THOLO Trimmeborde

Trimmeborde giver tryghed og sikkerhed og din hund står stabilt under den daglige pelspleje og er bekendt med bordet når den skal på udstilling. Tholo By Jekas Trimmeborde fås med og uden hjul og køber du et uden hjul og fortryder du ikke fik hjul med, kan du opgradere og tilkøbe et sæt med hjul og trækstang. Et trimmebord med hjul giver let transport når du er på udstilling.

26 varer

pr. side

THOLO Trimmeborde -  THOLO BY Jekas

THOLO By Jekas Trimmebord er en god opfindelse og her køber du DANSK Håndværk.  Din hund eller kat kan stå oprejst, når du trimmer og ordner den daglige pelspleje, på hunde og katte i hverdagen. Du kan få den rette arbejdshøjde uanset om du klipper, trimmer eller klipper negle på din Bedste ven. Med et trimmebor bliver pelspleje til en leg og du giver din hund eller kat, tryghed og sikkerhed, fordi de står på et stabilt og sikkert bord.

THOLO By Jekas - Danske Trimmeborde

Tholo By Jekas Trimmeborde er som udgangspunkt ikke udstyret med en Galge eller en Saddel. Det kan til købes og både Galge og Saddel er lette at montere.  En galge eller en saddel kan sikre at din hund står stille under trimningen. Så den ikke bevæger sig for meget og du bruger tid på at få den til. Vi har Galge Snore og der er to størrelser, så du let kan finde den der passer til din hund. Husk Dansk Håndværk holder bedre end Kina modeller, uanset om det er en Trimmebord elle Tholo Trolly vogn der er justerbar til det størrelsesbur du har hunden i. Du finder også vores Elektriske Trimmebord Low og den elektriske Dog Trolly vogn.

Hvorfor er et Trimmebord en god investering?

Hvorfor er det en god ide at købe et trimmebord til din hund. Det er det fordi du giver din hund et trygt og sikkert sted at stå, når du trimmer, klipper eller klipper negle i hverdagen. Det stabile underlag der er på trimmebordet, gør også at din hund er tryg ved at stå på bordet, når du er på besøg hos dyrlægen. Der vil den stå på et lignende underlag og på et tilsvarende bord. Oveni dette er der den faktor, at vi sælger kvalitets trimmeborde og værner om hver enkelt kunde, men en høj service.   Vi sælger velkendt dansk design, det tager man ikke fejl af. Samtidig kan du tilkøbe reservedele hvis du har behov for en møtrik der bliver væk eller et hjul der skal udskiftes. Allerede her adskiller vi os fra alt det der kommer fra Kina.

Trimmebord med eller uden hjul?

Det var spørgsmålet førhen fordi købte man et trimmebord uden hjul og fortrød det. Så var der kun et at gøre og det var at sælge trimmebordet i den Blå Avis. Det har vi sørget for ikke er et problem, nu køber du et trimmebord uden hjul og fortryder du i løbet af et eller to år. Så tilkøber du bare et hjulsæt, Der indeholder hjul, stang, skruer og bolte og så montere du det på bordet., og du har fået et trimmebord med hjul.  Vores trimmeborde kan let og elegant klappes sammen, så de ikke fylder så meget, når de skal stå i hjemmet eller de skal transporteres fra A til B.

THOLO Trolly Vogn er justerbar THOLO Trolly Vogn er kendt fordi den an justeres til den størrelse bur din hund transporteres i. Når du skal på udstilling kan du have hund og bur med på THOLO Trolly Vogn og du kan også have alt grejet med ovenpå buret. På den måde skal du kun gå en gang og ikke flere gange. De store Gummihjul er lufthjul og kan køre i alle slags terræn.

Elektrisk Trolly Vogn – spar på kræfterne. Vi har udvidet med en Elektrisk Tholo Dog Trolly vogn der kører på batteri. Den er med store luft hjul i gummi og kan laste op til 150 kg og køre i alle slags terræn og i al slags vejer. Her skal du ikke ase og mase for at komme fra A til B. Du går stille og roligt med vognen, der kører fantastisk. Her kan du have Hund og bur samt alt udstillingsgrej med på en gang og du sparer kræfter. Døjer du med få kræfter eller svage led, så kan du nu let komme omkring med vores elektriske Dog Trolly Vogn.

Elektrisk Trimmebord Low Low

Har du store hunde eller har du mange hunde der skal trimmes. Og har du problemer med at løfte dem op på dit bordet. Løsningen kan være det  Elektriske Trimmeborde i Low  der går ned helt til 21 cm. Så den store hund let kan komme op på bordet uden du skal bruge kræfter på at løfte den op. Det er enkelt og det er trygt og sikkert for alle hunde.

Vores Elektriske Trimmebord Low Low er en af vores top sælgere til Hunde frisøren, Hunde massøren, Til dig der har Kennel eller Hunde ejere med mange hunde. Det er et bord der køre så lydløs du nærmest ikke kan høre det køre op og ned. Stå falden er stor, bordet er trygt og stabilt. Det er 100 % top kvalitet der er lavet i et holdbart og lækkert design.  Den høje kvalitet med en brugervenlig funktionalitet, gør det til fremtidens trimmebord.

Skal det være let – Køb et THOLO Trimmebord, Alle trimmeborde hos jekashundogkat er lette at rengøre og det er let og enkelt at tage bordene med til konkurrencer, show og udstillinger. Og husk du kan købe løsdele og reservedele til alle borde. På nær de elektriske og den elektriske Dog Trolly Vogn.

Vi er din sparringspartner

Vi er altid til at komme i kontakt med og der vil altid være en tæt dialog og kundekontakt. Der sker hele tiden nye ting på markedet med trimmeborde. Jekashundogkat.dk og Jekas.dk der er Producent og forhandler af Tholo Trimmeborde. Samt Tholo Trolly, Elektrisk DogTrolly og Elektrisk Trimmebord Low Low.

Producent og forhandler Trimmeborde Tholo By Jekas

Vi er et nordjysk firma med gennemsigtighed, høj service og nordjysk charme, hvilket er en af vores grundsten hos Team Jekas. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak med Aleks om hvad du har af spørgsmål. Vi har trimmeborde til dig der ønsker at have et i hverdagen. Vi har hvis du skal på udstilling. Måske står du og skal bruge et på din Hundesalon, Frisørsalon, Massør Salon eller noget helt andet. Vi kan levere det du skal bruge i en høj kvalitet og med en høj service.