Hundesnacks

Hundesnacks og Tyggeben i alle former, størrelser og smagsvarianter! Hos Jekas Hund og Kat har vi et bredt udvalg og vi har sørget for at finde de lækreste Hunde Snack, så din hund aldrig bliver skuffet. Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af vildt lækre hundesnacks og tyggeben til hunde. Vi går op i din hund får en sund snack følg linket til vores forslag til  sundsnack til Hund

Varer 1-36 af 211

Side
pr. side

Hundesnacks & tyggeben

Alle hunde elsker at få en Hundesnacks & tyggeben eller en hundegodbid, når de skal forkæles eller de skal belønnes.  Team jekas anbefaler vores Natur Træ Rod Eller de har udført en trænings opgave tilfredsstillende. Disse godbidder er hurtige at spise i forbindelse med træningen og derfor særligt velegnede som trænings godbidder Vi har et udvalg i lækre hundegodbidder, som er velsmagende, kornfrie, fedtfattige og tandrensende.

Vi har selvfølgelig også et specifikt udvalg af hundegodbidder der er velegnede som forkælelse eller belønnings godbid. Din hund Vores pels børn fortjener kun det bedste! Derfor har vi hos jekas Hund & kat sammensat et udvalg af bløde godbidder, trænings snack, tyggeben, gnaveben, knogler, løse kiks, natursnacks, natur tyggerødder og ikke mindst tandrensende hundegodbidder. Uanset hvilket formål eller hund, du leder efter hundegodbidder til en stor eller lille hund, så gå aldrig forgæves hos os.

Hundegodbidder 

Alle hunde elsker at få Hundesnacks & Tyggeben. Det er lækkert med en smagsfuld hundegodbid, når de skal forkæles eller de skal belønnes, eller de har udført en trænings opgave tilfredsstillende. Disse godbidder er hurtige at spise i forbindelse med træningen og derfor særligt velegnede som trænings godbidder Vi har et udvalg i lækre hundegodbidder, som er velsmagende, kornfrie, fedtfattige og Bogadent

Vi har selvfølgelig også et specifikt udvalg af hundegodbidder der er velegnede som forkælelse eller belønnings godbid. Din hund Vores pels børn fortjener kun det bedste! Derfor har vi hos jekas Hund & kat - har sammensat et udvalg af bløde godbidder, trænings snack, tyggeben, ganveben som f.eks.  Kalveunderben i folie, knogler, løse kiks, natursnacks, natur og ikke mindst tandrensende hundegodbidder. Uanset hvilket formål eller hund, du leder efter hundegodbidder til en stor eller lille hund, så gå aldrig forgæves hos os.

Velsmagende og spændende Natursnack

Hos jekas Hund & kat finder du et pænt udvalg af naturlige hundesnack og hundegodbidder, hvor der ikke er tilsat stoffer.  Vi ikke kan lide vores hunde får så som konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Vi har natursnack, der både er er sunde og velsmagende. Flere af vores natursnack  er velsmagende hundesnack, og de har samtidig en tandrensende effekt. Her styrkes hundens gummer og kæber. Hunde elsker natursnack og de elsker duften og smagen i de naturlige hundesnack. De mest populære natursnack er griseører, ko ører, grisefødder, okseklove, tørret fisk og grisehaler. Hvis din hund døjer med overvægt, kan de traditionelle griseører. Her kan du erstatte dem med okse ører, som har et lavere fedtindhold.

Bløde godbidder er belønnings godbidder

Uanset om du er til træning, udstilling, leg eller hygge eller på anden måde aktiverer din hund, er det at belønne hunden en utrolig vigtig del af det at aktivere hunden. Det er derfor vigtigt, at belønningen altid er interessant og varieret. Ved at bruge en blød type af godbidder, er man medvirkende til at skåne hundens tænder – dette er især vigtigt i hvalpestadiet. Pels Børn fortjener altid det bedste, hvorfor Jekashundogkat.dk tilbyder et udvalg i forskellige bløde godbidder. Du kan altid finde en mulighed for at tilbyde pels børn noget nyt og spændende.

