Kattebakker & Tilbehør til Din kat

Se vores moderne og tiltalende Kattebakker og Tilbehør hos os! Vores udvalg omfatter kattebakker i forskellige farver og designs, der passer til enhver smag. Husk at investere i en grus måtte som tilbehør til din kattebakke - den holder gulvet rent og fri for grus. Vi tilbyder både enkle og budgetvenlige kattebakker samt mere avancerede løsninger, herunder kattebakker med hus, der er både brugervenlige og smarte. Gør kattebakken til en del af indretningen med vores stilfulde udvalg!

Varer 1-36 af 77

Side
pr. side

Kattebakker & Kattetoiletter

Kattebakker  klarer de simple opgaven helt fint. Tænker du på at gøre dit liv en anelse lettere, så kan du overveje at anskaffe dig en lidt dyrere model. Et kattetoilet eller en kattebakke med  hus er smarte.  Vælg det katte toilet og den grusmåtte, der matcher lige præcis din kats behov og dit interiør.  Og husk nu at se på størrelse af dit valg i forhold til størrelse på din kat. Sådan du ikke anskaffer et kattetoilet der er for lille.

Kattebakker & Tilbehør

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Du kan følge @jekashundogkat på Instagram.

En verden af kattebakker og øvrigt tilbehør

Kattebakker findes i et væld af farver, former og designs. Man kan få en helt klassiske kattebakke, men man kan også vælge nogle, hvor der er lidt mere spræl. Det er smag og behag, hvad for en stil, man er til. Til kattebakken er det ofte nødvendigt med en række tilbehør, og det kan denne kategori netop tilbyde. Du finder et udvalg hvor du kan vælge en kattebakke med eller uden hus og tilbehør til en kattebakke.

Glem ikke en grusmåtte

Når man som katteejer siger kattebakke, siger man ofte også grusmåtte. De to ting hænger sammen, hvis man vil undgå, at kattegruset er ud over det hele. En kattebakke er kattens toilet. Ligesom, at menneskets toilet ville være ulækkert, hvis det blot fik lov at stå, bliver kattebakken det også. Der kan hurtigt komme lugtgener fra kattebakken. Man kan derfor med fordel vælge en kattebakke, der er dækket til og lukket af. På den måde kommer lugten ikke ud over det hele. Vi har alt fra de mere komplicerede kattebakker med flere smarte funktioner til de mere simple. Dermed har vi også kattebakker i alle prisklasser. Du kan få den helt billige, og du kan få nogle lidt dyre. Dette kommer helt an på hvilken stil, du er til, og hvor meget du ønsker at investere i kattebakken. Der er dog ofte sammenhæng mellem pris, og det du får. De såkaldte kattetoiletter, hvor kattebakken er dækket til, er mere brugervenlige og smarte. Du betaler for, at dit liv bliver gjort nemmere, og du er dermed fri for at skulle tømme kattebakken så ofte. Det er helt op til dig, hvor dit behov ligger. Din kat vil formentlig være fint tilfreds uanset hvilken model, du vælger. Hvis bare du sørger for at vælge en model, hvor der er plads nok.

Kattetoilet en grusske

Når du skal tømme din kattebakke, kan det være rart med de rette redskaber. Det er uundværligt med en grus ske, så du er fri for at komme i kontakt med kattens efterladenskaber. Der er ligeledes forskellige muligheder for grus skeer. Tro det eller ej, man kan godt mærke forskel på, om det er en billig skovl eller en dyrere. Man vil med en billig skovl kunne risikere, at man skal købe en ny flere gange om året. Hvis man investere lidt mere i skovlen, vil man kunne have den i mange år.
Vælg det rigtige kattegrus
Når man har en kattebakke, er der ofte fare for, at der vil forekomme lugtgener. Dette er ikke ønskværdigt for nogle, og man bør derfor for så vidt muligt prøve at undgå det. Dette kan man gøre ved at vælge det rette kattegrus. Kattegrus er absolut nødvendigt, og det er vigtigt, at man vælger en type, som katten finder behagelig. Det er dog også afgørende for lugtgenerne hvilken kattegrus, du vælger. Hvis du køber kattegrus, der er af kvalitet, vil du opleve, at kattebakken ikke lugter så meget. Samtidig er det ikke nødvendigt at skifte gruset så tit.

Brug gerne os

Find den rette kattebakke og det rette tilbehør i denne kategori. Der er mange muligheder, og du kan finde den kattebakke, der passer bedst til din kat og din smag. Se de mange muligheder og find dine favoritter.