Bozita Kattefoder er sundt foder til din kat

Bozita er en pålidelig producent af dyrefoder hvor en af nøgleaspekterne ved Bozita er, at deres vådfoder ikke indeholder unødvendige eller kunstige tilsætningsstoffer. De har valgt at satse på 100% naturlige ingredienser, der sikrer en sund og velsmagende kost til kæledyr.

Bozita dyrefoder fremstilles i Sverige og er lavet af førsteklasses råvarer. De benytter kun slagtedyr, der er egnet til menneskeføde. Det betyder, at kun de bedste og mest kvalitetsrige ingredienser anvendes i produktionen af Bozita-foder. Derudover er forebyggende eller vækstfremmende brug af antibiotika og hormoner forbudt i opdrættet af dyrene, der bruges til Bozita-foder. Dette sikrer, at kæledyrene får en sund og naturlig kost uden unødvendige tilsætningsstoffer.

Bozita har mere end 100 års erfaring inden for produktion af dyrefoder, og deres ekspertise kombineret med brugen af gode svenske råvarer sikrer en høj kvalitetsernæring til dit kæledyr. Hvis du vælger Bozita, kan du være sikker på at give dit kæledyr en ernæringsrig og sund kost.

Filtrer

11 varer

pr. side