Hundetegn

Hundetegn og navneskilt er lovbefalet og et must have for alle hundeejere.  Jekas Hund Og Kat har hundetegn fra Red Ding og Navneskilte fra My-Family. My Family hundetegn og navneskilt fra egen gravør. Red Dingo graveres hos Red DIngo. My Family Tegn og Red Dingo Hundetegn er de mest solgte hundetegn på markedet. Vi har Hundetegn Red Dingo og Hundetegn My Family 

Varer 1-36 af 121

Side
pr. side

Hundetegn Red Dingo og MyFamily

Jekas Hund og Kat har Red Dingo Hundetegn, MyFamily Tegn og MyFamily Friends Race tegn er inklusiv en personlig indgravering, split ring og livslang garanti på graveringen holder sig læseligt. Med alle de oplysninger der skal  på et ID-tegn. Når du køber et hundetegn er det inkl. gravering.  Alle tegn og Hundeskilte fra Red Dingo er 100 % nikkelfri, og det vil sige, at du ikke behøver bekymre dig om, din hund lider af nikkelallergi eller ej. Tegn  og ID-tegn fra egen gravør findes også  i mange varianter. Når du skal vælge et ID-tegn, kan  du gå efter det tegn, der afspejler din hunds personlighed. Eller et tegn  i tidens trend. Der  er mange tegn at vælge imellem tegn.  Vælg tegn efter størrelse  S - M - L og find det tegn der passer til dig og din hund i den pågældende gruppe for størrelsen. Har du ikke et tegn til din hund, og er din hund over 4 måneder gammel. Bryder du  rent faktisk loven for kæledyr, der netop siger, at hunde over 4 måneder skal bære et Id- tegn. Det er med indgraveret navn og adresse på ejeren.

Find dit Hundeskilt MyFamily her!

Du kan se alle vores Hundeskilte og My Family kommer løbende på siden her . Leder du specifikt efter Hundeskilte fra egen gravør vælger du den kategori eller vælger du et Hundeskilt fra Red Dingo,  My Family og My Family Friends Race Tegn, du vælger du den kategori hvor du ønsker tegn i. Derefter får du mulighed for at vælge størrelse og farver.  Hundetegn du ønsker til din hund.

Hundeloven i korte træk!

Hundetegn er lovpligtige. Ifølge hundelovens § 1, stk. 1. 1 pkt. er du som ejer forpligtiget lovmæssig til at hunde bærer et hundetegn, fra hunden er fyldt 4 måneder.  Som hundeejer vælger du som udgangspunkt selv, hvad der skal stå på dit hundetegn. Vi anbefaler dog altid, at du som minimum skriver dit fulde navn og adresse, da du derved opfylder de krav der lovmæssigt stilles, jf. hundelovens § 1 stk. 1. 1. pkt. Team Jekas anbefaler det er en god idé at angive dit telefonnummer og navn på hunden. således den eller dem, der finder hunden, kan komme i forbindelse med dig som ejer. Konsekvensen ved at undlade din hund er udstyret og bærer et hundetegn er, at du som ejer får en bøde, jf. hundelovens § 12, stk. 1. nr. 1. Derfor finder du hos Jekas Hund & Kat, et bredt og varieret udvalg af hundetegn fra markedets førende producenter, herunder Red Dingo og My Family Hundetegn og My Family Friends Race Tegn  og Hundeskilte.

Hvad skal der stå på dit Hundetegn? 

Som udgangspunkt vælger du selv hvad der skal stå på dit hundetegn, det er meget forskelligt hvilke oplysninger hundeejeres har stående på deres hundetegn.  Det er lovpligtigt at der skal stå ejers navn og adresse på tegnet. Derefter kan det være en god ide at skrive telefonnummer, således det er let at kontakte dig hvis uheldet er ude og din hund er løbet hjemmefra. Du kan her se om der kan stå to telefonnumre således der er en ekstra livline.

Skal Hundetegnet indeholde Hundens navn?

