Staywell Tunnel 310

Forlænger stykker til din kattelem
 • hvis du har ekstra tykke døre eller vægge
 • Passer til Deluxe serien 300-400 -500
 • For ekstra dybe hulrum, døre og vægge.
 • Hver clip-on tunnel giver 47m.m.ekstra tunnel
På lager
 • Fri fragt pakkeshop v/køb over 599,-
 • Fragt til Pakkeshop 39,-
 • 1-3 dages levering.
 • Gratis afhentning i butik

Staywell Tunnel 310 til kat

Mange katteejere vælger at montere en kattelem i for- eller bagdør. Det giver stor bevægelsesfrihed og det giver dig mere tid og ikke mindst kontrol over hvor din kat er. 

Med en kattelem fra Petsafe, får du nogle af de mest sikre og funktionelle modeller der findes på markedet. Her er dørene designet med 4-vejs funktion, så du kan kontrollere hvornår din kat skal kunne gå ind og ud af lemmen. 

Hvis du har en væg eller dør der er ekstra tyk, skal du ikke fortvivle. Så er der brug for denne tunnel forlænger.

Flaptunnel til tykke døre

Uanset om du vælger at montere en kattelem i for- eller bagdøren, er op til din og kattens behov. 
Petsafes prdukter er afholdt igennem årtier af kæledyrsejere, fordi Petsafe fremstiller kattelemme og hundedøre der matcher enhver type dør uanset look og materiale.

Her finder fu forskelligt tilbehør til produkterne fra Petsafe. Det gælder ekstre tunnel stykker, ekstra  nøgler og ekstra magneter. 

Tilpas hvor lang din tunnel skal være. Den er i et desgin der er fleksibel, så den kan justees til at passe til din dør, hvilket er perfekt. Dermed kan dig give din kat fri adgang til hus og have og den får maksimal sikkerhed. 

Denne tunnel fungere via et smart "clip-on system. det er sm modeller, der bruges til at opnå den rette længde på tunellen. 

Petsafe produkter er eftertragtet af kattefolk

Det er vigtigt at katteartikler og udstyr til katte skal give katten og ejeren værdi. Det kan vi roligt sige at det har Petsafe blik for. De er særlig kendt for deres lemme, der er skabt i højeste kvaltet, i slidstærke materialer og i et flot og holdbart design. Med det får din kat frihed til at gå ind og ud af hus og have, alt efter behov. Og du sllipper for at afbryde det du er i gnag med for at lukke din kat ud. Det klare den selv og dermed får du og din kat mere frihed i hverdagen. 

Der er forskellige kattelemme og de har forskelligef funktioner. De elektroniske udgaver fungere sammen med en nøgle, der hænger i kattens halsbånd. Lemmen åbner automatisk, når katten nærmer sig døren og udbudne gæster får ingen adgang. 

 • Staywell tunnel passer til følgende modeller t/300/400/500.
 • For ekstra dybe hulrum, døre og vægge.
 • Hver clip-on tunnel giver 47m.m.ekstra tunnel længde.

Har du spørgsmål kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail og vi vender tilbage. 

Specifikationer
DyregruppeKat
MærkePetsafe
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log ind eller opret en kundekonto her