ordre til dig.
Alle vores forsendelser håndteres af som udgangspunkt af GLS/ Postnord
Større ting håndteres af Fragtmand hvor vi vil sende en mail med hvad fragt omkostningen vil være. Og Levering forudsætter fragtmanden kan køre til din kantsten og ikke skal køre forgæves.

Når du sender en mail til kundeservice
Når du kontakter os pr. e-mail påsalg@jekas.dk, slettes din e-mail så snart den er besvaret.
Vi besvarer alle kundehenvendelser indenfor 24 timer alle hverdage.
*Dette er ikke gældende, når du laver en reklamation pr. e-mail.

Reklamationer (e-mail)
Alle reklamationer skal sendes pr. e-mail til jekashundogkat.dk
Når du laver en reklamation gemmer vi følgende personlige oplysninger:

Navn, efternavn, ordrenummer og e-mailadresse.
Vi gemmer alle reklamationer på vores server i 12 måneder, hvorefter de slettes.
Såfremt du ønsker dine oplysninger slettet inden 12 måneder, kan du sende en e-mail til jekashundogkat.dk, så sletter vi dine oplysninger med det samme.

Reklamations behandling
Er varen forsinket eller har varen en fejl/defekt kan du klage til salg@jekas.dk. Reklamationsretten dækker ikke skader, fejl eller slitage direkte eller indirekte skader der er opstået af forkert vedligeholdelse, betjening, vold eller uautoriseret indgreb, efter kunden har modtaget varen. Du skal klage skriftligt. To år efter modtagelsen af varen ophører retten til at klage §83 stk. 1. i købeloven, medmindre andet er aftalt.

Er der mangler og fejl ved modtagelsen af varen, må denne vare ikke tages i brug. Men derimod skal reklamation laves omgående. Der sendes billeder og dokumentation til os på salg@jekas.dk.  Der kan købes label til GLS eller PostNord af jekashundogkat.dk

Ved forkert fremsendt vare eller andre fejl begået af jekashundogkat.dk skal du kontakte os omgående. Tilbage sendelse af vare skal ske efter aftale med os. Og du skal få en indleveringsattest / track & trace nummer.  Ansvaret for varen er på køber til den når frem.

Bemærk du skal altid først sende en e-mail eller ringe til os, ved fejl eller reklamationer, inden du begynder at returnere noget.
Alle returpakke skal sendes direkte til jekashundogkat.dk, Vestergade 30, 9460 Brovst. Vi afhenter ikke pakker leveret i pakkeshops / pakkeboks. Vi anbefaler kun GLS og Post Nord pakker.

Retten til at blive glemt
Som registreret hos jekashundogkat.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til jekas Hund og Kat via e-mail: info@jekashundogkat.dk
Persondataloven foreskriver at du altid har 'ret til at blive glemt', hvilket vi naturligvis efterlever.
Du kan altid sende en mail til salg@jekas.dk  og bede om at få dine personlige oplysninger slettet.

Din ret til information
Du har altid ret til at anmode om en gratis, skriftlig information om hvilke personlige data vi har gemt om dig.
Såfremt rettelser eller sletning af disse data vil være nødvendige, vil dette bliv udført straks efter din anmodning.
Såfremt du ønsker yderligere information eller har spørgsmål omkring dine personlige data, kan du altid kontakte vores kundeservice pr. mail på salg@jekas.dk

Dine oplysninger er krypteret (SSL)
Ved jekashundogkat.dk har vi en krypteret hjemmeside, som sikrer dine personlige oplysninger bedst muligt.
Vores hjemmeside har et integreret SSL-certifikat (denne grønne hængelås, som du kan se til venstre for hjemmesideadressen i browseren), som krypterer dine personlige oplysninger når du handler ved os.
Dine personlige oplysninger som f.eks. navn, adresse, mobilnummer, bankforbindelse og kreditkortnummer bliver optimalt beskyttet imod manipulation og misbrug.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på Jekashundogkat.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Log-statistikken anvendes med det formål, at optimere og forbedre brugeroplevelsen og selve hjemmesiden.

Google Analytics
jekashundogkat.dk anvender Google Analytics, som er en tjeneste der leveres af Google Inc.
Google Analytics anvendes til webanalyser, som bliver lavet via cookies. Disse webanalyser hjælper med at analysere hvordan du som bruger anvender vores hjemmeside.
Google Analytics anvendes med det for mål at optimere vores hjemmeside og brugeroplevelsen ved besøg på hjemmesiden.
Oplysninger som generes til Google Analytics via cookies (herunder din IP-adresse) sendes til og opbevares på Googles servere i USA.

Nyhedsbrev
Vi sender alle vores nyhedsbreve via 'Klaviyo'. For at kunne sende nyhedsbrev til dig, lagrer vi følgende informationer til i Klaviyo: Navn, e-mailadresse, lokation (land, by) samt IP-adresse. Vi bruger ligeledes disse oplysninger til at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse, når du modtager et nyhedsbrev fra os. Dette giver os nemlig muligheden for at segmentere og skræddersy vores nyhedsbrev, så det passer til dig. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev. Når du har afmeldt dig vores nyhedsbrev, slettes informationerne i vores system efter 12 måneder
Hvis du vil have oplysninger omkring dine oplysninger eller ønsker dine oplysninger slettet, kan dette gøres ved at sende en e-mail til  info@jekashundogkat.dk

Brugerprofil
Hvis du har oprettet en bruger påsalg@jekas.dk, er følgende af dine oplysninger gemt i vores system:
Navn, adresse, mobilnummer, e-mailadresse.
Følgende informationer kan være gemt, men disse er ikke obligatoriske for at kunne oprette en bruger på jekashundogkat.dk: Køn, fødselsdato.
Du kan til enhver tid bede om at få indsigt i disse oplysninger eller få dem slettet.
Dette gøres via e-mail til info@jekashundogkat.dk

Woocommers
Alle vores data er registeret i magento, et system der er beskyttet af unikke brugeradgange, som er beskyttet med brugernavn og password.

Når du gennemfører en bestilling på jekashundogkat.dk overføres dine personlige oplysninger til vores samarbejdspartner On-pay /nets
Dette er nødvendigt for at kunne ekspedere og sende din ordre til dig.
On-pay / nets er en dansk virksomhed og dine oplysninger er naturligvis i sikre hænder.
Det er udelukkende medarbejdere fra deres respektive administration, som har adgang til dine data. Ydermere er denne adgang beskyttet med brugernavn og password.

Reddingo Hundetegn
Har du bestilt et graveret navneskilt vil dine oplysninger blive sendt til Reddingo, med henblik på gravering og levering af navneskiltet til dig. For at kunne afsende din ordre videregiver vi følgende information til Reddingo:
Navn, efternavn, adresse, e-mailadresse og mobilnummer. Uden disse informationer er det ikke muligt at sende din ordre til dig.

Generelle oplysninger
Jekashundogkat.dk
Vestergade 30
DK-9460 Brovst
Tlf: 31 15 54 23
E-mail: info@jekashundogkat.dk
CVR nr. 40989781

Siden er sidst opdateret den  16.05.2024