Kattetegn

Kattetegn & ID-tegn fra My Family og Red Dingo kan hjælpe din bedste ven hjem igen, hvis den er kommet på afveje. Den nye Ny Kattelov 2021 siger du skal vise ejerskab på din kat således du beholder dine rettigheder. Katten skal være chip mærket eller øremærket og der skal bæres tydeligt tegn på ejerskab. Team jekas anbefaler at du har et ID-tegn eller et Kattetegn med dit navn og telefonnummer således enhver der finder din kat kan se der er ejerskab på katten, hvis den løber væk eller ved et uheld kommer på afveje.Med et kattetegn fra Red Dingo eller My Family får du den bedste kvalitet og du kan forvente at tegnet holder livslang og at graveringen kanlæses.

Varer 1-36 af 53

Side
pr. side

Red Dingo, MyFamily  og MyFamily Friends

Vores kattetegn er delt op i Red Dingo, My Family og My Family Friends Race de er alle unikke og smukke kattetegn og helt i trend med den nye trend Nyt er My Family der begge graveres hos vores egen gravør og sendes fra dag til dag. Hvor Red Dingo graveres hos Red Dingo og tager nogle dage, når det sendes med (Post Nord). Der kan desværre gå alt fra 5 hverdage til 10 hverdage.

Kattetegn en del af basis udstyret.

Kattetilbehør er en del af det at have kat og hos Jekashundogkat.dk er vi stolte af at kunne sige. Vi er på og når kvalitet er et must have, går vi gerne forrest. På den måde er du som kunde sikret en god kvalitet og en høj service.

Hos Jekashundogkat er der ID-tegn

Fordi der ingen lovkrav er at katte skal bære et kattetegn og ID-tegn eller katteskilt. Er ikke ensbetydende med at det ikke er en god ide, og at både du og din kat, kan være tryg og sikker. Fordi den altid kan komme hjem, hvis uheldet er ude og den kommer på afveje.

My Family Kattetegn & ID-tegn

Her er der tale om det sidste nye og at de kommer i fine æsker, der gør det let at præsentere dem, samtidig med det er en rigtig fin gave. Vi dybdegravere dem og laver dem med en smuk skrift. Som udgangs punkt sendes de1-2 hverdage efter besilling.

My Family Friends Race

Her er det sidste nye hvor du kan få et kattetegn der er race bestemt og hvor du kan vise ejerskab og skrive dit navn og telefon nummer hvis din kat kommer på afveje. De smukke MyFamily Friends Race tegn er også smukke som et smykke eller vedhæng i din nøglering.

Red dingo Kattetegn

Red Dingo står for kvalitet og holdbarhed, det er rustfrit stål eller messing. Alle kattetegn er er dybdegravet og ID-tegn findes i utallige designs og farver. Red Dingo giver livslang garanti på graveringen.