Kattens NO. 1

Kattens NO1 kradsetræ Kat er dansk Brand og Dansk Design, de har producerer kradsetræer igennem de sidste 35 år, med ændringer ved ny ejer.  Der er mange fordele ved at købe et Kattens NO1. Kradsetræ eller et kradsemiljø.  Punkt et er den lange levetid, din kat har et kradsetræ i rigtig mange år.  Bliver nogle dele af kradsetræet slidte ved meget brug, kan du til enhver tid købe løsdele og tilbehør til Kattens NO1. efter dit behov er. Det betyder ganske enkelt at hvis en søjle bliver nedslidt – så behøver du ikke købe et helt nyt kradsetræ, men blot en søjle! Det er noget der gør en stor forskel. Vi har alle serier og modeller fra Kattens NO.1 Kradsetræ Standard, Kradsetræ All Black, og Kradsetræer i Q-serien,  HUSK – vi skræddersyr Kradsetræ til Kat, hvis du ikke finder en model, der matcher dine ønsker og behov.

31 varer

pr. side

Hvorfor købe et kradsetræ til din kat?

Alle katte uanset om de er tamme eller de er vilde, vil hvæsse deres kløer. Det at kradse og hvæsse kløer er en naturlig og væsentlig del af kattenes medfødte adfærd og tjener et formål. Katte hvæsser kløer for at de kan udstøde de gamle klo-skæl og gøre de nye kløer stærke. De nye  dannes indefra inde under de gamle og derfor skal der hvæsses klør så de gamle kloskæl kan komme af. Kattes kradseadfærd har en afbalanceret og  afstressende effekt på katten, udover det har det også til formål at afgrænse kattens territoriale område. Når katten kradser afsætter den helt enkelt, meget  tydelige kradsemærker og ikke nok med det. Den afsætter også sin helt egen specielle spor duft fra svedkirtler på poterne. Duften og de synlige spor af kradsemærker gør andre katte opmærksom på, at her er et  territorium der er optaget. I naturen vælger katte ofte bark og meget bløde træsorter til at hvæsse kløer i og på.

Kattens NO1 er et Dansk Brand

Her er Kradsetræer og kradsesøjler fra Kattens NO1 beklædt med stærke sisal måtte, Kombinerede klatre- og kradsemiljøer er udstyret med bløde plys beklædte hylder og huler, hvorpå din kat vil kunne ligge blødt og behageligt samtidigt med, at den ligger så godt, at den kan overskue hele sit territorium.  Kradsemiljøerne kan købes som en slags byggesæt hvor man kan købe og bygge selv ud fra løsdele af søjler, hylder og huler. Hos Jekashundogkat fører vi et unikt udvalg af kradsetræer, tilbehør og reservedele fra det danske mærke Kattens No. 1, bemærk at det fra år. 2018/2019 ikke længere produceres i Europa.

Kæmpe udvalg af kradsetræer og Løsdele!

Kattens No1 klatretræer Kat og kradsesøjler fås i forskellige modeller, højder, bredder og længder.  Du kan designe et klatremiljø, med tilbygning af løsdele og reservedele, ved hjælp af ekstra søjler og hylder beklædt med plys i udgaver og farver. Du kan vælge imellem de modeller, der går fra gulv til loft hvor der med et system der er designet til fastspænding. Helt uden fare for at et klatretræ vælter. Løsdele og Reservedel fra Kattens No1 er lette at samle og er et rigtig godt alternativ til aktivering og stimulering af alle katte racer. Tag en rundtur mellem modellerne her på Jekas og få inspiration til det klatremiljø og det kradse bræt, der passer bedst til din kat og dit hjem. Kattens No. 1 klatre- og Kradsemiljøer fås i mange størrelser og prisklasser. Det er nu også muligt at få et Kattens No. 1 kradse bræt lavet af en af pap og sisal i sjove faconer, som er velegnede til, at katten også kan ligge på dem. Hos Jekashundogkat.dk har vi tre forskellige udformninger af kradsebrædt i pap at vælge imellem. 

Hvilket kradsetræ og klatremiljø skal jeg vælge til min kat?

Du skal tage hensyn til, at din kat skal kunne stå lodret på bagbenene, strække sig helt ud og stadig kunne hvæsse sine kløer på kradsesøjlen. Kig efter størrelserne. Man kan evt. også supplere med en kradsemåtte på gulvet, hvis katten foretrækker at hvæsse kløer i vandret position. I Jekas Hund & Kat kan du købe det klatretræ og klatremiljø, der passer bedst til dit hjem og din kat. En inde kat har mere brug for et klatremiljø og et kradsetræ end en ude kat har. Har du en inde kat skal kradsetræer kunne give katten muligheder for at kunne lege og blive stimuleret med huler og meget gerne i flere niveauer.

Læs mere om, hvordan du vælger det rigtige kradsetræ i vores artikel: Hvilket kradsetræ skal jeg vælge.

Placering af et kradsetræ er det vigtig?

Placeringen af kradsetræet har rent faktisk en betydning for om katten gider bruger det, eller om den foretrækker at bruge møbler, gardiner eller tapet, til at hvæsse klør i. En god placering kan være nær kattens soveplads eller nær hvor familien er. Når katten først er begyndt at kradse et sted, vil den fortsætter den med at kradse der, på grund af stedet har fået den helt rigtige duft. Det er ikke muligt at straffe en kat for uønsket adfærd eller for dens unoder med at kradse uønskede steder.  Grunden er at katten tager straffen særdeles personligt og ikke på nogen måde forbinder straffen med sin egen adfærd. Hvis katten er begyndt med at hvæsse kløer et uønsket sted anbefaler vi at man køber et mindre der kan flyttes efter behov.

Hvordan får man katten til at bruge et kradsetræ?

Et nyt kradsetræ dufter nyt og det dufter ikke hjemme ligt, derfor kan der være nogle katte der skal animeres og lokkes til at bruge. Man kan lægge en t-shirt der dufter af ejer, og på den måde dufter kradsetræet hjemme ligt. Man kan også supplere med duft fra Katteurt (Catnip). Når du sprayer catnip eller katteurt på kradsetræet, så husk at sætte husholdningsfilm over så duften får lov til at trænge ind i kradsetræet, og ikke bare fordamper ud i luften.

Udskiftning af slidte dele på et kradsetræ

Trænger dit Kattens No1 og er der udslidte dele der kan trænge til fornyelse. Kan de skiftes ud med løsdele og reservedele. JekasHundogKat.dk har et udvalg af løsdele og reservedele til dit klatremiljø. Vi har blandt andet løse søjler til udskiftning af søjler på dit kradsetræ, udvalgte hylder og huler. Søjler leveres uden skruer og gevind, de skal købes særskilt. Kattens NO1 hedder i dag NPG Nordic pet Group. Udforsk papkrads og cardboard

Løsdele og Reservedele komplimentible

Vi har også Aktiv Kat Løsdele og de er komplimentible med Kattens NO1, ved mix med Kattens NO1 og Aktiv Kat bortfalder fabriks garanti. Udforsk Løsdele og Reservedele til kradsetræer