Vandlegetøj

Til den vandglade hunde er det perfekte legetøj! Der er ikke noget som en strandtur på en solrig dag, og hvis din hund er med, vil den elske, at du har noget legetøj med, der kan holde til vand og sand. Vi har samlet en række sjove hundeartikler, der er ideelle til strandturen. Kast legetøjet ud i vandet og se din hund svømme efter det med glæde. Det kan også bruges på sneen eller bare hjemme i stuen til en sjov leg. Hos os finder du det perfekte legetøj til at skabe uforglemmelige øjeblikke med din vandglade ven

23 varer

pr. side

Vandlegetøj til alle vandhunde

Vi har samlet et udvalg af vandlegetøj til hvalpe og hunde i alle størrelser og aldre. Du kan finde det perfekte apporterings legetøj til vandet. Uanset om det er sø eller havet kan du finde det perfekte vandlegetøj til din hund og den vil elske det.

Hvorfor er det sundt at lege i vandet?

Du kan tage din hund med på stranden, til en sø, for at knytte bånd og have det sjovt med din hund. Ved leg i vandet kan du sørge for din hund bruger sin energi  effektivt. og det er perfekt  til vandglade hunde med et stort energi niveau. Her er det en god aktivering og mulighed for at lege apporterings lege. Vil din hund stikke af anbefaler vi du bruger en sporline.

Vandlegetøj til hunde er Sjov i solen

Vandlegetøj til hunde er ikke kun en kilde til sjov og underholdning, men det giver også din bedste ven mulighed for at køle af på varme sommerdage. Fra vandlegetøjs bolde til vandlegetøjs frisbees, har vi alt, hvad din hund skal bruge for at nyde vandlegens glæder.

Leg og træning i ét

Vandlegetøj er ikke kun sjovt, det kan også være en effektiv måde at træne og stimulere din hund på. Ved at kaste legetøjet ud i vandet kan du opmuntre din hund til at svømme og samtidig forbedre dens fysiske kondition og koordinationsevne. Derudover er vandlegetøj ofte holdbart og tyggevenligt, hvilket gør det ideelt til leg og bidetræning.

Hvordan kan jeg vænne min hvalp til at bade?

Motiver din hvalp til vandet i en tidlig alder og du kan sikre modet og lysten til det. En hvalp er som en baby det skal foregå stille og roligt og ved havet er der ofte ret gode små søer i mellem hav og klit. Lad hvalpen lege hente og bring leg der og på den måde blive fortrolig med det våde element. Sø eller hav skal gøres til en god oplevelse og det skal være noget hvalpen gerne vil og ikke noget den føler sig tvunget til at gøre, den skal være klar til det for at det forbliver en positiv oplevelse. Start med at tage hvalpen med i badet og lad den mærke det væde element i et roligt tempo og så derfra tage den med til sø og havet.

Hvordan kan jeg stoppe vandskræk hos min hund?

Når din hund skal vænne sig til at lege i badet og hvis den har vandskræk skal det foregå helt roligt og i hundens tempo. Det er som en baby der skal prøve alt og først blive fortroligt med det for at kunne gøre det til en positiv oplevelse. Tag noget sjovt legetøj med i badet og husk at have guffer i nærheden, ros den og tal til den. Find noget legetøj der kan flyde og leg med det i nærheden af vand kanten for stille og roligt at slutte af med at hunden henter legetøjet og får en succes oplevelse ud af det. Gå med din hund ud i vandet og lad den følge med, det er trygt når du er med og den vil nyde at være med og hente det sjove vandlegetøj i vandet.

Er du ikke til Vandlegetøj

For de hunde, der måske ikke er så begejstrede for vandlegetøj, tilbyder vi også et bredt udvalg af Aktivitetslegetøj der giver timer med sjov og stimulering. Klik her for at udforske vores sortiment af aktivitetslegetøj til hunde.