JR Himalaya Saltsliksten

JR Himalaya Saltsliksten
  • Et stort hit
  • Saltsliksten
  • Giver mineraler
  • Giver mikro-næringsstoffer
På lager
  • Fri fragt pakkeshop v/køb over 599,-
  • Fragt til Pakkeshop 39,-
  • 1-3 dages levering.
  • Gratis afhentning i butik

Giv din gnaver nødvendige mineraler

JR Himalaya Saltsliksten er en populær mulighed, når det kommer til at give dit kæledyr de nødvendige mineraler og mikro-næringsstoffer. En saltslikkesten bør altid være tilgængelig for en gnaver, og JR Himalaya Saltsliksten kommer med et naturligt reb, der gør det nemt at hænge den op i gnaverburet.

Der er flere grunde til at vælge JR Himalaya Saltsliksten. Først og fremmest udvælges stenene med stor omhu, så kun den bedste kvalitet når ud til forbrugerne som slikkesten til kæledyr. Når du giver din gnaver en saltslikkesten fra JR Himalaya, kan du være sikker på, at du giver den det bedste af det bedste.

Saltslikstenen fungerer som et supplerende tilskudsfoder til dværgkaniner og gnavere. Den indeholder vigtige mineraler og mikro-næringsstoffer, som er afgørende for dit kæledyrs sundhed og trivsel.

Horfor vælge JR Himalaya Saltsliksten

JR Himalaya Saltsliksten er også praktisk i brug. Den er udstyret med et fiberreb, der gør det nemt at hænge stenen op i buret. Stenens vægt er mindst 80 g, hvilket sikrer, at den varer i lang tid.

JR Himalaya Saltsliksten er blevet et populært valg blandt dyreejere og er en af de mest solgte sliksten på markedet. Dens popularitet kan være et tegn på dens effektivitet og tilfredsstillende resultater hos gnavere.

Ved at vælge JR Himalaya Saltsliksten kan du være sikker på, at du giver dit kæledyr en kvalitetsrig kilde til vigtige mineraler og mikro-næringsstoffer, samtidig med at du tilføjer en praktisk og populær løsning til gnaverens miljø.

Elsker du også Team Jekas? 

Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram.dk  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Specifikationer
DyregruppeGnaver
MærkeJR Farm
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en kundekonto her