Gnaver Tilbehør til Kaniner og små Gnavere

Tilbehør til Gnavere - Find alt til din Gnaver Gnaver tilbehør Hos Jekas finder du et kæmpe udvalg af udstyr til hunde, katte og smådyr til fair priser. Vi er forhandler af diverse kvalitets brands, fordi dit kæledyr altid fortjener det bedste! God service. Mange års erfaring. Hurtig levering. Stort Udvalg. Du finder et unikt udvalg hos jekashundogkat.dk.  Du finder et sortiment af blandt andet Gnaverbure, Bundstrøelse, Snacks, Godbidder, hø tunneller, Hø huse, løbehjul, hyggesenge og gnaverlegetøj: Samt et  unikt udvalg af gnaverfoder, gnaverstænger og små lækre godbidder, gnavere elsker når børnene får fredagsslik.

Varer 1-36 af 106

Side
pr. side

Gnaverudstyr og Gnavertilbehør

Som f.eks. gnaverfoder, gnaverlegetøj, gnaverbure, snacks, bundstrøelse, godbidsstænger, saltsten, minrealsten, pelspleje produkter og  gnaverlegetøj. Vi har efterhånden et stort udvalg til alle gnavere her på siden. Og vi tilføjer løbende nyheder, som din gnaver helt sikkert vil være vild med. Hvis du står og har nogle specifikke forespørgsler på produkter så kontakt os på telefon eller send en mail til os.

Køb tilbehør til Gnaver hos Jekas

På shoppen finder du alt i gnaverudstyr og gnavertilbehør. Vi har et unikt udvalg der med garanti kan sikre du har en glad og velafbalanceret gnaver. Vi har samlet et udvalg i gnaverbure, drikkeflasker, gnaver foderskåle, gnaver godbidder, gnaverfoder, gnaver vitaminer, badesand, bundstrøelse, gnaver legetøj, gnaver hø huse og gnaver huse. Køb alt dit gnavertilbehør og gnaverudstyr hos os og køb kvalitet.

Vidste du? Gnaver tænder skal slibes

En gnavers tænder vokser konstant og derfor er det vigtigt at de har mulighed for at kunne slibe deres tænder dagligt. Hos Jekashundogkat har vi samlet et unikt udvalg af Gnaver godbidder der har en slibende effekt.  Vi har de populære mineralsten og de super lækre saltsten fra JR Farm. Der er en af vores bestsellers grundet den gode effekt og den skarpe pris. Indret dit gnaverbur med aktivitets legetøj der kan hænge eller stå i buret. Aktivitetslegetøj skal være spændende og hos os finder du et unikt og anderledes udvalg. Vi vælger ud fra det naturlige og ser på bæredygtighed. Vi har mange former for aktivitetslegetøj og det er lige fra Hamp måtte, tunneller, Løbehjul, broer, vipper, tog, godbids bolde.

Vælg Snack og sunde godbidder

Vi har et udvalg i smagsfulde og lækre godbidder fra JR Farm. Du finder hø huse, tørrede majskolber, trætuneller med fyld, foderbolde, snacks og legetøj der kan leges med og der også er beregnet til at gnave i og spise.  Vi anbefaler du altid vælger godbidder og snacks, der er produceret til din gnaver type, så produkt indhold og størrelse passer bedst muligt.

Hvorfor købe snacks til min Gnaver?

Det kan virke unødvendigt at købe gnaver snacks, hvis du fodre med gnaverfoder og giver et supplement med grønt fra haven, køleskabet eller drivhuset. Gnaversnacks er et godt supplement, fordi mange varaner er designet med fokus på nærings- og vitaminindhold. Der er ikke på nogen måde tale om slik, men og nærende og sunde supplement til det daglige basis foder. Du kan få utallige varianter af gnaversnacks, der er udviklet til at simulere og underholde din gnaver, så den undgår kedsomhed og får sit gnaver behov dækket også når den er alene. Er din gnaver under stimuleret kan den finde på f.eks. at bide i buret eller i en sofa, når den er ude i stuen. Dette kan du undgå ved at have træ tunneller, foderbolde, bidelegetøj, aktivitets legetøj og andre udfordrende måder at servere snacks på.

Server frisk grønt for din gnaver

Udover vitaminholdige gnaversnacks, udfordrende gnaversnacks og tørrede sunde gnaversnacks, kan du dagligt tilbyde din gnaver frisk frugt og grønt. Frisk frugt og grønt er nu engang det foder, der kommer nærmest, det din gnaver ville spise, hvis den var i naturen. Mange gnavere er særligt vilde med kål, gulerødder, peberfrugt, salat og grøntsager i alle afskygninger. Du kan af og til vælge at forkæle din gnaver med lidt sødt frisk frugt.