Stort udvalg af tandrensende hundegodbidder

Hos Jekashundogkat.dk finder du et udvalg af tandrensende hundegodbidder til alle hunde uanset størrelse. Vi tilbyder tandrensende hundegodbidder i forskellige former, farver og udseende. Tandrensende hundegodbidder holder din hunds mund frisk og sund. Ved at give din hund f.eks.  tyggeben, gnaveben og knogler. Kan du sikrer din hund bruger sine tænder, og det er med til at minimerer udviklingen af plak og tandsten.  Og dertil kan du reducere den dårlige ånde, nogle hunde kan have! Her anbefaler vi helt klart Bogar Bogadent, det virker og selv dyrlæger anbefaler . Din hund kan bruge i timevis på at tygge på diverse knogler og tyggeben. Her er knogler og tyggeben en nødvendighed have, når din hund f.eks. skal være alene hjemme eller af andre den bare skal holdes beskæftiget for ikke at kede sig. Tyggeben, Tyggeben af Trærod og knogler har den perfekte balance af fosfor og fosfor, der holder pels børn sunde.

Må en hundehvalp også få en knogle at gnave i?

Hundehvalpe må gerne få en knogle at tygge i, når de f.eks. skal være alene hjemme. Her anbefaler Team Jekas at du giver en hundehvalp vores naturrod der er tyggestærk, der ikke splintre og det bedste er den fedter heller ikke.  Du bør dog  undgå at give en hvalp ben fra fjerkræ eller ribben fra grise, grunden er at disse knogler let kan deles i og splintre i små stykker, når hundehvalpen tygger i dem. Du kan derfor vælge okseknogler eller kalveknogler, da disse er robuste nok til at blive gnavet i. Team jekas anbefaler igen at hvalpe får den 100% naturlige natur tyggerod.

Vælg det rette tyggeben

Når du skal vælge det rette tyggeben, så vælg et tyggeben i en god størrelse, så det når helt ind til kindtænderne, hvor plak og tandsten ofte er. De såkaldte naturrødder er kendt for at være særdeles langtidstyg og tandrensende, og som kan holde mange hunde beskæftiget i timevis. Tag en tur rundt på shoppen os se vores store udvalg og få hurtig levering til døren. Hos Jekashundogkat.dk finder du tandrensende hundegodbidder og Veggie stænger til dig, der gerne vil beskytte din hunds tænder. Du kan finde lidt inspiration på vores Hunde Blog hvis du har en hund der er aktiv tygger eller er din hund extreme tygger

Tyggeben, gnaveben og knogler til din hund

Hos Jekas Hund & kat finder du et stort udvalg af velsmagende knogler, tyggeben og vores natur tyggerod. Når du giver din hund knogler, tyggeben eller tyggestærk tyggerod. Er du med til at din hund bruger sine tænder, hvorved der bliver en mindre risiko for at der kommer tandsten og dårlig ånde mindskes med effekt. Gnaveben, Gnave naturrod og knogler holder din hund beskæftiget i adskillige timer, på en naturlig og sund måde.

Derfor er disse produkter yderst velegnede til at holde pels børn beskæftiget, når de skal være alene hjemme. I vores rå gnaveben findes en perfekt balance mellem phosfor og calcium. Der medvirker til at holde din hund frisk og sund. Knogler er et godt alternativ, da du kan fylde dem igen med det fyld, du selv ønsker din hund skal have. Knogler er tidskrævende og går derfor under betegnelsen langtidstyg for din hund. Et er sikkert din hund vil elske dem. Du finder et væld af knogler i forskellige former og smags varianter hos Jekashundogkat.dk

