Catit

Hvad kan Catit produkter? Catit er intet mindre end fantastisk. Hos jekas er vi ret vilde med konceptet Catit Senses 2.0 serien tilbyde. Samt de produkter der produceres af Catit er gennemtænkt i design, funktion og materialer. Catit Senses 2.0 legetøj kan kombineres på kryds og tværs af alle produkter. Catit serien er omhyggeligt designet og udviklet til at stimulere, underholde og motivere din kat. På den måde kan du tilbyde og skabe nye muligheder med legetøjet for at din kats interesse og nysgerrighed fastholdes. 


Det betyder at har du flere Senses 2.0 produkter, kan du lave nye kombinationer lige så meget du har lyst til. Designet er udviklet hos Catit til at give dig smarte, praktiske og holdbare produkter til din kat. Der samtidig er nem legetøj at kombinere igen og igen. Og produkter der sikrer at selv de meste dovne og kræsne katte kan blive underholdt. Alle produkter fra Catit er designet og skabt på baggrund af udvikling og forskning. 

Varer 1-36 af 38

Side
pr. side

Catit Senses 2.0 giver opsætninger 100+

Vi anbefaler at du ofte ændre legetøjets sammensætning (kombination) for at opretholde din kats interesse for dens legetøj.  Med produkter fra Catit Senses 2.0 serien får du muligheder for at kombinere legetøj på en unik og kreativ måde. Du kan lave en lille bane, en stor bane eller du kan lave flere sm baner.

Catit Circuit gør det muligt at du kan kombinere forskellige baner, da Senses 2.0 dele kan kobles sammen til en bane. Du har med Catit 2.0 utallige muligheder og det er kun fantasien der sætter grænser. Din kan elsker nye udfordringer og din kat forbliver nysgerrig. Og på den måde har du en glad og tilfreds kat. Du kan med fordel præsentere nye kombinationer i opsætning hver 7 dag.