Trixie Lødele

Opgrader dit kradsetræ med vores udvalg af løsdele, der tilbyder en verden af muligheder. Uanset om du har et Aktiv Kat, Kattens NO1 kradsetræ eller Trixie, finder du alle de nødvendige løsdele og reservedele lige her hos os. Vores omfattende sortiment giver dig friheden til at skræddersy og bygge dit kradsetræ, præcis som du ønsker det.

13 varer

pr. side

Kradsetræets mange muligheder

Et kradsetræ er ikke bare et kradsetræ. Det kan have mange forskellige funktioner, og se ud og være sammensat på mange forskellige måder. Udover, at det kan opfylde din kats behov for at kradse, kan det også bruges til andre ting. På nogle kradsetræer er der allerede påsat yderligere funktioner, hvor det i andre tilfælde er muligt at tilkøbe løsdele. Måske har man et ganske simpelt kradsetræ, der ikke længere er nok. I sådanne tilfælde kan man købe ekstra udstyr og påsætte på træet. Derudover kan man også finde simple kradsetræer på siden og dertil købe løsdele. På den måde kan du selv sammensætte det perfekte kradsetræ ud fra din kats behov.

Et kradsetræ kan have mange fordele

Og kan bruges til mange forskellige ting, hvis det har de rette løsdele. Udover, at katten kan få tilfredsstillet et reelt behov for at kradse, kan kradsetræet også bruges til andre ting. Det er ligeledes en fordel for dig at have et kradsetræ, da du dermed kan undgå, at katten kradser andre steder. Den gør det ikke for at opføre sig uartigt, men fordi den har et reelt behov. Det er derfor dit ansvar som katteejer at sørge for, at katten får tilfredsstillet dette behov. Eller kan du risikere, at den kradser andre steder. Derudover kan du vurdere kattens øvrige behov. På den måde kan du finde ud af hvilke løsdele din kat kunne have glæde af. Der er med kradsetræets mange forskellige muligheder nemlig mulighed for at tilfredsstille forskellige behov. Er din katte legesyg og meget aktiv, kan det være gavnligt, at den på kradsetræet har mulighed for leg. Dette kan være i form af gangbroer, så den kan bevæge sig få sted til sted. Derudover kan man ved flere løsdele give katten et behov for at bruge kattetræet på forskellige måder. På den måde kan man tilfredsstille dens behov for aktivitet.

Har man derimod en kat

Som bruger meget af dagen på at ligge og slappe af. Så er der mulighed for, at man med løsdele til kradsetræet også kan skabe et rum for dette. Man kan få både huler og hylder, som kan påsættes på træet. Disse kan katten bruge til at ligge og slappe af. Den kan ligge og kigge ud, men kan også gemme sig væk i hulen og lukke omgivelserne ude. Man kan således sørge for at tilfredsstille kattens behov for afslapning og give den dens eget sted for dette. Til aktive katte kan det også være en god løsning. De kan udover også at slappe deri også bruge dem til leg. På samme måde som med gangbroerne, kan de bruge huler, hylder eller plateauer til at hoppe rundt på. På den måde kan man altså tilfredsstille forskellige behov, hvis man har flere katte. Eller sørge for at stimulere forskellige behov ved den enkelte katte.

Har du fået et nyt behov med dit kradsetræ

Så brug de mange løsdele i denne kategori til at ombygge, udvide, udskifte eller opbygge et helt nyt kradsetræ. Med nye løsdele kan man få et kradsetræ, der er som nyt, uden man skal ud og investere i et helt nyt. Hvis behovet ændrer sig, kan det bedre betale sig at købe løsdele. Det kan være en fordel, hvis først man køber løsdelene efter følgende. På den måde ved du allerede, at katten har glæde af kradsetræet. Du kan dermed bedre vurdere hvilke løsdele, katten derudover kan have glæde af.