Nogle vælger at have hundens navn på tegnet og der er mange meninger om det skal stå på tegnet.  Vores familie hunde har navn, adresse og to telefonnumre plus hundens navn på, så er der en ekstra tryghed for os, hvis uheldet skulle være ude og en af dem løber hjemmefra.

Hvad siger Hundeloven i Danmark

Et ID-tegn eller Hundetegn er ikke gratis, men det kan være en god forretning hvis alternativet er en bøde fra Politiet.  I følge Hundeloven koster det kr. 2000,- hvis din hund løber hjemmefra og kr. 1000,- hvis den ikke har et hundetegn eller ID-Tegn på. Skulle politiet ikke kunne få fat i dig og din hund bliver hentet af en hundepension der samarbejder med Politiet. Så får ejer både regning for transport og ophold i den tid den er i pension.  Løber din hund hjemmefra kan blive en meget dyr affære. Tænker alle hundeejere har prøvet at hunden løber hjemmefra og som udgangspunkt finder den ofte tilbage. Eller folk der møder den kan se hundetegnet og kontakter det telefonnummer der står på hundetegnet.  Et er det er lovpligtigt at have men se det som en stor sikkerhed og tryghed, at den der finder din hund kan kontakte dig. Således din pels tot kan komme hjem til dig. I henhold til loven skal din hund bære hundetegn fra den er fyldt fire måneder. Et hundetegn er en del af grund udstyret og det første du skal købe som hundeejer.

Slidstærke hundetegn er nødvendige

Teksten på vores hundetegn graveres i en speciel maskine, som gør, at skriften fremstår klart og tydeligt, uanset hvor grim og slidt hundetegnet bliver. Team Jekas anbefaler ikke brug af kæder eller metalhalsbånd, da disse reducerer levetiden på hundetegn. Hvis din hund elsker at vand og elsker at svømme, så er det en god ide at bestille et hundetegn i metal, da disse bedre kan modstå saltvand end de farvede hundetegn. I tilfælde af at din hund kommer væk fra dig og bliver væk. Hvis den har forvoldt skade eller selv kommer til skade, er det vigtigt. Den der finder den bortløbne hund, hurtigt kan finde frem til ejeren. Når du bestiller hundetegn hos Jekashundogkat.dk er prisen selvfølgelig inkl.  gravering og metalring til fastgørelse i halsbåndet.

Hundetegn i aluminium eller messing?

Hos Jekas Hund & Kat finder du et varieret og bredt udvalg af hundetegn i god kvalitet til alle størrelser hund. Vi har hundetegn i utallige og meget forskellige materialer, mønstre, farver og design.  Derfor du kan du finde lige præcis det hundetegn, der matcher din hunds personlighed, Halsbånd, Hundesele eller ejer bedst. Som hundeejer kan du selv vælge, hvad der skal stå på dit hundetegn. Team Jekas anbefaler dog altid, at du som minimum skriver dit navn og adresse. Hundetegn i aluminium er meget lette og vejer ikke meget, de irriterer således heller ikke mini og små hunde. Et hundetegn i aluminium kan derfor være det ideelle valg til en lille hundehvalp eller mini hunde.

Hvilket Hundetegn skal jeg vælge?

Der er flere faktorer der spiller ind og kan påvirke dit valg af hundetegn. F.eks. er det vigtigt, at du tager hensyn til den størrelse din hund har.  En mini hund bør have et lille hundetegn og en stor hund har selvfølgelig brug for et stort hundetegn.  Det betyder at på et lille hundetegn er der ikke så meget plads som på et stort hundetegn. Det betyder der ikke kan være så meget tekst på et lille Hundetegn og derfor anbefaler Team jekas at du vælger et hundetegn, hvor det er muligt at gravere på begge sider. Se vores hundetegn på shoppen og se de mange muligheder vi har på Jekashundogkat.dk og vælg lige præcis det hundetegn, som matcher din hund og dig som ejer bedst.