Sørg for at afstem frisk frugt, grøntsager og foder!

Det er vigtigt at afstemme frisk frugt, grøntsager, gnaver snacks og det daglige foder. Indeholder det daglige foder f.eks. gulerødder og de snacks du servere også indeholder gulerødder, bør du vælge et andet alternativ som frisk grønt, for at variere kosten s meget som muligt. Mælkebøtter er gratis og er typisk et hit hos de fleste gnavere. Det gælder kaniner, marsvin og andre gnavere at de har godt at tørrede urter som et supplement. Du kan enten lave det selv, eller du kan vælge dine gnaversnacks, s de indeholder færre grøntsager  og flere urter.

Gnaverbur i mange design og størrelser

Når der kommer en gnaver i familien, er det vigtigt der indrettes et gnaverbur til lige præcis din gnaver. Indret gnaverburet, sådan det ligner det gnavere lever i mest muligt. Der skal være god plads og en gnaver skal kunne udfolde sig. Her er det gnavertilbehør som f.eks. Halm, naturhø, tunneller, huse, søgræs, sisal og kork. Gnavere elsker at komme ud i en løbegård og her skal du huske. De er hurtige og de hopper ret højt. Så en god ide at have noget over deres løbegård, så de ikke kan hoppe ud.

Er Gnavere sensitive dyr?

Ja gnavere er sensetive dyr. Det er vigtigt der er plads i gnaverburet til at gøre din gnaver hånd-tam og kælen. Det tager et stykke tid og det kræver stor tålmodighed, for at kunne gøre en gnaver hånd-tam og tryg ved berøring og de lyde der er i hjemmet. Gnavere knytter sig til familien og er der børn har de en ven for livet. Gnavere er i virkeligheden sarte dyr og de sensitive overfor højde lyde og hurtige bevægelser. De holder ikke til at blive håndteret for hård. Når de skal lære at gå i sele, gøres det med forsigtighed. De er hurtige til at komme ud og fri af en sele. Så vælg din gnaversele med omhu.

Gnavere er forskellige

Nogle gnavere såsom Rotter, Hamstre og chinchillaer er natte dyr og mest aktive om natten. Hvor imod kaniner og marsvin er aktive i dagtimerne. Derfor er det et vigtigt valg at vælge om den gnaver du vælger, passer til lige netop din livsstil og dit temperament.

Hvordan vælger du gnaverfoder?

Alle gnavere har brug for en sund og lødig kost. Det betyder der skal fodres varieret gnaverfoder i en høj kvalitet. Vi har et unikt udvalg i gnaverfoder i høj kvalitet og krydret med vores lækre snacks og godbidder fra JR Farm. går du helt sikkert ikke galt i byen. Unge gnavere og senior gnavere skal have et tilpasset foder til deres alder og energibehov.

Gnavere hvilket brundstrøelse i Gnaverburet?

Der er brug for bundstrøelse i et gnaverbur. Her hos Jekashundogkat har vi forskellige varianter af bundstrøelse. Der er hø, spåner og halm. Fælles for alle typer bundstrøelse er af de absorbere og isolere lugten. Så der altid er sundt og behageligt for din gnaver at opholde sig i sit bur.

Er det nødvendigt med gnavertilbehør og gnaverudstyr?

Det er det og mange gnavere elsker at lege, det kan være forskelligt fra gnaver til gnaver. Vil din gnaver gerne lege og elsker den at være aktiv, ja så er det vigtigt den har noget gnaverlegetøj og gnavertilbehør. Det kan være alt fra sjovt aktivitetslegetøj, gnaverlegetøj, som f.eks. bolde af søgræs, snackbold, løbehjul, tunneller, huler og ikke mindst en hyggeseng. Når yngste barnet i familien, vil nusse med den i din sofa.

Plejemidler og daglig Care produkter

Der er brug for at kunne have den daglige pleje og Care. Det kan være gnavershampoo, negleklipper, børster og neglefil.

Udvalg nøje sammensat hos Jekashundogkat

Vi har et udvalg i gnaverudstyr og gnavertilbehør og det er nøje sammensat. Således vi kan sikre du som kunde får en høj kvalitet og at gnaverens behov bliver dækket. Vi sætter løbende nye produkter på shoppen og er der noget du ikke kan finde,  ring til os eller send en mail og vi hjælper dig. Vi knokler for at få alt på shoppen. Send en mail til [email protected] og vi svarer som udgangspunkt senest - inden for 24 timer på alle hverdage.