FurEater Car Kit Pro til støvsuger

Smart mundstykke sættes på støvsugerrøret 

  • Tæpper, i bilen, på sofaen, heste dækkenet
  • Pakke med 4 mundstykker.
  • Ja sågar på dit eget tøj.
  • Fjerner let og ubesværet dyrehår
På lager
  • Fri fragt pakkeshop v/køb over 499,-
  • Fragt til Pakkeshop 39,-
  • 1-3 dages levering.
  • Gratis afhentning i butik

FurEater Car Kit Pro

Dette Car Kit Pro Støvsuger kan Team Jekas  varmt anbefale (  støvsugemundstykke ). Komplet støvsuger mundstykke Car kit Pro til  støvsugeren. Kan bruges i bilvasken eller hjemme. Indeholder det originale FurEater støvsuger hoved som enkelt og effektivt fjerner dyrehår og snavs/støv i bilen, på måtter, gulvtæpper, møbler, tøj og meget mere. 

FurEater kan sættes på støvsugeren eller bruges i hånden. Car Wash Adapter gør det muligt at forbinde alle Ø35 mundstykker med støvsugerhovedet i bilvasken.
Møbelbørste med drejeled og naturhår og langt fugemundstykke. FurEater bør rengøres ofte eller regelmæssigt for at sikre optimal resultat og undgå sorte linjer på lyse tekstiler. Vask i varmt vand og sæbe og lad tørre.

Har du kæledyr i hjemmet fælder de, så har du helt sikkert et problem med hår, der drysser hvor de er uønskede. Det kan nemlig  ikke undgås at kæledyr fælder. Nogle fælder mere end andre og især i fældnings perioder,  vil der være et større behov for ekstra hjælp,  til de løse hår. Hos jekas  har du et redskab,  der virker effektivt og sikkert. Du kan købe Fureater mundstykke mundstykket kan sættes direkte på støvsuge røret.

FurEater Støvsugemundstykke

FurEater fjerner super nemt de løse hunde hår og det er let at sætte FurEater® mundstykket på din støvsuger. FurEater® er et specielt designet støvsugermundstykke, som let og ubesværet spiser alle hunde-, katte- eller de stride hestehår.

FurEater egner sig til fjernelse af pels i bilen, hunde tæpper, på hunde selen, på tøj, møbler eller gulvtæppet, ja alle steder hvor hundehår hænger fast. Det e ganske enkel både hurtigt og let at fjerne med dette lille geniale mundstykke

Mundstykket passer til runde støvsuger i standard størrelse måler 32 mm- 35 mm
Vi anbefaler du vasker FurEater mundstykket inden det bruges på lyse stoffer. Hold støvsugeren på lav kraft  - hvis du bruger FurEater på f.eks. silke eller   uld , der betegnes som sarte stoffer.

Mål på FurEater:  B 160 mm x H 103 mm X D 125 mm
Kan vaskes i sæbe og varmt vand
Matriale:  ABS, TPE

Passer tiil: Rør Ø32 og Ø35 cm
Bredde: 160 mm
Højde: 103 mm
Dybde 125 mm


Elsker du også Team Jekas?
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram.dk  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Specifikationer
DyregruppeHund, Kat
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en kundekonto her