Hundehalsbånd til Små-Mellem og Store Hunde

Find Hundehalsbånd, Halsbånd og Petsafe Anti-Gø halsbånd vi har det du skal bruge! Hundehalsbånd og Halsbånd alle størrelser hunde og hunderacer, i nylon, læder, kæde, halvkvæl og ikke mindst halsbånd med refleks til den mørke tid. Du finder anti-gø halsbånd fra Petsafe, der er markedets førende indenfor stop bark halsbånd. Alle typer halsbånd findes  i forskellige størrelser, farver og designs. Vi tilbyder halsbånd fra kendte brands som, Hunter, Kurgo, Flamingo, Karlie, Hurtta og Trixie samt mange flere Brand,  der alle er velegnet til alle størrelser hunde og hunderacer, så du kan trygt handle her. Der bør være noget til enhver smag. Vi ønsker dig en god tur rundt på shoppen

Varer 1-36 af 56

Side
pr. side

Hundehalsbånd i alle afskygninger

Hos Jekas finder du Hundehalsbånd til hunde. Du finder halsbånd og  i et væld af forskellige designs, materialer og størrelser. Et halsbånd er ikke bare et halsbånd det handler om design, materiale og funktion.  Og der findes halsbånd til alle størrelser hunde og de findes i utallige stilarter. Du finder halsbånd både til små hunde og halsbånd til de store hunde. Du finder selvfølgelig også hundehalsbånd til hunde midt i mellem. De fås i alle størrelser, varianter, farver og design. Så det er muligt at finde et, der passer halsbånd hund til netop din bedste ven.

Hos Jekas har vi et væld af muligheder, når du skal vælge halsbånd. Du skal finde ud af hvilket materiale du kunne tænke dig. Hvilket design du kunne tænke dig. Dertil kommer du skal vælge en farve og ikke mindst hvilken størrelse. Der passer lige præcis til din hund.

Vælg Halsbånd i et væld af farver og design

Du kan vælge imellem et væld af forskellige farver. Nogle med pang og glitter og andre mere diskrete. Du finder nogle, som blot lever op til at være funktionelle. Hvor andre også kan skabe et bestemt udtryk i design. Derudover er halsbåndene fra Jekas med til at beskytte din hunds pels. De vil ikke slide på pelsen, som man ofte kan opleve ved andre halsbånd. Vi går op i, at der passes godt på din hunds pels. Det skal ikke være ubehageligt for din hund at have halsbåndet på. Derfor er komforten også i fokus. Du kan vælge mellem forskellige brands som f.eks. Hunter, Kurgo, Flamingo, Hurrta, Karlie og Trixie og Petsafe Anti-gø eller No Bark halsbånd.  Der findes halsbånd til små hunde, halsbånd til mellemstore store hunde og halsbånd til store hunde.

Halsbånd Hund der gør - Køb Anti-gø

Det er vigtig du vælger det rigtige halsbånd til hunde der gør, for det forkerte kan slide på hundens pels og på halsen. Det kan give attitude problemer, når du går tur med din hund. Da det kan være ubehageligt for hunden.  Vi har Petsafe anti-gø halsbånd til små hunde, gø halsbånd til mellemstore hunde og Anti-Gø halsbånd til store hunde.  Vi har med også refleks og med lys, der giver synlighed i mørket. Du finder et udvalg af halsbånd til hunde og her er det Petsafe No Bark Halsbånd,  der effektivt kan bruges når din hund gør unødvendigt. Det kan gøres med antigø sensor, lyd, vibration eller et pust fra en spray.

Halsbånd kan de Smitte af ?

Vælge du et hunde halsbånd af nylon smitter det ikke af. Lukningen på et nylon halsbånd er ofte med en klik lås. Så de kan sættes af og på i en fart.  Vælge du et læderhalsbånd smitter det som udgangspunkt ikke af. Det kan være enkelte der i havvand eller våd tilstand kan smitte af. Cirka 80 % af alle halsbånd hund lukkes med en klassiske lukning, som du ser på f.elks. en livrem. Alle vores halsbånd er testet hos producent og på vores testpiloter. Så de halsbånd vi har på shoppen er både pålidelige og sikre,

Det er vigtigt at et Anti-Gø halsbånd er lovlig. Anti Gø der giver stød er ikke lovlig i DANMARK. Hos Jekas sælger vi lovlige Anti-Gø halsbånd,  der ved uønsket gøen, giver et spraypust. Der findes også Anti-Gø med vibration eller med lyd. Den sidste nye generation af Anti-gø halsbånd med fjernbetjening har alle tre muligheder. Lyd, vibration og spray.

