Løsdele og Reservedel til Kradsetræer

Løsdele giver muligheder til dit Kradsetræ. Løsdele og reservedele til kradsetræer Aktiv Kat og Kattens No1. Vi har alt i Løsdele og reservedele til kradsetræer til kat. Vi har et kæmpe sortiment fra Aktiv Kat og Kattens No1. og du kan skræddersy og bygge selv alt efter dine ønsker og behov.  Aktiv Kat  er 100 % Dansk Design og Dansk produceret i miljøvenlige Danske materialer og Kattens NO1. der er Dansk Design produceret uden for Europa.  Vi har inddelt vores Løsdele og Reservedele i  grupper. Hvis du har et kradsetræ, som efterhånden er blevet slidt, eller som du bare kunne tænke dig at udbygge eller ombygge, så skal du endelig tage et kig her! Det er nemlig ikke altid, at det er nødvendigt at købe et helt nyt kradsetræ. Du kan vælge Løsdele og reservedel fra Aktiv Kat, Kattens No1 og Tilbehør generelt til Kradsetræ.

Varer 1-36 af 61

Side
pr. side

Kraddsetræets mange muligheder

Et kradsetræ er ikke bare et kradsetræ. Det kan have mange forskellige funktioner, og se ud og være sammensat på mange forskellige måder. Udover, at det kan opfylde din kats behov for at kradse, kan det også bruges til andre ting. På nogle kradsetræer er der allerede påsat yderligere funktioner, hvor det i andre tilfælde er muligt at tilkøbe løsdele. Måske har man et ganske simpelt kradsetræ, der ikke længere er nok. I sådanne tilfælde kan man købe ekstra udstyr og påsætte på træet. Derudover kan man også finde simple kradsetræer på siden og dertil købe løsdele. På den måde kan du selv sammensætte det perfekte kradsetræ ud fra din kats behov. 

Fordele med de rette løsdele

Til kradsetræer kan have mange fordele og bruges til mange forskellige ting, hvis det har de rette løsdele. Udover, at katten kan få tilfredsstillet et reelt behov for at kradse, kan kradsetræet også bruges til andre ting. Det er ligeledes en fordel for dig at have et kradsetræ, da du dermed kan undgå, at katten kradser andre steder. Den gør det ikke for at opføre sig uartigt, men fordi den har et reelt behov. Det er derfor dit ansvar som katteejer at sørge for, at katten får tilfredsstillet dette behov. Eller kan du risikere, at den kradser andre steder. Derudover kan du vurdere kattens øvrige behov. På den måde kan du finde ud af hvilke reservedele din kat kunne have glæde af. Der er med kradsetræets mange forskellige muligheder nemlig mulighed for at tilfredsstille forskellige behov. Er din katte legesyg og meget aktiv, kan det være gavnligt, at den på kradsetræet har mulighed for leg. Dette kan være i form af gangbroer, så den kan bevæge sig få sted til sted. Derudover kan man ved flere reservedele give katten et behov for at bruge kattetræet på forskellige måder. På den måde kan man tilfredsstille dens behov for aktivitet. 

En kat bruger 90% af tiden i sit kradsetræ

Har man derimod en kat, som bruger meget af dagen på at ligge og slappe af. Så er der mulighed for, at man med løsdele til kradsetræet også kan skabe et rum for dette. Man kan få både huler og hylder, som kan påsættes på træet. Disse kan katten bruge til at ligge og slappe af. Den kan ligge og kigge ud, men kan også gemme sig væk i hulen og lukke omgivelserne ude. Man kan således sørge for at tilfredsstille kattens behov for afslapning og give den dens eget sted for dette. Til aktive katte kan det også være en god løsning. De kan udover også at slappe deri også bruge dem til leg. På samme måde som med gangbroerne, kan de bruge huler, hylder eller plateauer til at hoppe rundt på. På den måde kan man altså tilfredsstille forskellige behov, hvis man har flere katte. Eller sørge for at stimulere forskellige behov ved den enkelte katte

Har du fået et nyt behov 

Så brug de mange løsdele i denne kategori til at ombygge, udvide, udskifte eller opbygge et helt nyt kradsetræ. Med nye løsdele kan man få et kradsetræ, der er som nyt, uden man skal ud og investere i et helt nyt. Hvis behovet ændrer sig, kan det bedre betale sig at købe løsdele. Det kan være en fordel, hvis først man køber løsdelene efter følgende. På den måde ved du allerede, at katten har glæde af kradsetræet. Du kan dermed bedre vurdere hvilke løsdele, katten derudover kan have glæde af. 

