Hundepleje

Hundepleje til Hunde i et væld af plejeprodukter der forbedrer tilværelsen for din hund og er et must have! Vi har produkter til Tandpleje, Kovaline, Vitaminer, Hygiejne, loppeangreb og meget mere.  Vores ambition er at skabe det perfekte hundeliv. Din hund har brug for plejeprodukter – såvel som mennesker har. Vi er certificeret forhandler af loppemidler, så du kan trygt købe den slags produkter her. 

Varer 1-36 af 120

Side
pr. side

Care & Hygiejne til din hund.

En vigtig del af din hunds velbefindende er dens hygiejne, og det er derfor vigtigt, at du som hundeejer plejer din hunds hygiejne. Det er vigtigt, at din hund har god hygiejne for, at den trives bedst muligt, og det er derfor et område, som bør prioriteres højt. Care & Hygiejne, Kovaline,Tandpleje Hund, Kosttilskud, Vitaminer, Chipscanner - Chipaflæser samt Økologiske Loppemidler. I produktsortimentet for Care & Hygiejne finder du flere forskellige kategorier, som indebærer produkter, der kan gavne din hunds hygiejne. Du vil støde på Kovaline,Tandpleje Hund, Kosttilskud, Vitaminer, Chipscanner - Chipaflæser samt Økologiske Loppemidler. Nedenfor vil de forskellige kategorier kort gennemgås, således at du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilket produktsortiment du kan finde under hver kategori.

Ny og Forbedret Kovaline - Pleje

Produktsortimentet under kategorien Kovaline - Pleje indeholder en helt igennem fantastisk plejeserie med alt, hvad man kunne ønske for dyr og mennesker. Uønskede stoffer er udeladt for at give forbrugerne de absolut bedste produkter. Dermed indeholder produkterne kun det, som vi i virkeligheden har brug for. Kovaline kan benyttes til både hunde, katte, heste og mennesker. Produktsortimentet indeholder forskellige muligheder alt efter, hvilket behov du måtte have.

Tandpleje Hund

Produktsortimentet under kategorien Tandpleje Hund indeholder forskellige produkter for din hunds tandpleje. Tandpleje til din hund er en nødvendighed, og hunde kan blive meget syge, hvis ikke deres tænder plejes. Vi har samlet de bedste produkter fra Bogadent, som vores kunder er blevet anbefalet at købe af dyrlægen. Bogadent er produkter i en klasse for sig, når det kommer til forebyggelse og udbedring af tandsten, plak og dårlig ånde hos din hund.

Vitaminer & Mineraler

Produktsortimentet under kategorien Vitaminer & mineraler indeholder et udvalg af tilskud, der er til gavn for din hund. Du vil finde alt fra produkter mod diarré til vitaminer og mineraler, som din hund har brug for. Giv din hund en daglig vitaminpille og gør din hund en tjeneste.

Chipscanner - Chipaflæser

Produktsortimentet under kategorien Chipscanner - Chipaflæser indeholder forskellige modeller af både chipscannere og chipaflæsere. Alle chipaflæserne er lette at transportere og har en let og brugervenlig brugerflade. Du finder forskellige mærker, som har hver deres kvaliteter. Du vil blandt andet finde mærker som Datamares, SureSense og HALO HDI, som alle er beregnet til at identificere forskellige dyr. Derudover kan du desuden finde en chipaflæser, som kan aflæse internationale koder. Det kan være særligt relevant for opdrættere, hvor en chipaflæser er et musthave.

Økologiske Loppemidler

Plejeprodukter til din bedsteven!  Produktsortimentet under kategorien Økologiske Loppemidler indeholder forskellige produkter til behandling af lopper. Loppe er et velkendt problem ved mange hunde, og det er en gene, som skal behandles for, at hundene har det bedst muligt. I vores kategori vil du udelukkende finde økologiske loppemidler. Denne type behandling af lopper er til dig, der gerne vil undgå de skrappe loppemidler. I denne kategori finder du midler mod lopper, tægetænger og andre produkter. Disse produkter er essentielle i jagten på at sikre velvære og fred til din hund. Få bugt med de uønskede lopper med produkter fra denne kategori. Vi hjælper dig gerne på vej mod et loppefrit hjem og ønsker kun det bedste for din hund. Derfor mener vi, at det vil gavne dig at benytte vores produkter mod lopper.