Hundeskåle

Hundeskåle og Madskåle til hundens mad plads med alt i foderskåle og vandskåle  i et unikt udvalg hos jekashundogkat.dk. Vi er din sparringspartner, når det kommer til et godt dyreliv. Vi har fundet de absolut bedste, flotteste og smarteste løsninger til din hund. Der er produkter, der gør det nemmere for dig at have hund. Og så er der produkter, der er flotte. Og så er der produkter, der har begge egenskaber! Se de store, små, flotte og funktionelle madskåle, vandskåle, foderskåle og foderunderlag i denne kategori. I jagten på et godt hundeliv går Jekas forrest. Find det absolut bedste til din hund her. Vi står klar til at rådgive dig, hvis du har nogle spørgsmål eller specifikke ønsker til madskåle og vandskåle!

Varer 1-36 af 108

Side
pr. side

Hundeskåle og Foderskåle en del af dit Interiør

Hos Jekashundogkat er en foderskål ikke bare en foderskål og en vandskål ikke bare en vandskål. Man kan få mange forskellige muligheder, som hver især kan tilbyde noget forskelligt.

Foderskåle & vandskåle  - en nødvendighed

En foderskåle & Vandskåle  en del af hverdagen.  Madskål  og en vandskål er et must, hvis man har en hund. Det er nødvendigt, at både mad og drikke er tilgængeligt for din hund. Hunden skal gerne kunne tilgå, som minimum, vand hele tiden, og derfor bør man have en vandskål stående altid. Oftest vil man have en foderskål sammen med, som man kan fylde mad i i løbet af dagen. Af den grund kan man også finde rigtig mange set, som indeholder både en vandskål og en foderskål. Man kan dermed finde en mulighed, som passer sammen. De to skåle kan dermed stå sammen, og det kan se nogenlunde ordentlig ud, når de passer sammen. Der er samtidig mange forskellige måder, som man kan placere skålene på, og dette udtrykker vores udvalg hos Jekashundogkat.dk Hos Jekas  er en foderskål ikke bare en foderskål og en vandskål ikke bare en vandskål. Man kan få mange forskellige muligheder, som hver især kan tilbyde noget forskelligt.

Mange muligheder for foderskåle & vandskåle

Der er mange forskellige muligheder, og man må derfor tage stilling til hvilken løsning, som passer bedst til sit individuelle behov. Man kan få den klassiske løsning med skåle, som står direkte på gulvet. Det er den nok mest almindelige løsning, som man ser i mange danske hjem. Her er det dog ligeledes muligt med forskellige løsninger. Skålene fås i forskellige materialer og farver. Man kan få de meget klassiske i sølv metal eller sort, men man kan også få nogle med flere farver. Derudover er der mange forskellige muligheder for underlag, som man kan ligge under skålene. Dermed kan disse holde styr på, at skålene ikke glider rundt på gulvet. De kan samtidig også være med til at samle eventuelt spild op, så dette ikke ligger på gulvet.

Tilbehør til hundeskåle

På siden kan du også finde løsninger med skåle i stativer. På den måde kan du få skålene løftet fra gulvet samtidig med, at man med skridsikring undgår skålene glider rundt. Der er ligeledes gummi, der gør, at skålene ikke rasler i stativet. Det kan være en god løsning til de større hunde, som dermed ikke skal bukke sig ned til gulvet. På den måde kan du skåne din hunds ryg, da maden er meget tilgængelig, når den er oppe i højden. Dette kan være en stor kvalitet for din hund og gøre en forskel for dens velvære.

Hundeskåle til alle størrelser

Du vil også støde på flere mere avanceret løsninger. På siden er der noget til alle hunde. Du finder foderskåle og vandskåle til hunde i alle størrelser og til hunde med alle behov. Skal du have din hund med på tur, kan du også finde løsninger, der er beregnet til netop dette. Det kan være en udfoldelig madskål eller en vandflaske med tilhørende skål, som man blot folder ud og hælder i. Dermed kan du til enhver tid tilfredsstille din hunds behov for mad og drikke. Find din favorit blandt de mange smarte løsninger. Se det store udvalg af de absolut bedste og flotteste løsninger hos Jekashundogkat.dk