Kat

Find alt til Kat i Katte tilbehør Kategorien kat rummer alt i et univers med Katte tilbehør. Hos Jekas Hund og Kat kan du finde lige det katte tilbehør og de Katteartikler du og din kat har brug for. Vi udbyder et meget bredt og dybt sortiment af alverdens produkter til kat. Nedenfor vil du blive mødt af vores store udvalg af Katte tilbehør og de Katte artikler på shoppen.  Vi har alt fra kattehuler, kattelegetøj, naturlegetøj organic kattelegetøj , transportkasser, kattebakker, katte seler, Kamme & Børster, Tholo BY Jekas Trimmeborde, Trolley og til bæredygtige kradsetræer. Og selvfølgelig ikke at forglemme kattefoder når det er kornfrie og top kvalitet. Og vi har en enorm viden omkring alle vores produkter. Dertil modtager Jekas Hund og Kat  ofte feedback fra vores kunder, som vi med glæde deler videre til dig.

Varer 1-36 af 968

Side
pr. side

Gå på opdagelse i Jekas' store sortiment af kattetilbehør

Hvad end du er på jagt efter kattefoder med det helt rigtige næringsindhold til netop din kat, leder efter aktiveringslegetøj eller kradsetræer, så finder du det hos Jekas Hund og Kat. Jekas er et stort katte univers, hvor du er sikret at finde produkter i høj kvalitet. Shop amok i vores store katte univers, der har alt det, du ved, du mangler – og alt det, du endnu ikke ved, at du mangler. I vores mange kategorier af kattetilbehør finder du kradsetræer, kattelegetøj, kattesenge og –huler, halsbånd, seler, foder og sjove klistermærker, du kan hænge op derhjemme. Der er kort sagt alt, hvad hjertet begærer. Vi er passionerede omkring at have de bedste produkter til vores pelsede venner, og det er din garanti for, at de produkter, du finder i vores sortiment, altid er af højeste kvalitet. Det betyder, at du får en glad kat, der har alt det rigtige udstyr. Jekas Hund og Kat med mange års erfaring og med et stort Know how, vi med glæde deler med jer.

Kattetilbehør er en mærkesag

For os er det en mærkesag, at din kat får det bedste liv. Vores måde at bidrage til netop dette er ved at stille vores erfaring til rådighed for dig og dit kæledyr. Vi har tidligere selv udbudt Jekas Kradsetræer - og derfra fik vi megen viden omkring produktkvalitet. Den viden har vi forsøgt at videreformidle gennem vores kvalitets sortiment.

Team Jekas -  Høj service

Er der noget du mangler er Team Jekas klar,  det vi ikke har kan vi få fat i. Kig rundt på Jekas Hund og Kat og bliv inspireret f.eks. i  kattehuler, kattelegetøj, naturlegetøj, transportkasser til kradsetræer.  Og husk vi skræddersyr kradsetræer og væghængte systemer til din kat og dig.

Vejen til en kats kærlighed er gennem maven

Ligesom det er tilfældet med os mennesker, kan katte også godt lide at spise godt. Derfor har vi hos Jekas udvalgt to kvalitetsmærker til kattemad: Arion og Carnilove. De to mærker er valgt, da de efterlever vores høje krav til og passion omkring foder og ernæring. Du kan nemlig gøre din kat en kæmpe tjeneste ved at købe kattefoder med højt kødindhold, der gør, at din kat er mæt på den rigtige måde. Vi har gjort det så nemt som muligt for dig at vælge den helt rigtige kattefoder til din kat. Under hvert produkt kan du nemlig læse, om maden er til voksne, unge, store eller små katte. Derudover er der specielt foder til steriliserede katte. Alt vores foder er sammensat, så det giver et afbalanceret nærings indhold, der vil gavne din kat. Vi står 100 pct. inde for alt vores katte foder, der er af højeste kvalitet til katte, der fortjener det bedste. Det betyder ikke, at prisen også er skyhøj, for du kan sagtens få billig kattemad af høj kvalitet i vores sortiment. Du kan også finde kattemad på tilbud, hvilket giver dog mulighed for at købe et helt lager hjem til ekstra billige penge. Hvis du er i tvivl om, hvilket foder fra vores sortiment af kattefoder, der passer bedst til din kat, så kontakt os endelig – vi sparrer og rådgiver gerne.