Tidens Trend og Smarte design

Et hundetegn kan både være smart og moderigtigt! Hundetegnet er et smykke, din hund bærer døgnet rundt. Derfor er det vigtigt det passe både i størrelse og farve.  Således hundetegnet kommer til at komplementere din hund og ikke er hverken for lille eller for stor. Hos Jekas Hund & Kat kan du finde nyeste og mest moderne hundetegn. Der er lavet i mange spændende utrolig flotte farver og i forskellige design med og uden mønstre. Nyt hundetegn og ID-tegn fra Jekashundogkat.dk og din hund lever helt sikkert op til tidens trend og sæsonens mode. Vælg for eksempel et stjerneformet hundetegn i en livlig farve eller i Glamour stil.  Eller et hundetegn formet som en Hundepote med eller uden glitter og glimmer. Vi tilbyder selvfølgelig også mere klassiske hundetegn, såsom et helt almindeligt rundt messingfarvet hundetegn eller et hundetegn i klassisk sølvfarvet hundetegn. Team Jekas anbefaler ikke adresse tønder, da vores erfaring siger de ofte falder af, fordi ringen til fastgørelse er for svag. Vi er overbeviste om, at du er i vores unikke sortiment, kan finde lige præcis det hundetegn, der passer til din hund og til din personlige stil. Hvilket Hundetegn skal jeg vælge? Der er flere faktorer der spiller ind og kan påvirke dit valg af hundetegn. F.eks. er det vigtigt, at du tager hensyn til den størrelse din hund har.  En mini hund bør have et lille hundetegn og en stor hund har selvfølgelig brug for et stort hundetegn.  Det betyder at på et lille hundetegn er der ikke så meget plads som på et stort hundetegn. Det betyder der ikke kan være så meget tekst på et lille Hundetegn og derfor anbefaler Team jekas at du vælger et hundetegn, hvor det er muligt at gravere på begge sider. Start med at tage et kig på vores hundetegn på shoppen og se de mange muligheder vi har hos Jekashundogkat.dk og vælg lige præcis det hundetegn, som matcher din hund og dig som ejer bedst.

Bestilling af Hundetegn

  1. Vælg det hundetegn, du ønsker
  2. Hvis hundetegnet fås i flere forskellige størrelser, så vælg hvilken størrelse hundetegn du ønsker
  3. Vælg om du vil have teksten på forsiden, bagsiden eller på begge sider af hundetegnet
  4. Vær opmærksom på at nogle af vores hundetegn kun har plads til tekst på én side
  5. Udfyld tekstfelterne der er på de enkelte hundetegn som en guide – er der noget eller vi har spørgsmål - kontakter vi dig.
  6. Er din adresse meget lang, kan du forsøge at forkorte det lidt eller skrive på to linjer i stedet for
  7. Tjek altid at den tekst der skal graveres på hundetegnet, er stavet og angivet korrekt
  8. Når du køber et Hundetegn vil det live afsendt 1- 3 hverdage. vil du modtage dit nye smarte hundetegn inden for 1-3 hverdage. ( Red Dingo kan dog være fra 5-10 hverdage )

Når du bestiller dit hundetegn hos os, leverer vi hundetegnet inden for 1-3. Ofte afsendes det samme dag eller dagen efter. Red Dingo Hundetegn kan tage fra 5-10 hverdage. Det er grundet post nord levering med brev.   Det oplyser vi dig i mail når vi graverer tegnet. Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, kan du afhente dine varer leveret i din nærmeste GLS PakkeShop eller i din post butik, da de automatisk leveres der. Du kan også få dem stillet i din carport eller lignende, skriv det blot på ordren hvor den må stilles. Jekashundogkat.dk har skarpe Priser! Hos jekas Hund og Kat finder du et gigantisk og unikt udvalg af smukke designs og flotte hundetegn og ID-tegn til knivskarpe priser. Er der noget du mangler, får vi det gerne hjem til dig.