Vandlegetøj

Hos Jekas Hund og kat har vi et unikt udvalg af vandlegetøj til hunde der kan flyde eller køle. På den måde er din hund sikker på altid at hvad vandlegetøj med til stranden eller til en skov sø, eller hvor nu turen går hen for at nyde sol, vand og lege.  Hos jekas har vi vandlegetøj til alle størrelser og aldre hunde. Lige fra hvalpe til senior hunde der elsker at lege vandlege.

18 varer

pr. side

Vandlegetøj til alle vandhunde

Vi har samlet et udvalg af vandlegetøj til hvalpe og hunde i alle størrelser og aldre. Du kan finde det perfekte apporterings legetøj til vandet. Uanset om det er sø eller havet kan du finde det perfekte vandlegetøj til din hund og den vil elske det.

Hvorfor er det sundt at lege i vandet?

Du kan tage din hund med på stranden, til en sø, for at knytte bånd og have det sjovt med din hund. Ved leg i vandet kan du sørge for din hund bruger sin energi  effektivt. og det er perfekt  til vandglade hunde med et stort energi niveau. Her er det en god aktivering og mulighed for at lege apporterings lege. Vil din hund stikke af anbefaler vi du bruger en sporline.

Vand er god Genoptræning for din hund

Træning i vand er skånsomt motion for mennesker og for dyr. Vandet kan sikre at muskler og led ikke bliver overbelastet. Det kan være gavnligt for senior hunde eller hunde med f.eks. skader og de har ofte brug for at blive aktiveret. Om sommeren er en sø eller havet perfekt og er det vinter kan det være godt i en svømmehal.

Hvordan kan jeg vænne min hvalp til at bade?

Motiver din hvalp til vandet i en tidlig alder og du kan sikre modet og lysten til det. En hvalp er som en baby det skal foregå stille og roligt og ved havet er der ofte ret gode små søer i mellem hav og klit. Lad hvalpen lege hente og bring leg der og på den måde blive fortrolig med det våde element. Sø eller hav skal gøres til en god oplevelse og det skal være noget hvalpen gerne vil og ikke noget den føler sig tvunget til at gøre, den skal være klar til det for at det forbliver en positiv oplevelse. Start med at tage hvalpen med i badet og lad den mærke det væde element i et roligt tempo og så derfra tage den med til sø og havet.
Hvordan kan jeg stoppe vandskræk hos min hund?
Når din hund skal vænne sig til at lege i badet og hvis den har vandskræk skal det foregå helt roligt og i hundens tempo. Det er som en baby der skal prøve alt og først blive fortroligt med det for at kunne gøre det til en positiv oplevelse. Tag noget sjovt legetøj med i badet og husk at have guffer i nærheden, ros den og tal til den. Find noget legetøj der kan flyde og leg med det i nærheden af vand kanten for stille og roligt at slutte af med at hunden henter legetøjet og får en succes oplevelse ud af det. Gå med din hund ud i vandet og lad den følge med, det er trygt når du er med og den vil nyde at være med og hente det sjove vandlegetøj i vandet.