Papkrads og Cardboard er moderne Kattemøbler

Papkrads og Cardboard er moderne og bæredygtige materialer, der er velegnede til kattemøbler og tilbehør. Disse materialer er miljøvenlige og bæredygtige, da de primært er fremstillet af genbrugspapir eller bølgepap. Vi tilbyder en bred vifte af luksuriøse kradseløsninger til katteelskere, der værdsætter flot design og bæredygtige materialer. Vores sortiment inkluderer pap-senge, pap-huler og pap-legetøj i forskellige flotte designs. Du kan finde alt i Kat Kradsetræ hos jekashundogkat.

23 varer

pr. side

Et Stilrent og attraktivt Design til din bolig

Med District 70 Double wave Cardboard har du et perfekt lounge møbel og det vil give din kat sit helt eget luksuriøse møbel, at hygge sig med.  Her får du et kattemøbel der er fremstillet i miljøvenligt og genanvendeligt bølgepap i en stilren farve,  der er kombineret med en hvid overflade på siden af dette cardbord.

District 70

Materialer der er brugt er genanvendeligt bølgepap og udvalg omhyggeligt. Hvert eneste del af kollektionen er udvalgt og designet nøje. Pappet tiltrækker katte som en magnet og det lækre enkle look elsker alle katteejere.

Mioou Håndlavet Carboard

Design og Brand Mioou er et møbelmærke designet til katte fra kattens behov. Her kombineres funktionalitet, æstetik og orginalt tidsløs design. Produkterne er miljøvenlige og katte- og hjem venlige. En kollektioan af senge, huse, tunneller og kradstolper, her er alt hvad enhver kat har behov for. Elementer og moduler kan bruges kombineret i sæt eller separat.

Papkrads og Cardboard Design og Æstetik

Enkle, varme og naturlige materialer, pap, filt og jute, som eksempelvis Mioou produkterne er lavet af. passer ind i dit hjem og bliver en del af dit interiør. Farverne i tidens bolig stil,  form, og alle opfylder kattens behov, for at kunne hvæsse klør og have sin helt favorit seng eller hule. Her får du en følelse af tryghed der opmuntre din kat til at lege og have sin eget foretrukne sove plads. 

Carboard med muligheder

På grund af dens lette vægt, bærbare konstruktion og de lækre materialer giver Mioou katte møbler mange muligheder og fylder ikke så meget som et kradsetræ eller et småkrads. De kan nemt flkyttes hvorhen din kat er og den er altid i nærheden af dig.

Se Carboard eller Papkrads fra Kattens syn!

Se på katte møblerne med kattens øjne. De gennemsigtige vægge stimulere nysgerrigheden og giver din kat mulighed for at følge med i alt det der sker på den anden side. Carboard og papkrads udstyret med bidegreb, kradseområder og gennemtænkte åbninger opfordre katte til at lege. Katte har ikke brug for en brugsanvisning eller manualer et katte møbel, de ved pr instinkt hvad de skal gøre.