Kattecare

Kattecare & Hygiejne er en kategori, der indeholder alt fra kosttilskud , Plejemidler, Plejeprodukter til katte. Du finder også til kattegræs og catnip, kattetilbehør der er nødvendig når der er kat i hjemmet! Her finder du  produkter, der har til formål at forbedre din kats trivsel. En god trivsel giver en glad kat. Vi har derfor samlet en masse gode produkter lige her. Plejeprodukter og Hygiejne Mange katteejere er ikke klar over, at deres kat har brug for både plejeprodukter og hygiejneprodukter. Jekashundogkat.dk  vil fortælle at dyr har brug for både kattecare og hygiejne akkurat ligesom vi mennesker har brug for det. Kovaline - Plejemidler et af naturens produkter.Leder du efter Catnip og Baldrian produkter kan du finde Pilefllet bold med catnip.eller catnip sticks her Mælkeerstatning til killinger Hvis din kat lige har fået killinger, så har vi også et fint sortiment at mælkeerstatning, som inderholder alt det, de små firbenede har brug for i jagten på en god start på kattelivet. Kattecare fra jekas.dk og kattetilbehør er noget alle katte har behov for. Find dine favorit produkter og tag en rundtur på vores web shop.

Varer 1-36 af 67

Side
pr. side

Kattecare & Hygiejne en del af hverdagen

Kattecare og hygiejne er en vigtig del af din kats daglige velbefindende er dens hygiejne, og det er derfor vigtigt, at du som katteejer plejer din kats daglige hygiejne. Det er vigtigt, at din kat har god kattecare og hygiejne for, at din kat trives bedst muligt, og det er derfor et område, som bør prioriteres højt. I produktsortimentet for Kattecare og hygiejne  finder du flere forskellige kategorier, som indebærer produkter, der kan gavne din kats hygiejne. Du vil støde på kategorierne; Care & Hygiejne, Kovaline - Pleje, Tandpleje kat, Kosttilskud, Chipscanner - Chipaflæser samt Økologiske Loppemidler. Nedenfor vil de forskellige kategorier kort gennemgås, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilket produktsortiment du kan finde under hver kategori.

Hygiejne & Care til din kat

Produktsortimentet under kategorien Care & Hygiejne indeholder alt fra korttilskud til bidestop og pote voks. Du vil finde en masse produkter, der vil kunne bidrage til at forbedre din kats trivsel. En god trivsel giver en glad kat. Vi har derfor samlet en masse gode produkter under netop denne kategori. Mange katte ejere er ikke klar over, at deres kat har brug for plejeprodukter, men det er rigtigt vigtigt, at deres hygiejne pleje - præcis ligesom vi selv har et behov for det.

Kovaline - Pleje

Produktsortimentet under kategorien Kovaline - Pleje indeholder en helt igennem fantastisk plejeserie med alt, hvad man kunne ønske for dyr og mennesker. Uønskede stoffer er udeladt for at give forbrugerne de absolut bedste produkter. Dermed indeholder produkterne kun det, som vi i virkeligheden har brug for. Kovaline kan benyttes til både hunde, katte, heste og mennesker. Produktsortimentet indeholder forskellige muligheder alt efter, hvilket behov du måtte have.

Tandpleje

Tandpleje Kat Produktsortimentet under kategorien Tandpleje kat indeholder forskellige produkter for din kats tandpleje. Tandpleje til din kat er en nødvendighed, og katte kan blive meget syge, hvis ikke deres tænder plejes. Vi har samlet de bedste produkter fra Bogadent, som vores kunder er blevet anbefalet at købe af dyrlægen. Bogadent er produkter i en klasse for sig, når det kommer til forebyggelse og udbedring af tandsten, plak og dårlig ånde hos din kat. Her er der også tale om et produkt din kat rent faktisk gerne vil have. Så her køber du et produkt din kat vil elske. Du tager et valg for din katte killing, godbidder fra Bogadenter et must have.

Vitaminer & Mineraler

Produktsortimentet under kategorien Vitaminer & mineraler indeholder et sortiment, der er til gavn for din kat . Du vil finde alt fra produkter mod diarré til vitaminer og mineraler, som din hund har brug for. Giv din kat daglige vitaminer .

Chipscanner - Chipaflæser

Produktsortimentet under kategorien Chipscanner - Chipaflæser indeholder forskellige modeller af både chipscannere og chipaflæsere. Alle chipaflæserne er lette at transportere og har en let og brugervenlig brugerflade. Du finder forskellige mærker, som har hver deres kvaliteter. Du vil blandt andet finde mærker som Datamares, SureSense og HALO HDI, som alle er beregnet til at identificere forskellige dyr. Derudover kan du desuden finde en chipaflæser, som kan aflæse internationale koder. Det kan være særligt relevant for opdrættere, hvor en chipaflæser er et musthave.

Økologiske Loppemidler

Produktsortimentet under kategorien Økologiske Loppemidler indeholder forskellige produkter til behandling af lopper. Loppe er et velkendt problem ved mange hunde, og det er en gene, som skal behandles for, at katten har det bedst muligt. I vores kategori vil du udelukkende finde økologiske loppemidler. Denne type behandling af lopper er til dig, der gerne vil undgå de almindelige