Tyggeben til små og store hunde

Hunde elsker som udgangspunkt altid at få et tyggeben, som de kan gnave i og de kan hygge sig med. Alle Pels Børn fortjener et tyggeben i ny og næ. Du finder du et udvalg af tyggeben i forskellige former og størrelser hos Jekashundogkat.dk. Du kan med sikkert finde et tyggeben hos Jekas Hund & Kat der matcher dit pels barns smagsløg, størrelse og kæbestyrke. Husk når det gælder Pels børn kan alderen spille en rolle i forhold til valget af knogle eller tyggeben. En ældre hund med svage kæber skal f.eks. have blødere ben end en yngre hund med stærke kæber. Udover de traditionelle og almindelige hundegodbidder finder du et udvalg af øvrige hundegodbidder, som er både sjove og lækre. Vi opdaterer hele tiden siden og lægger nye varianter på siden. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os via tlf. eller på mail Her.

Hunde Snack er et vidt begreb

Hundesnack til hunde er et vidt begreb og det dækker alt fra hundesnacks til træningsgodbidder, tyggeklove, hundekiks,  tandrensende tyggeben og tyggeklove.Alle produkter udgør en lang række formål. Generelt er små godbidder en belønning du med fordel kan bruge under gåture, ved oplæring, og ved træning af din hund. Du kan altid give den bedste belønning og det er ved at give et venligt klap og ros din hund. Når du kombinerer et venligt klap med rosende ord og en smagfuld godbid som belønning. Så kommer du langt.

Bløde godbidder og Gnaveben

Vi har et stort og bredt udvalg fra sunde, bløde godbidder og hundekiks. Tips… vær opmærksom på størrelsen af godbidder, det er en lille belønning.
Er godbidderne for små, vil især den store hund sandsynligvis sluge den, uden at smage på de, men er de for store kan den lille hund have problemer dem.

Glutenfri godbidder

I dag er sart hud et stigende problem hos mange hunde, og det har man ikke være opmærksom på før hen. Jekashundogkat.dk kan tilbyde et stort udvalg af eksempelvis glutenfri godbidder, og vi har dertil andre typer godbidder som eksempelvis sukkerfri og fedtfattige godbidder.Har du mistanke om din hund har allergi, bør du altid konsultere en dyrlæge øjeblikkelig

Tyggeben og Gnaveben

Mange hunde ejer oplever at komme hjem til en gennem snasket sko eller andet der er bidt i stykker. Er du en af dem ved du hvor vigtigt det er, at din hund har gode tyggeben eller gnaveben til at styre dens gnavelyst. Har du en aktiv tygger er det endnu vigtigere at den har flere slags tyggeben eller gnaveben at tygge i.
Hos Jekashundogkat.dk har vi mange forskellige typer og med forskellige smage. Vi har alt fra almindelige gnavepinde af tørret oksehud, lammehorn, elghud og mange andre gnaveben med lang og god tyggetid. Tyggeben laves i rigtig mange udgaver alt fra bagte stænger til stykker af knogle eller hud fra andre dyr.

Tandrensende Godbidder

Det er vigtigt at pleje din hunds tænder og det skal gøres næsten lige så godt som vi mennesker plejer vores tænder. Du bør børste hundens tænder én gang i døgnet, du kan dog give tandrensende godbidder hvilket er et godt supplement til den daglige tandbørstning. De tandrensende godbidder der er i dag som regel fremstillet af materialer, der modvirker dannelse af tandsten og plak hos din hund. Dertil er der en fysisk virkning, der opstår i det den tandrensende godbid er med til at fjerne rester af fødevarer fra din hunds tænder.  De ingredienser der bruges til de tandrensende godbidder, er designet med formler, der modvirker at de sætter sig som aflejringer på din hunds tænder.

Godbidstasker til Hverdag og til Træning

Er du hundeejer er det et must have, at have eller en godbidstasker tæt på hånden. Det kan være en fordel at have flere fordi, nogle bliver lidt snaskede indeni og andre bliver det ikke. Det er rart at have en snacktaske tæt på,  når din hund skal belønnes eller du er ude at træne.