Advantage Vet Til Hunde-mellem-10-25-kg-4x2,5-ml

Advantage Vet Til Hunde-mellem-10-25-kg-4x2,5-ml

  • Loppemiddel
  • Med 4 pipetter

Bestil inden og vi sender din pakke i dag

  • Gratis fragt til pakkeshop v/køb over 599,-
  • Fragt til Pakkeshop 39,-
  • 1-3 dages levering
  • Gratis afhentning i butik

Advantage Vet Til Hunde-mellem-10-25-kg-4x2,5-ml

ADVANTAGE loppemiddel 4 pipetter Dræber lopper og lus. Kan anvendes til behandling af hunde med loppe allergi og hunde med sart hud.

Hvis din hund er sammen med andre hunde eller færdes i naturen, er der risiko for at den bliver angrebet af parasitter.
Advantage Vet fra Bayer beskytter din hund mod den mest almindelig parasit, din hund bliver smittet af, nemlig loppen.

For at blive dræbt skal lopperne ikke plage din hund eller suge blod fra den i særlig lang tid, da lopperne er meget følsomme overfor Advantage. Lige så snart lopperne kommer i kontakt med det virksomme stof i Advantage, virker Advantage. Med andre ord, det virker med det samme. Advantage har desuden en dobbelt effekt:

  • Advantage dræber voksne lopper.
  • Advantage dræber loppelarver.

Advantage er netop af denne grund rigtig god til bekæmpelse af lopper. Både de voksne lopper og loppelarverne på din hund dræbes i et og samme tag.
Bemærk: skal du på udstilling eller vil du have de levende lopper væk i en fart. ( levende Lopper ) brug Capstar u/11 kg og /11kg - de tager levende lopper indenfor 24 timer. 

Brug en loppeshampoo der også er med til at dræbe lopper og æg. Samtidig er den definerende så klør de er der bidemærker heler de hurtigere med denne KW Loppeshampoo
Pakken med Advantage indeholder 4 pipetter.

Bemærk! Da salg af loppemidler er omfattet af loven om salg af lægemidler, kan du ikke bytte eller returnere loppemidler og flåtmidler – heller ikke selvom pakken ikke har været åbnet. Du kan hente flere informationer på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ved at ringe til dem på 44 88 95 95.
Du kan se godkendte detailforhandlere der sælger medicin på nettet her

Husk altid: hvid  dit kæledyr har lopper, VIGTIG  sprøjt omgivelserne her er BioLop et fantastisk produkt, der ikke har nogen skadelige stoffer. Det kan endda anvendes på køkkenbordet uden at det er til fare.

Bemærk! grundet salg af loppemidler og flåtmidler er omfattet af loven om salg af lægemidler, kan du ikke bytte eller returnere loppemidler og flåtmidler – heller ikke selvom pakken ikke har været åbnet. Du kan hente flere informationer på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ved at ringe til dem på 44 88 95 95.
Den indeholder bl.a. bivirkninger og kontraindikatione

Specifikationer
DyregruppeHund
MærkeAdvantage
Indhold ml2,5 ml
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en kundekonto her