Marvben med Kylling med Fylld

Gnaveben med God tyggetid

  • Langtidstyg
  • God aktivering
  • Styrker tænder,kæber og tandkød
På lager
  • Fri fragt pakkeshop v/køb over 499,-
  • Fragt til Pakkeshop 39,-
  • 1-3 dages levering.
  • Gratis afhentning i butik

Et tyggeben din hund vil elske

Marvben med Kylling. Et tyggeben din hund vil elske. God aktivering og tyggetid. Velegnet til hunde med destruktive adfærd

Når det er tømt kan det fyldes med nyt og lækkert fyld og din hund vil elske det

Disse ben er en god kilde til tyggetid, som kan hjælpe med at styrke hundens tænder og mund. Marvben er også kendt for at indeholde en række vitaminer, næringsstoffer og mineraler, som kan bidrage til at styrke hundens immunforsvar og generelle sundhed. Marvben med fyld med oksesmag kan have en positiv indflydelse på sundheden. 

Hunde elsker at gnave på ben, og det kan være en god aktivering for dem. Det kan også hjælpe med at undgå kedsomhed og forslugenhed, da hunde kan bruge lang tid på at arbejde med benet. Det er dog vigtigt at overvåge hunden, mens den tygger på benet, for at sikre at den ikke sluger for store bidder eller knækker benet og risikerer at skade sig selv.

Alt i alt kan Marvben med fyld med oksesmag være en god kilde til sundhed og glæde for hunden. Marvben er god tyggetid og er ideelle til stimoulering og aktivering af din hund. De er gode for tænder, tandkød og kæbemusker og de hjæper destruktiv tyggen.

Det tomme marvben er en skat!

Du skal ikke smide det væk. I stedet kan du give det nyt liv ved at fylde det med lækre godbidder til din hund.

Du kan fylde benet med alt fra leverpostej, vådfoder og dåsemad, til kød og grøntsager. Når du har fyldt benet, kan du fryse det ned, så det holder længere.

Når det er tid til at give din hund noget nyt at tygge på, kan du tage benet ud af fryseren og give det til din hund. Din hund vil elske at gnave på benet og arbejde på at få fat i godbidderne inden i.

Husk altid at overvåge din hund, mens den tygger på benet, og fjern det, hvis det begynder at splintre eller blive for småt til at udgøre en sikker snack.

Elsker du også Team Jekas?
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram.dk  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Specifikationer
DyregruppeHund
MærkePetcare
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en kundekonto her