Kattegrus

Kattegrus et valg der betyder noget! Kattegrus er en absolut nødvendighed, når man har kat.  Hos Jekashundogkat.dk har vi f.eks. Ever Clean, Golden Grey, Fresh Pearls Granulat grus og Sanicat For dig som katteejer er det vigtigt, at du finder en grus, som din kan finder behagelig. Hos Jekas.dk har vi valgt nogle få men gode kvalitetsprodukter. Og der er f.eks. Ever Clean , Golden Grey, Fresh Pearls granulat grus og Sanicat . Det er yderst vigtigt, at du selv finder den duften behagelig i den grus du væger.  Uanset om du vælger mærket Ever Clean, Golden Grey, Fresh Pearls granulat grus og Sanicat. Kattgrus i høj kvalitet, når du køber et kattegrus af høj kvalitet, så vil du opleve, at du ikke behøver at skifte grus så tit, som hvis du bruger billig discount grus. Grus kvaliteten er bedre – du bruger mindre, og dermed er der en økonomisk fordel i sidste ende. Sanicat har den fordel det er en lille 6 litters kasse og den er let at bære og den er let at arbejde med i hverdagen. Ever Clean er i kasser og igen er pakken let at bære. Begge føres i butikken. Kattegrus til katte toiletter Kattegrus og grus-skovle og grus-skeer hænger sammen og er en absolut nødvendighed, når man har kat i hjemmet. For dig som katteejer er det vigtigt, at du finder lige præcis den grus, din kat finder behagelig at bruge. Samtidig med det skal du som ejer også kunne lide den valgte grus. Den valgte grus skal opfylde at kunne minimere lugt genér, kunne minimere spil og ikke mindst holde længe som f.eks. en måneds grus.

16 varer

pr. side

Kattegrus en nødvendighed

Kattegrus er en absolut nødvendighed, når man har kat. For dig som katte ejer er det vigtigt, at du finder en grus, som din kan finder behagelig. Men det er også vigtigt, at du selv finder den behagelig i lugten. Når du køber kattegrus af høj kvalitet, så vil du opleve, at du ikke behøver at skifte grus så tit, som hvis du bruger billig discount grus. Grus kvaliteten er bedre – du bruger mindre, og dermed er der en økonomisk fordel i sidste ende

Forbereder og vedligeholder du din kats kattebakke

Vi bruger her en kattebakke i størrelse 30 x 40 cm, for at forklare, hvordan du daglig forbereder og vedligeholder din kats kattebakke i forhold til den type af kattegrus du bruger.

Absorberende ikke-klumpende kattegrus

Fyld kattebakken med 3-5 cm kattegrus. Fjern afføring med en grus skovl dagligt. Udskift indholdet af bakken ugentligt, eller når det ikke længere er rent. klumpende kattegrus

Fyld bakken med 5-8 cm grus.

Fjern de dannede klumper og fast afføring med en skovl dagligt. Tilføj nyt kattegrus hver 3-4 dag, for at holde det i et tilpas tykt lag. Udskift hele bakkens indhold en gang om måneden, eller når det ikke længere er rent. Derfor kaldes det månedsgrus.

Silica granulat grus

Fyld bakken med 3 cm grus. Fjern afføring med en grus skovl dagligt Forny hele bakkens indhold hver 4 uge, når produktet begynder at få en gullig farve. det kaldes måneds grus.

Spørgsmål Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her. Du kan følge jekashundogkat.dk på Instagram lige Her.