Hvem er vi

Rigtig hjertelig velkommen til Jekashundogkat.dk

Velkommen til Jekas Hund og Kat se et  fantastisk univers  bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, foder og tilbehør til Tilbehør Hund og Tilbehør Kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til Gnavere,

Team Jekas
Vi prioriterer service ligeså højt som vores produkter. Du er derfor sikret en kompetent rådgivning, således du får valgt det produkt, der passer dig. Vores sortiment består af bl.a. slidstærkt legetøj, lækre godbidder, Hunde- og Katte Senge, Hunde- og Katte Seler, Hundetegn, Kattetegn , transportkasser, foderskåle, kattebakker, kradsetræer og meget mere. Hos Jekashundogkat opdaterer vi løbende vores sortiment med nye og spændende produkter, der for alvor følger tidens trend.

Nordjysk Firma
Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kerne kompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selv samme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste

Jekas Hund Og KatJekas Hund Og Kat

       Jekashundogkat Butik og Webshop

Vi er et 100% danskejet familiefirma, som er skabt på baggrund af en kæmpe kærlighed til dyr! Et ønske og en ambition om at vores kæledyr altid skal have de bedst tænkelige vilkår her i livet.

Det er samtidig også med en erkendelse af, at det stadig er svært at skaffe kvalitetsprodukter til vores elskede kæledyr, der er så naturlige som mulige og skabt med omtanke for både funktion, kvalitet og miljø. Virksomheden drives af anden generation der består af Tanja og Aleks der overtog Jekas Hund og Kat i Januar 2024 efter Jon peter Mortensen.

Vi er begge selv født og opvokset omgivet af dyr. Katte og hunde har altid været en fast bestanddel af familien, og i perioder også heste, kaniner, marsvin og fugle. Der er altid tid til klap og kæl med de firbenede vi møder på vores vej. 

Butikshunden Lula er en stor inspirationskilde i hverdagen og vi har Lula, Simba, Vira og Alba der er kvalitets kontrol.  På den måde sikrer vi, at vi hele tiden gør os umage for at finde de bedste produkter på markedet, som forhåbentlig også vil skabe glæde hjemme hos dig og din hund eller kat. For hvis noget kommer igennem nåleøjet her, og bliver vurderet godt nok til vores familie hunde og katte, så håber jeg også, at du bliver tilfreds med det til din bedste ven. 

Vores emballage til din forsendelse er også miljøvenligt, og består enten af bæredygtigt pap, genbrugspapir og genbrugs emballage.

Da vi ikke er uddannet dyrlæge eller lign. så er alle vores tips, anbefalinger, gode råd,  udelukkende baseret på egne erfaringer og oplevelser som hundeejer og katteejere.

Rigtig hjertelig velkommen til Jekashundogkat.dk.  Tak fordi du vælger at handle hos os. Vi ønsker dig en god tur på shoppen.

Aleks og Lula hvem er vi JekashundogkatAleks og Lula hvem er vi Jekashundogkat

Aleks og Lula Jekashundogkat

Næste generation er klar i Jekas Hund og Kat 

Artikel af Anne Falck

Næste generation er klar til at tage over i den kendte, nordjyske forretning med mere end 5.000 varenumre til kæledyrene og deres menneske-venner.

Til næste år kan Jon Peter Mortensen fejre 40 års forretningsjubilæum med Jekas Hund og Kat, så et glidende generationsskifte har allerede været undervejs i flere år. Og det bliver i familien, for det er svigersønnen Aleks Wendel og hustru Tanja Wendel, der fortsætter ved rorpinden i den kendte butik i Brovst. 

Aleks, der oprindeligt er udlært automekaniker og i mange år har solgt biler, har allerede været medejer og partner siden 2020, så han kender både butikken og kunderne, der kommer langvejs fra, ganske godt. Og ikke mindst: Kunderne kender ham, og de ved, at en væsentlig del af succeshistorien bag Jekas Hund og Kat kan tilskrives den kompetente rådgivning, som butikken tilbyder, når det handler om udstyr til og pleje af de kære kæledyr.

Alt til de kære dyr

Butikken er specialiseret indenfor hund og kat, men sælger også alt til både smådyr, gnavere, fugle og fisk. Herudover finder du blandt de mange varenumre bl.a. slidstærkt legetøj, lækre godbidder, transportkasser, foderskåle, kattebakker, skræddersyede kradsetræer og kradsemiljøer, trimmeborde samt foder og tilbehør af alle slags til både hund og kat, herunder senge og seler. I webshoppen finder du alt til hund, kat og gnaver.

Med både webshop og en imponerende fysisk butik på 800 kvadratmeter kan Jekas Hund og Kat servicere både lokale kunder og kæledyrsejere, der bor langt væk. Men selv kunder, der kommer langvejs fra, ynder at kigge forbi butikken, når de er på de kanter. Om ikke andet, så for at hente inspiration eller få en god snak med teamet bag disken, som altid er klar med gode råd og tips til det gode dyreliv.

Samarbejdet med lokalsamfundet kommer også til udtryk i, at den lokale afdeling af DCH, Danmarks Civile Hundeførerforening, henlægger en aften med sine hvalpetræningshold til butikken på Vestergade midt i Brovst. Så er der liv og glade dage i butikslokalerne, og de nye hvalpeejere kan blive tanket godt op med både viden og inspiration til hverdagen med deres nye, pelsede familiemedlem.

 Jekas Hund og Kat
v. Aleks Wendel
Vestergade 30
9460 Brovst  – DK
CVR: 75623011
E-mail: info@jekashundogkat.dk
TLF: +45  31 15 54 23 hverdage imellem kl 9.00 og til kl 16.00