Katteartikler og Udstyr til Katte

Shoppen til Kat rummer alt i et univers med Katte foder og katte tilbehør. Hos Jekas Hund og Kat kan du finde lige det tilbehør til Kat du og din kat har brug for. Hos JekasHundOgKat åbner vi døren til en omfattende verden af udstyr til katte i alle dimensioner. Vi forstår dine ønsker for din kats velvære og tilbyder alt, hvad du kan tænke dig. Fra delikat kattefoder til fortryllende kattegodbidder, elegante foderskåle til intelligente kattelemme, hygiejniske kattebakker med og uden top til økologisk kattegrus. Legende kattelegetøj og pålidelige seler, stilfulde kradsetræer samt fortryllende kradsebrætter, og selvfølgelig præsenterer vi med stolthed en kollektion af kattesenge, huler, samt rejsevenlige transportbure til dine højtelskede katte. Vores udvalg er din kats drøm og din vision for perfekt katteudstyr.

Varer 1-36 af 940

Side
pr. side

Gå på opdagelse i Jekas' store sortiment af tilbehør til Kat

Hvad end du er på jagt efter kattefoder med det helt rigtige næringsindhold til netop din kat, leder efter aktiveringslegetøj eller kradsetræer, så finder du det hos Jekas Hund og Kat. Jekas er et stort katte univers, hvor du er sikret at finde produkter i høj kvalitet. Shop amok i vores store katte univers, der har alt det, du ved, du mangler – og alt det, du endnu ikke ved, at du mangler. I vores mange kategorier af kattetilbehør finder du kradsetræer, kattelegetøj, kattesenge og –huler, halsbånd, seler, foder og sjove klistermærker, du kan hænge op derhjemme. Der er kort sagt alt, hvad hjertet begærer. Vi er passionerede omkring at have de bedste produkter til vores pelsede venner, og det er din garanti for, at de produkter, du finder i vores sortiment, altid er af højeste kvalitet. Det betyder, at du får en glad kat, der har alt det rigtige udstyr. Jekas Hund og Kat med mange års erfaring og med et stort Know how, vi med glæde deler med jer.

Tilbehør til kat er en mærkesag

For os er det en mærkesag, at din kat får det bedste liv. Vores måde at bidrage til netop dette er ved at stille vores erfaring til rådighed for dig og dit kæledyr. Vi har tidligere selv udbudt Jekas Kradsetræer og derfra fik vi megen viden omkring produktkvalitet. Den viden har vi forsøgt at videreformidle gennem vores kvalitets sortiment. Du kan med fordel Læs mere om Hvilket Kradsetræ skal du vælge? 

Hvilket kattefoder skal du vælge?

Fra naturen af er Katte rovdyr og lever næsten udelukkende af kød, så de har svært ved at fordøje grønt. De spiser deres bytte og optager alle de vigtige mineraler fra knoglerne. Et godt tørfoder indeholder alle de nødvendige ingredienser, men du skal være opmærksom på, at katten altid får den nødvendige væske. Derfor kan det være en fordel at supplere det daglige tørfoder med vådfoder. Det er vigtigt, at du tilpasser kattens foder i forhold til de forskellige livsstadier din kat kat gennemlever. En killing (katte under 1 år) er eksempelvis meget aktiv og legesyg, hvorfor den har brug for et foder, der sikrer at den vokser harmonisk, samtidig med at dens immunforsvar styrkes. Det bedste killingefoder skal have et højt energiindhold, for at give din kat masser af energi En sund, normalvægtig fuld voksen kat (1-7 år) har brug for almindeligt vedligeholdelsesfoder. Det vil sige et fuldfoder, hvis energiindhold er balanceret, så din kats ernæringsmæssige behov dækkes ind. Har din kat nogle sundhedsmæssige problemer eller er den neutraliseret, bør du vælge et specialfoder, der tager hensyn til netop din kats situation. En seniorkat (8 år og opefter) nyder godt af et fuldfoder, der bidrager til et længere og sundere katteliv. En seniorkat vil altid være mindre aktiv og vil have nedsat modstandskraft over for f.eks. stress og sygdomme.  Derfor bør du vælge foder, der mindsker risikoen for sygdom og er med til at holde din kat sund og rask så længe som muligt. Se udvalget af kattefoder.

