Hvem er vi

Bag Team jekas er!
Velkommen til Jekas Hund og Kat se et  fantastisk univers  bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, foder og tilbehør til Tilbehør Hund og Tilbehør Kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til Gnavere,

Team Jekas
Vi prioriterer service ligeså højt som vores produkter. Du er derfor sikret en kompetent rådgivning, således du får valgt det produkt, der passer dig. Vores sortiment består af bl.a. slidstærkt legetøj, lækre godbidder, Hunde- og Katte Senge, Hunde- og Katte Seler, Hundetegn, Kattetegn , transportkasser, foderskåle, kattebakker, kradsetræer og meget mere. Hos Jekashundogkat opdaterer vi løbende vores sortiment med nye og spændende produkter, der for alvor følger tidens trend.

Nordjysk Firma
Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kerne kompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selv samme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste

                        Fysisk Butiks på 800 kvadratmeter og Webshop

 

Erfaring og Sparringspartner
Vores erfaring dækker meget bredt inden for denne branche. Dog har vi haft megen lærerig fokus på specielt kradsetræer, hvilket kommer fra de mange år, hvor vi importerede egne kradsetræer under vores eget brand. Vi udbyder ikke blot standardmodeller – vi skræddersyer gerne efter dine ønsker og behov. Det må vel gøre Jekas til din bedste sparringspartner. Du kan følge vores blog og få inspiration og know how.

Vi er klar hvis du har brug for hjælp
Team Jekas vil står klar hvis du har spørgsmål, som udgangspunkt svarer vi alle mail i løbet af en eller to dage. Får du ikke respons på en mail, gensend den eller ring til os. Som udgangspunkt kan du altid kommer i kontakt med os. Forretningen Jekas Hund & kat der med fysisk butik på 800 kvadratmeter er beliggende på  Vestergade 30, 9460 Brovst.

Vi ønsker dig en God Tur rundt på Shoppen
Du ønskes en god tur rundt på Jekashundogkat.dk  og vi håber, at du finder et produkt, der passer netop til dig og dine kæledyr. Hvis du har brug for hjælp, så kontakt os gerne via telefon, mail eller Facebook. Vi ser frem til at give dig en god oplevelse og forkæle dig med vores super gode kundeservice. Vi yder den samme service online som vi gør i vores fysiske butik.

Hvor ville dine kæledyr handle, hvis de kunne vælge? De ville handle hos
Jekas Hund og Kat for et godt Hunde- og Katte Liv!

Aleks og Jon

 

Her kan du se nogle af vores Test piloter
Alba er en af vores Test piloter og sammen med Zimba, Vira og Butiks hunden Lula testes nyheder godt og grundigt igennem.  Alle hunde er altid klar til at afprøve de nye varer vi får ind  og godkendes de ikke af vores testpiloter, kommer de ikke på shoppen.

Butiks Hunden Lula 
Lula er vores Butiks hund og færdes dagligt i butikken og er med til at teste alle de ting vi får tager ind i vores sortiment. Lula elsker at være med og vores kunder elsker at hilse på hende. Når hun er med på jobbet.  Lula er snart snart et år og elsker at være med på video eller på billeder, hvor vi nu ruger hende.

Kvalitets kontrol og Butiks Hunden Lula