Reservedele og Løsdele til kradsetræer

Ofte kan man nøjes med at udskifte enkelte nedslidte dele. Det er fordelen ved at købe kradsetræ i god kvalitet.  Det giver mulighed for at købe både løsdele og reservedele. Som altid står vi klar til at rådgive og skræddersy efter dine behov. Med Løsdele og Reservedele kan du altid forny, udbygge eller ombygge. Hvis du har nogle ønsker, der ikke nødvendigvis er konkrete. Så skal du være yderst velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at rådgive dig med afsæt i vores ekspertise efter mange års erfaring indenfor kradsetræer. Hvis du hellere vil have et helt nyt kradsetræ, så kan du med fordel tjekke vores store sortiment  her. God fornøjelse på siden!  Vi har udvalget i Løsdele og reservedele fra Kattens NO1, fra Aktiv Kat.

Bliv Inspireret med Reservedele og Løsdele

Fra Aktiv Kat Løsdele og Kattens NO.1 Løsdele  Team Jekas vil gerne vise dig hvor flot og unik et kradsetræ kan laves.  Smart med flere hylder i samme niveau.  Væghængt eller gulvmodel du bestemmer helt selv, hvad der passer til din bolig. Og ikke mindst et super cool væghængt katte univers. Vi er ekspert i at skræddersy væghængte klatrevægge og væghængte kradsetræer  til det behov der er for liggepladser og for udfordringer, hvilket katte elsker.

Et kradsetræ er ikke bare et kradsetræ

Det kan have mange forskellige funktioner, og se ud og være sammensat på mange forskellige måder. Udover, at det kan opfylde din kats behov for at kradse, kan det også bruges til andre ting. På nogle kradsetræerer der allerede påsat yderligere funktioner, hvor det i andre tilfælde er muligt at tilkøbe løsdele. Måske har man et ganske simpelt kradsetræ, der ikke længere er nok. I sådanne tilfælde kan man købe ekstra udstyr og påsætte på træet. Derudover kan man også finde simple kradsetræer på siden og dertil købe løsdele. På den måde kan du selv sammensætte det perfekte kradsetræ ud fra din kats behov.

Et kradsetræ med mange fordele

Et kradsetræ kan have mange fordele og bruges til mange forskellige ting, hvis det har de rette løsdele. Udover, at katten kan få tilfredsstillet et reelt behov for at kradse, kan kradsetræet også bruges til andre ting. Det er ligeledes en fordel for dig at have et kradsetræ, da du dermed kan undgå, at katten kradser andre steder. Den gør det ikke for at opføre sig uartigt, men fordi den har et reelt behov. Det er derfor dit ansvar som katteejer at sørge for, at katten får tilfredsstillet dette behov. Eller kan du risikere, at den kradser andre steder. Derudover kan du vurdere kattens øvrige behov. På den måde kan du finde ud af hvilke løsdele din kat kunne have glæde af. Der er med kradsetræets mange forskellige muligheder nemlig mulighed for at tilfredsstille forskellige behov. Er din katte legesyg og meget aktiv, kan det være gavnligt, at den på kradsetræet har mulighed for leg. Dette kan være i form af gangbroer, så den kan bevæge sig få sted til sted. Derudover kan man ved flere løsdele give katten et behov for at bruge kattetræet på forskellige måder. På den måde kan man tilfredsstille dens behov for aktivitet.

Afslapning for katte

Har man derimod en kat, som bruger det meste at dagen til at ligge og slappe af.  Så er der mulighed for, at man med løsdele til kradsetræet også kan skabe et rum for dette. Man kan få både huler og hylder, som kan sættes på træet. Disse kan katten bruge til at ligge og slappe af. Den kan ligge og kigge ud, men kan også gemme sig væk i hulen og lukke omgivelserne ude. Man kan således sørge for at tilfredsstille kattens behov for afslapning og give den dens eget sted for dette. Til aktive katte kan det også være en god løsning. De kan udover også at slappe deri også bruge dem til leg. På samme måde som med gangbroerne, kan de bruge huler, hylder eller plateauer til at hoppe rundt på. På den måde kan man altså tilfredsstille forskellige behov, hvis man har flere katte. Eller sørge for at stimulere forskellige behov ved den enkelte katte.

Stort udvalg af løsdele til Kattekrads

Har du fået et nyt behov med dit kradsetræ, så brug de mange løsdele i denne kategori til at ombygge, udvide, udskifte eller opbygge et helt nyt kradsetræ. Med nye løsdele kan man få et kradsetræ, der er som nyt, uden man skal ud og investere i et helt nyt. Hvis behovet ændrer sig, kan det bedre betale sig at købe løsdele. Det kan være en fordel, hvis først man køber løsdelene efter følgende. På den måde ved du allerede, at katten har glæde af kradsetræet. Du kan dermed bedre vurdere hvilke løsdele, katten derudover kan have glæde af.