Mindekollektion

Mindekollektion Happy House Mindesten til kat og et sidste farvel i en smuk Minde Kollektion fra blandt andet Happy House. Der er gravsten, mindesten, urner og billedramme i en kollektion. Hvor der er kælet for alle detaljer. Et sidste farvel til din kat når den går bort. På et tidspunkt vil du skulle sige farvel og nogle gange er det er det for tidligt, din kat bliver revet væk.  Der er mange følelser  forbundet med at miste en kat og det er i den situation ekstra vigtigt at få sagt værdig farvel..

10 varer

pr. side

Gravsten & Mindesten til kat

En smuk Mindesten kat i en smuk kollektion. Hos Jekashundogkat.dk har vi udvalgt en serie af Mindesten, Gravsten, Urner og ikke mindst en smuk billederamme.  En enkel og smuk serie af gravsten og minde kollektion fra Happy House er både enkel og smuk i design. En kollektion med sans for detaljer og der ender ud i smukke mindesten  i høj kvalitet. Et værdig farvel til din kat. Vi ved, at din kat betyder meget for dig.  Når den pludselig ikke er hos dig mere. En mindesten eller en billedramme,  giver et sted at mindes og det er et værdig farvel. Vi har lavet en  video med et udpluk af de muligheder der er i Gravsten og Mindesten, du kan se længere nede på siden. Team Jekas er kede af, at du er i en situation, hvor du bliver nødt til at kigge efter denne kategori.  Men vi håber, at vi kan være med til at give dig en god afslutning på et kærligt og nært venskab, til det kæledyr der er blevet en vigtig del af familien. Hos Jekas finder du et nøje udvalgt sortiment af gravsten, mindesten, Minderammer, Urner, Mindestager i en smuk mindekollektion.  Hvis du har været så uheldig at miste din hund eller kat eller et helt tredje kæledyr. Det kan være en rigtig hård tid, når man mister sit kæledyr. Det kan tage lang tid at komme sig over det. Det kan være svært at glemme og måske, har man heller ikke lyst til at skulle glemme det. I disse tilfælde kan det være rart med et sted, hvor man kan mindes sit kæledyr. Ligesom man kan gå på kirkegården, hvis man mister et familiemedlem og mindes ved deres gravsted, kan man skabe det samme for sit kæledyr.

Et sted at mindes

Har du mistet din kat, og ønsker du et sted, hvor du kan mindes den? Så er du kommet til det rette sted. Her vil du med få klik kunne finde den helt rette løsning for dig, så du med glæde kan mindes de gode tider med din firbenende ven. Du kan begrave sin kat i haven og dertil købe en gravsten, så du har et sted at mindes sin kat. På den måde kan man besøge gravstedet og mindes katten derfra. På denne måde vil katten altid have sin helt egen plads i dit liv, og det er en god måde at hylde den tid, som i havde sammen.

Udvalg i Gravsten og mindesten.

Hos Jekas finder du et stort udvalg af gravsten og mindekollektioner. Her vil du kunne finde mange forskellige muligheder, som blandt andet indbefatter gravsten, mindesten, urner og forskellige billedrammer. Der vil være kælet for de mindste detaljer, således at du kan sende din hund værdig afsted på dens sidste rejse. Der kan være mange følelser forbundet med det sidste farvel, og det kan betyde meget, at man i situationen får givet et værdig farvel. Du vil i udvalget finde en både enkel og særdeles smuk serie af gravsten og mindekollektioner fra Happy House. Det er en kollektion, hvor der er kræset for detaljerne, og man vil derfor finde produkter af allerhøjeste kvalitet. Det er en trist situation, at du er nødsaget til at kigge nærmere på udvalget i denne kategori. Vi ønsker derfor at give dig som køber den bedst mulige oplevelse. Vi har gjort det enkelt og nemt at gennemgå udvalget, således at der er et simpelt udvalg af de produkter, som vi mener vil være de rette for dig, som leder i denne kategori. Du skal derfor ikke igennem en masse forskellige muligheder og scrolle sider op og side ned for at finde den rette løsning. Ved blot få klik vil du i vores simple udvalg kunne finde den mulighed, som er den helt rette for dig. Du søger formentlig et produkt, hvormed du kan mindes din kat.

Et sted at mindes din bedste ven.

Har du fornyligt mistet din bedste ven, og søger du et sted, hvor du kan mindes med en værdig sten eller urne. Så er du kommet til det rette sted. Vælg en gravsten med poter, som symboliserer dit pels barn eller find en lille ramme, som du kan sætte ved gravstedet med et favorit billede af din kat. På den måde vil du på bedst mulig måde kunne mindes din kat. Du kan også finde andre figurer som eksempelvis et hjerte med en lille pote, en kat med vinger eller en engel siddende med en kat på skødet. Der er mange muligheder, og det er derfor muligt at finde den helt rette løsning for dig. Ønsker du derimod at få din kat brændt, kan du købe en urne, som du kan have stående enten inde eller ude. Valget er dit, og vi har et udvalg med muligheder for dine ønsker.

Happy House Mindekollektion

Happy House  Mindekollektion har en  smuk kollektion, der giver det sidste farvel en værdig afsked, med et kært familie medlem. Her Har vi muligheder for at vælge lige præcis det vi passer  bedst. En Smuk Billedramme til favorit billedet, En smuk hjertestage eller Stjernestage når vi tænder et lys. En smuk og majestætisk Urne eller en Pote stage.

Urne Til et evigt minde

Når vi mister et af vore kære pels børn, så kan vi med en urne fra happy house begrave den under et smukt træ i haven. Eller vi kan vælge at have den stående på favorit pladsen i hjemmet.

Stjernestage & Hjertestage

En denne kollektion er der Stjernestage og Hjertestage der er til fyrfadslys. En smuk måde at tænde t lys i mørket på og smuk at have stående ved stedet hvor en urne er begravet eller ved siden af favorit fotoet  på kaminen.

Billederammer til favorit foto af vores pelsbørn

En ualmindelig smuk ramme til minde om et kæledyr.  Rammen er pyntet med et hjerte der er med englevinger.  Den smukke tekst   “Forever in our hearts”  og i hjørnet er der to små poter der pryder rammen.  Billedramme med Hjerte og engle vinger fra Happy House  – At sige farvel til sit elskede kæledyr er følelsesladet , og efterlader sorg og afsavn.  Det er dejligt at have et sted,  hvor man kan mindes sin bedste ven. Et favorit billede giver mulighed for at  kunne have et varigt minde.  Et helt specielt sted, hvor man kan mindes de mange gode minder man har haft sammen. Se vores udvalg til Happy House mindesten kat og til Happy House mindesten Hund R.I.P.