kattelegetøj der aktiverer din kat

Fra naturen af er Katte legesyge, og deres instinkter er meget stærke. Deres leg afspejler jagt instinktet, og det skal deres legetøj også. Legetøj til kat med fjer eller haler er gode, da det efterligner byttedyrets bevægelser. Leg er en sjov og hyggelig måde at være sammen med katten på, blot du lærer, at menneskers hænder og fødder ikke er legetøj eller angribes. Leg skal gerne styrke båndet mellem din kat og dig. Katten er legesyg af natur, og derfor er det vigtigt, at dens naturlige behov bliver tilfredsstillet. Her kan aktiveringslegetøj være god til at underholde og stimulere kattens 5 sanser. Hos JekasHundOgKat finder du legetøj i mange forskellige niveauer og udformninger, så du med garanti kan finde legetøj, din kat vil elske. I vores store udvalg af kattelegetøj finder du blandt andet mus, bolde, legetøj med fjer og aktiveringslegetøj. Flere af vores produkter indeholder katteurt og baldrian, som mange katte er helt vilde med. Hos JekasHundOgKat har vi et væld af kattelegetøj, som efterligner byttes bevægelser, og som styrker kattens selvtillid og sænker dens stressniveau. Se udvalget af kattelegetøj.

Hellere et kradsetræ end sofaen!

Hos Jekashundogkat.dk finder du et stort udvalg af kradsetræer i forskellige prisklasser – endda også billige kradsetræer i høj kvalitet. Du kan se hele udvalget her. Uanset, hvad dit behov er, så finder du helt sikkert et kradsetræ, der passer. Der er også kattetræer med integreret legetøj, så din kat bliver aktiveret, mens den får kradset sine kløer til. Hvis du går på jagt i Jekas’ udvalg, så kan din kat sagtens komme til at holde endnu mere af sit kradsetræ, forudsat at du køber det rette udstyr. Se hele sortimentet her, hvori du blandt andet finder hyggeposer, der kan sættes på kradsetræet, hvor din kat kan slænge sig. Du finder også hylder med blødt betræk, hvorfra katten kan spejde udover stuen eller tage en velfortjent middagslur ovenpå en solid omgang kradseri på kradsetræet. Derudover kan du naturligvis også finde reservestammer, hvis din kat har kradset sit kradsetræ til ukendelighed. Se udvalget i Kradsetræer og tilbehør til kradsetræer  

Gør kattetransport til en god oplevelse for din kat

Kattetransport kan blive en smal sag, hvis du vælger et af de gode produkter i Jekas’ sortiment. Her finder du nemlig alt til kattetransport; fra bæretasker til klapvogne, så du kan få din kat med dig på farten, på ferien og på besøg hos familien. Bæretaskerne er udvalgt efter, at din kat skal få en god og tryg oplevelse af at være deri. Du finder tasker til forskellige vægtklasser, alt efter hvor stor din behårede ven er. Taskerne er lavet i et trendy design, så din elskede kat kan rejse med stil. Derudover er de både funktionelle, lette og robuste, så du ikke skal slås med en alt for stor taske. Kattetransport behøver ikke være en tung byrde, katte tilbehøret er nemlig udvalgt, så det har en god pasform, så katte tasken hænger naturligt på din skulder – og både du og din kat får en komfortabel oplevelse. Derudover finder du naturligvis også transportkasser til køreturen, hvor din kat har god plads.  Læs hvordan flytter du en kat og du kan Se vores udvalg i Kattetransport

God tur Rundt på shoppen!

Team Jekas ønsker dig en fantastisk tur ind i vores store katte univers. Og hvis du har nogle spørgsmål eller  er der noget du ikke kan finde så er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller du kan ringe til os. Vi ønsker dig en god tur rundt på vores shop Jekashundogkat.dk og kommer du forbi vores fysiske butik så kig ind, det er et besøg værd. Se hvem vi er