Arion

Arion hundefoder fra hvalpefoder til senior hund Her er et af vores mest solgte produkter Her er et af vores mest solgte mærker i kornfri hundefoder. Det er ikke tilfældigt! Producenten har nemlig formået at udvikle en bred foderserie, der indeholder mange varianter, så der er helt sikkert en, der passer til din hund og dens behov, fra hvalp til senior.  Arion Original hele vejen og fuldkommen som vi elsker det.

29 varer

pr. side

Original foder er foder i høj kvalitet

ARION Original Puppy Medium Lam & Rice er et let fordøjeligt hvalpefoder, som er særlig anvendeligt til hvalpe med ”nervøs” mave eller diare. Mange hvalpe er længe om at skabe en optimal bakterieflora i tarm- og mavesystem, hvilket ofte resulterer i fordøjelsesbesvær, som igen resulterer i lind afføring.

Giv din hundehvalpe en god start

ARION Original Puppy Medium Lamb & Rice er derfor baseret på protein fra lam, som er et lettere omsættelig protein, og et protein der indeholder rigtig mange af de essentielle aminosyrer. Som det eneste produkt i ARION Original serien, er ARION Original Puppy Medium Lamb & Rice ikke et monoprotein produkt. Den optimale balance mellem essentielle aminosyrer er fundet med en kombination af Lam- og kyllingeprotein. Produktets funktionalitet er gået forud for princippet om monoprotein produkter. Vi kan derfor præstere en optagelighed på 92%.

Vælg et kornfrit og sundt hundefoder

ARION Original Puppy Medium Lamb & Rice er, som de øvrige produkter i ARION Original serien glutenfri, kornfri og 100 % naturlig. Alle ønsker et hvalpefoder der er lettere fordøjeligt når du vælger hvalpefoder til deres hvalpe.