Hundetransport

Hundetransport og transportbure når din hund skal transporteres forsvarligt og trygt. Her et udvalg af klassiske transportkasse, multifunktionelle transportkasser og hundebure. Hvis din hund bruger en multifunktionel transportkasse som hyggehule, så forbinder den det med noget rart. Dermed vil din hund have det mere behageligt under transport. Det er stressreducerende og tryghedsskabende transport for din hund

Varer 1-36 af 100

Side
pr. side

Transportbur en mulighed

Vi har mange forskellige muligheder, når man skal transportere sin hund. Man kan vælge den klassiske løsning med et stort bur, som man kan have i bagagerummet. På den måde er der styr på hunden, og den kan have god plads at boltre sig i. Ønsker man ikke at spærre hunden inde, og er der ikke behov for, at den er i et bur, er der også andre muligheder.

Tæpper og bagagerumsmåtter

Måske har man en velopdragen hund, der ikke har behov for et bur, da den fint kan ligge stille selv. I sådanne tilfælde kan det være nok med et bagagerumstæppe. På den måde kan hunden frit bevæge sig rundt i hele bagagerummet, og vil formentlig ikke have følelsen af at være lukket inde. Samtidig beskytter man baggagerummet for hundehår og diverse skidt. Ønsker man ikke hunden skal lukkes inde, men ser man derimod et behov for, at hunden bliver spændt fast, kan man vælge en sele. En sele kan sørge for, at hunden ikke bevæger sig rundt i bilen. Samtidig kan man undgå, at man skal lukke hunden inde.

Hundetransport

Til de mindre hunde kan man med fordel vælge en taske til hundetransport. Denne kan man bruge i flere sammenhænge. Den kan både bruges, når hunden skal transporteres i bilen, men også hvis den skal med på tur på andre måder. I en taske til transport er der stor fokus på komfort, og det vil være behageligt for hunden at opholde sig i tasken.

Utallige muligheder i  hundetransport

Der er mange forskellige muligheder, når man skal transportere sin hund. Man kan vælge den klassiske løsning med et stort bur, som man kan have i bagagerummet. På den måde er der styr på hunden, og den kan have god plads at boltre sig i. Ønsker man ikke at spærre hunden inde, og er der ikke behov for, at hunden er i  bur, er der også andre muligheder. Måske har man en velopdragen hund, der ikke har behov for et bur, da den fint kan ligge stille selv. I sådanne tilfælde kan det være nok med et bagagerumstæppe. På den måde kan hunden frit bevæge sig rundt i hele bagagerummet, og vil formentlig ikke have følelsen af at være lukket inde. Samtidig beskytter man bagagerummet for hundehår og diverse skidt. Ønsker man ikke hunden skal lukkes inde, men ser man derimod et behov for, at hunden bliver spændt fast, kan man vælge en sele. En sele kan sørge for, at hunden ikke bevæger sig rundt i bilen. Samtidig kan man undgå, at man skal lukke hunden inde. 

Transportkasser og  Bæretasker

Bæretasker og Rygsæk i Nylon eller Canvas er helt klart velegnet til små hunderacer eller mellemstore hunde. Det kan være når du f.eks. skal med tog eller bus. Her på shoppen finder du et udvalg af moderne bæretasker og rygsække, i forskellige design og i mange flotte farver. Du kan vælge Bæretaske og Rygsæk ud fra din og din hunds personlighed, så i finder en Bæretaske eller rygsæk der passer til jeres behov. her på shoppen vil du også finde cykeltasker, rygsække, trolleys, skuldertasker i slidstærk nylon eller canvas. I de fleste Bæretasker og rygsække er der en line med karabinhage, så du kan spænde hunden fast, sådan den ikke kn hoppe ud. Du kan vælge en nylon bæretaske eller en fed rygsæk og du kan med ro i sindet tage din hund med på tur. Når som helst oh hvor som helst du måtte ønske det.

