Naturlegetøj

Naturlegetøj til dig der køber miljøvenlig. Bæredygtig Naturlegetøj fås i mangle forskellige design, former. Det findes med og uden baldrian og catnip.  Er du ikke til pang farver og holder du af de naturlige jordfarver er det ofte i vore udvalg af naturlegetøj du kan finde produkter uden smarte farver. Hos jekas har vi alt til kat og vi er hele tiden på jagt efter nye og spændende produkter. Naturlegetøj er 100% naturligt og uden kemikalier. Baldrian produkter finder du i mange varianter og er også  Kattens absolut favorit legetøj, der samtidig tilgodeser kattens behov! Du finder et kæmpe sortiment hos Jekas Hund og Kat!. Tag en tur rundt på shoppen og se hvad vi kan tilbyde. 

Varer 1-36 af 39

Side
pr. side

Naturlegetøj Organic & Baldrian

Naturlegetøj Organic & Baldrian. Naturlegetøjet er 100% naturligt og tørret uden kemikalier. Baldrian produkter finder du i mange varianter og er også  Kattens absolut favorit legetøj, der samtidig tilgodeser kattens behov! Du finder et kæmpe sortiment hos Jekas Hund og Kat! Natur tørret kanin produkter f.eks. kaninpoter, kaninører, kaninhaler, kaninmus og kanintotter er produkter katte elsker. Kanin produkter er oppe  uanset årstid og uanset trend. Vores kunder er fuldkommen enige Kaninprodukter og vores unikke Baldrian Bolsjer og Baldrian LegePølser er elsket og kattelegetøj katte og deres killinger elsker.  Vi har mange varianter med Catnip der er et yndet legetøj til katte og deres killinger.

Baldrian Bolsjer & Baldrian Legepølser

Vi har vores unikke Baldrian Bolsjer og Baldrian Legepølser, der er et sikkert Hit hos 95 % af alle katte og deres killinger. Det unikke ved vores er de holder duften længe og det gør at man har kattelegetøj i lang tid. Catnip findes i mange varianter Catnip produkter er et yndet legetøj og der er et kæmpe udvalg i forskellige varianter af lige netop Catnip Produkter. Både som legetøj og i naturlig form. Katte elsker alt hvad der er med Catnip at gøre. Det kan fås som stænger, bolde og det kan variere hvor der er fjer og andre ting på. Uanset hvad er det Naturlegetøj og et hit hos mange katte og deres killinger Organic Naturlegetøj & Kattelegetøj Vores Organic Naturlegetøj er 100 % Organic kattelegetøj. Det er lavet til katte og mindre hunde og består hovedsageligt af Kanin poter, Kanin øre og Kanin skind. Alle kaniner har levet livet som fritgående og de fleste er  økologiske. Det er kaniner der slagtes for kødets skyld, hvor vores Organic Naturlegetøj er det rest produkt der ellers ville gå til spilde og det er (skindet, poter, ører, haler). Vi har mange anmeldelser på Trust Pilot og Facebook om vores kaninører, kaninpoter, kanintotter, kaninmus og kaninhaler  Bæredygtige Organic Kattelegetøj 100% natur, fordi de hitter hos både kat og mindre hunde. Og du kan med fordel Se vores video på YouTube Donut Ringe med Rasle og Baldrian