Din tryghed – Halsbånd med Hundetegn

Et halsbånd til hund, tilbyder udover sin praktiske funktion. En form for tryghed for dig som ejer.  Der er krav om Hundetegn og ID-tegn i hudeloven. Selvom du har hunden i snor, når du har den med udenfor. Kan det være en tryghed, at den altid har sit halsbånd med sit hundetegn på. Dette gælder både, når den er i hjemmet og på tur. Det kan komme dig til gode, hvis din hund løber hjemmefra.

Dette kan både ske, at den løber væk hjemmefra. Hvis du har glemt at lukke en dør.. Det kan også ske, når man er ude og lufte den. Hvis man taber snoren, eller hunden på anden vis får revet sig fri. Det kan derfor være en stor tryghed, at din hund har et halsbånd på hjemme. Med et hundehalsbånd kan du bedre slappe af, fordi der sidder et ID-tegn fast i halsbånd. Der er større chance for, at man får hunden hjem. Da et hundetegn eller Id-tegnfæstnet giver oplysninger om hvor hunden hører til. Så derfor er et halsbånd hund et must have.

Find det rigtige Halsbånd til din Hund

Hos Jekas Hund &Kat finder du et stort udvalg af hundehalsbånd i blød nylon.  Der skåner hundens pels og hud. Er du derimod på udkig efter et hundehalsbånd, der er mere robust.  Har vi samlet et bredt udvalg af læderhalsbånd, webbing halsbånd og kæde- og kædekvæl. I vores sortiment af hundehalsbånd finder du også halsbånd med forskellige lukkemekanismer. Du kan f.eks. finde hundehalsbånd med den velkendte klik-lås, der har en god og stor trækstyrke. Vi tilbyder også halsbånd med halvkvæl, der kan trækkes ned over hundens hoved. Når der trækkes i ringen, vil halsbåndet stramme til i et begrænset omfang.  Så hunden ikke kan komme ud af halsbåndet. Vi har et udvalg af halsbånd med helkvæl, der strammer til, hvis hunden begynder at trække. Vi anbefaler at husker at måle omkredsen på din hunds hals.  Således du er helt sikker på, hvilken størrelse du skal gå efter. Det er vigtigt at du husker luft mellem hundens hals og halsbåndet.  sådan det ikke kommer til at stramme unødvendigt og genere hunden. Alle vores hundehalsbånd er udstyret med den mulighed at de kan justeres. Det vil sige, at der ved hvert hundehalsbånd er angivet et minimum og maksimum mål. Din hunds halsmål bør derfor være inden for de to tal.

Sikkerhed for din hund – Refleks halsbånd

Hvis hunde løber væk hjemmefra, vil de ofte kunne finde hjem igen. Dette er dog ikke sikkert de kan,  hvis de løber væk, når I er på tur. Det kan altså være en stor tryghed for dig.  Din hund har et halsbånd på, hvor dine oplysninger står på hundetegnet eller på ID-tegnet. Den kan dermed blive hjulpet på vej, hvis nogle finder den på afveje. Hvis hunden bliver fundet langt væk hjemmefra, kan du få din hund hjem igen. Derudover kan der også være en sikkerhedsforanstaltning i halsbåndet. Mange af mulighederne på hjemmesiden fås med refleks. Du kan dermed sørge for, at din hund bliver set, når den færdes i trafikken. Dette gælder når du går tur med den i snor, og hvis hunden skulle løbe bort.

Halsbånd til Hunde der gør -  Anti-gø og No Bark!

Det er vigtig du vælger det rigtige halsbånd til hunde der gør, for det forkerte kan slide på hundens pels og på halsen. Det kan give attitude problemer, når du går tur med din hund. Da det kan være ubehageligt for hunden.  Vi har Petsafe anti-gø halsbånd til små hunde, gø halsbånd til mellemstore hunde og Anti-Gø halsbånd til store hunde.  Vi har med også refleks og med lys, der giver synlighed i mørket. Du finder et udvalg af halsbånd til hunde og her er det Petsafe No Bark Halsbånd,  der effektivt kan bruges når din hund gør unødvendigt. Det kan gøres med antigø sensor, lyd, vibration eller et pust fra en spray.

Se det store udvalg af muligheder for hundehalsbånd på siden og find det halsbånd. Der passer bedst til dig og din hunds behov.