Glæd din legesyge kat med nyt kattelegetøj

Hos Jekas Hund og Kat finder du både kattelegetøj, aktiverings legetøj og natur legetøj til din kat – og der skal nok være noget, din kat synes, er ustyrligt sjovt og forunderligt. Din kats trivsel afhænger faktisk af, om den får lov til at lege med noget kattelegetøj, der aktiverer dens hjerneceller og lader den bruge sin intelligens. Katte er nemlig kloge væsener, og derfor skal godt kattelegetøj hjælpe katte til at få stimuleret deres sanser, jagtinstinkt og nysgerrighed. Det helt klassiske legetøj er selvfølgelig snoren, som katten jagter og griber udefter med kløerne stukket frem fra de bløde poter. Med kattelegetøj fra Jekas kan du gøre den leg endnu sjovere! Der finder du nemlig kattelegetøj, der simulerer en hurtig mus, hvilket helt sikkert vil engagere din kat i legen. Du finder tilmed mange ting du kan ”drille” din kat med såsom pelsede slange bamser, farverige bånd og meget andet, se hele udvalget ved at klikke her. Det store udvalg af natur legetøj er værd at tjekke ud, hvis du gerne vil stimulere din kats leg med naturlige produkter. Du finder flere varianter med indtørret kanin, som din kat kan få som en lille gevinst, når den regner sit kattelegetøj ud. Derudover er der et stort udvalg af aktiveringslegetøj som for eksempel en bold med LED lys i, der lyser rødt, og som din kat vil forsøge at fange – det er både sjovt, udfordrende og en anelse frustrerende for katten.

Hellere kradsetræet end sofaen!

Hos Jekashundogkat.dk finder du et stort udvalg af kradsetræer i forskellige prisklasser – endda også billige kradsetræer i høj kvalitet. Du kan se hele udvalget her. Uanset, hvad dit behov er, så finder du helt sikkert et kradsetræ, der passer. Der er også kattetræer med integreret legetøj, så din kat bliver aktiveret, mens den får kradset sine kløer til. Hvis du går på jagt i Jekas’ udvalg, så kan din kat sagtens komme til at holde endnu mere af sit kradsetræ, forudsat at du køber det rette udstyr. Se hele sortimentet her, hvori du blandt andet finder hyggeposer, der kan sættes på kradsetræet, hvor din kat kan slænge sig. Du finder også hylder med blødt betræk, hvorfra katten kan spejde udover stuen eller tage en velfortjent middagslur ovenpå en solid omgang kradseri på kradsetræet. Derudover kan du naturligvis også finde reservestammer, hvis din kat har kradset sit kradsetræ til ukendelighed.

Gør kattetransport til en god oplevelse

Kattetransport kan blive en smal sag, hvis du vælger et af de gode produkter i Jekas’ sortiment. Her finder du nemlig alt til kattetransport; fra bæretasker til klapvogne, så du kan få din kat med dig på farten, på ferien og på besøg hos familien. Bæretaskerne er udvalgt efter, at din kat skal få en god og tryg oplevelse af at være deri. Du finder tasker til forskellige vægtklasser, alt efter hvor stor din behårede ven er. Taskerne er lavet i et trendy design, så din elskede kat kan rejse med stil. Derudover er de både funktionelle, lette og robuste, så du ikke skal slås med en alt for stor taske. Kattetransport behøver ikke være en tung byrde, katte tilbehøret er nemlig udvalgt, så det har en god pasform, så katte tasken hænger naturligt på din skulder – og både du og din kat får en komfortabel oplevelse. Derudover finder du naturligvis også transportkasser til køreturen, hvor din kat har god plads. For at sikre dig, at katten ikke keder sig under transporten, kan du eventuelt købe et stykke aktiveringslegetøj med fra vores sortiment.

Team Jekas er klar til at hjælpe

Skulle der mod forventning være et stykke kattetilbehør, vi ikke har i vores sortiment, så skaffer vi det selvfølgelig til dig. Et godt katteliv er en mærkesag for os.

God tur Rundt på shoppen!

Team Jekas ønsker dig en fantastisk tur ind i vores store katte univers. Og hvis du har nogle spørgsmål eller  er der noget du ikke kan finde så er du altid velkommen til at kontakte os