Flexi Liner

Vi tilbyder et pænt udvalg i Flexi Rulleliner

Flexi rulleliner ogg Flexi Rullesnore kommer alle fra det Tyske Flexi der er yderst populære rulleliner. Det er 100% fleksible hundesnore, der kan trækkes ud, og som automatisk ruller ind igen, når og hvor som helst du ønsker det når trækket i dem slækkes. Flexi liner her er lavet i en god og robust kvalitet. Det tyske Firma Flexi opfandt  Flexi rulleliner i år 1972, her blev den første prototype blev fremstillet. Produktionen startede ca i år 1973, og sidenhen er  designe og teknikken af Flexi rulleliner blevet udviklet i utallige design og farver. Der passer til ethvert behov til både Hundeejere og katteejere. Verden over er der millioner af mennesker fra 85 forskellige lande world vide der i dag bruger de yders populære  Flexi rulleliner. Hos Jekashundogkat.dk også kaldet jekas.dk  sælges der  også forskellige accessories og tilbehør til Flexi rulleliner og Flexi snore. Der kan i dag fås Flexi LED Flash Light som tilbehør til rullelinerne. De kan lyse hele tiden eller blinke og de er vandtætte. De er super gode til den mørke tid, når du lufter din hund. Til alle FlexiLiners i størrelserne small og medium kan der yderligere fås en Multi Box, der monteres på den underste del af håndtaget. En Multi Box er en både smart og praktisk beholder til opbevaring af f.eks. godbidder eller de uundværlige prutteposer til hundeluftere.

Når du køber husk Forholdsregler og Sikkerhed

Når du køber Flexi Rullesnore og rulleLine til hunde er det vigtig at der vælges den rigtige Hundeline. Det afhænger nemlig af Hundens størrelse og også dens væg. Derfor går det ikke kun at købe efter pris. Først finder du en hundeline der kan bruges til hundens vægt. Og så vælger du en model. Går du tur i byen eller hvor der er tæt trafik, vælge en kort hundeshor. Fordi  det er ikkesmart eller let at række en lang line til sig hurtig. Det er lettere hvis linen er kort.

Vigtig pleje af Flexi Rullesnore

Team jekas påpeger at hvis snoren er blevet meget våd efter en gå tur. Er det vigtigt og det bedste man kan gøre, at rulle snoren helt ud, låse den og derefter lade den tørre 100%, inden den rulles ind i håndtaget igen. Er soren meget snavset kan den skylles eller hele snoren kan vaskes, for derfter at lade den tørre helt. Er den våd og der er strand sand i, skyl hele snoren lad den tørre 100 % før den rulles ind i håndtaget igen. Med denne pleje af Flexi hundesnor. Undgår du fjederhuset og fjeder anordningen beskadiges og din hundesnor vil holde meget længere.

11 varer

pr. side