Forskelligt udseende til forskellige smag

Man kan få mange forskellige muligheder til transport, der har hver deres forskellige udtryk. Det klassiske bure er ofte meget simple, hvor taskerne kan have flere forskellige udtryk. Hvis man går op i udseendet på tasken til at transportere sin hund i, er det muligt at få nogle meget stilfulde tasker. Man kan få tasker i alle stilarter og mange forskellige farver. Der er også forskellige muligheder for komfort. Nogle er mere polstret og dermed blødere for hunden at ligge i, hvor andre er mere tynde i kvaliteten. Du kan dermed finde tasker til alle behov. Find den taske, som passer bedst til dig og din hunds behov.

Stort udvalg af Hundetransport hos Jekas

Alle muligheder for hundetransport, som du vil finde hos Jekas er i høj kvalitet, som holder. Du kan dermed trygt investere i en sele, et bur eller en taske til hundetransport, da du vil kunne have det i mange år. Dette er uanset hvilken løsning, som du vælger. Samtidig vil din hund også kunne føle kvaliteten i vores produkter, da det afspejler sig på komforten. Du kan med den rette hundetransport derfor gøre dit til, at hunden får en god oplevelse med at skulle transporteres. Det er vigtigt for både dig og din hund. Hvis hunden ikke føler sig tilpas, når I skal køre i bil, kan det hurtigt blive stressende for chaufføren. En god hundetransport er derfor til gavn for både dig og din hund, og det kan sikre en gensidig god oplevelse.

Fly og Rejser med Hunde

Her i Danmark er transportbure og Bure til hunde ikke lovpligtige, selvom de forbedrer sikkerheden væsentligt, for hunde og passagerer under kørslen markant. Et hundebur eller transportbur til bilen, er derfor en rigtig god investering i forbindelse med hundetransport. Er du i tvivl om, hvilket hundetransportbur du skal vælge, så kontakt Team Jekas - vi rådgiver dig gerne. Vi har transportkasser, transporttasker, bæretasker og hundebure til alle hunderacer. Uanset om du har en Collie, Labrador, Golden Retriever, King Charles Cavalier, Bomulds Hund eller Mops. Så har Jekas Hund & Kat den helt rigtige transportkasse til din hund. Når du skal vælge en transporttaske, Transportkasse, Bæretaske eller et stabilt hundebur. Så skal du sikre dig at det både er sikkert, praktisk og komfortabelt. Transportburet skal passe til dit og din hunds behov. Transportkassen skal være tryg og sikker for hunden samtidig med, at den skal være behagelig for hunden at ligge i.

Samtidig med den er bekvem for dig at transportere. Der skal være gerne være plads til en lille madras eller et tæppe.  Der skal også være huller til luft og plads nok til, at hunden kan vende sig og ligge i en naturlig stilling, under transporten. Modsat er det dog også vigtigt, at buret ikke er alt for stort til hunden, da den derved let kan ophidse sig selv og blive urolig. Herudover kan et for stort transportbur også have sikkerhedsmæssige konsekvenser, for din hund i form af skader ved en eventuel ulykke eller en kollision. Det er efterhånden blevet meget almindeligt og dermed mere og mere populært, at tage sin hund med på rejser og det gælder også på flyrejsen, og på en sådan en rejse er det vigtigt, at man har et specielt bur til at transportere hunden i, særligt når hunden skal transporteres i flyets lastrum.

Langt hovedparten af de etablerede flyselskaber er medlem af IATA (International Air Transport Association), som har udviklet en lang række af internationale retningslinjer til sikker transport af hunde. Du bør derfor kigge efter under produktbeskrivelsen, om det pågældende hundebur er godkendt af IATA, så organisationens retningslinjer overholdes. Uagtet om du skal have din hund med i kabinen eller hunden skal være i et opvarmet lastrum, finder du et bredt udvalg af velegnede hundebure hos Jekas. Vi anbefaler du læser vores blog indlæg angåend hund på flyrejse.