Hundetegn og Navneskilte til Hunde

Hundetegn og navneskilt er lovbefalet og et must have for alle hundeejere.  Jekas Hund Og Kat har hundetegn fra Red Ding og Navneskile fra My-Family. My Family hundetegn og navneskilt fra egen gravør. Levering af My Family er  1-3 hverdag.

Red Dingo graveres hos Red Dingo er stærke Hundetegn i stål med emalje eller i stål og messing. Det er de mest holdbarre hundetegn på markedet. 
Ved bestilling bestilles de ved gravør og afsendes direkte fra Red Dingo. Levering af Red Dingo er fra 7-10 hverdage

Varer 1-36 af 105

Side
pr. side

Hundetegn, ID- Tegn og Tags fra Red Dingo

Opdag det brede udvalg af hundetegn fra Red Dingo hos Jekas Hund og Kat. Vores hundetegn inkluderer personlig indgravering, split ring og leveres med en livslang garanti på graveringen, hvilket sikrer, at dine oplysninger forbliver læselige. Vores sortiment omfatter hundetegn i rustfrit stål, messing og farvet emalje, der alle er 100% nikkelfri og sikrer, at din hund ikke lider af nikkelallergi. Vi tilbyder også hundetegn fra vores egen gravør i forskellige varianter, der passer til enhver hunds personlighed og tidens trend.

Hundetgn, ID-tegn og Tags fra My Famliy

Opdag den ultimative kombination af funktionalitet og personlig stil med My Family Hundetegn. Disse hundetegn er fremstillet af holdbart aluminium i flotte farver, med eller uden glimmer, og kan også være udsmykket med ægte Swarovski-sten. Udstyret med en praktisk splitring, er My Family Hundetegn perfekte til at sikre din hunds identifikation og tilføje et strejf af personlighed til deres udseende. 

Hvad skal der stå på dit Hundetegn? 

Som udgangspunkt vælger du selv hvad der skal stå på dit hundetegn, det er meget forskelligt hvilke oplysninger hundeejeres har stående på deres hundetegn.  Det er lovpligtigt at der skal stå ejers navn og adresse på tegnet. Derefter kan det være en god ide at skrive telefonnummer, således det er let at kontakte dig hvis uheldet er ude og din hund er løbet hjemmefra. Du kan her se om der kan stå to telefonnumre således der er en ekstra livline.

Skal Hundetegnet indeholde Hundens navn?

Nogle vælger at have hundens navn på tegnet og der er mange meninger om det skal stå på tegnet.  Vores familie hunde har navn, adresse og to telefonnumre plus hundens navn på, så er der en ekstra tryghed for os, hvis uheldet skulle være ude og en af dem løber hjemmefra.

Slidstærke hundetegn er nødvendige

Teksten på vores hundetegn graveres i en speciel maskine, som gør, at skriften fremstår klart og tydeligt, uanset hvor grim og slidt hundetegnet bliver. Team Jekas anbefaler ikke brug af kæder eller metalhalsbånd, da disse reducerer levetiden på hundetegn. Hvis din hund elsker at vand og elsker at svømme, så er det en god ide at bestille et hundetegn i metal, da disse bedre kan modstå saltvand end de farvede hundetegn. I tilfælde af at din hund kommer væk fra dig og bliver væk. Hvis den har forvoldt skade eller selv kommer til skade, er det vigtigt. Den der finder den bortløbne hund, hurtigt kan finde frem til ejeren. Når du bestiller hundetegn hos Jekashundogkat.dk er prisen selvfølgelig inkl.  gravering og metalring til fastgørelse i halsbåndet.

Hundetegn i aluminium eller messing?

Hos Jekas Hund & Kat finder du et varieret og bredt udvalg af hundetegn i god kvalitet til alle størrelser hund. Vi har hundetegn i utallige og meget forskellige materialer, mønstre, farver og design.  Derfor du kan du finde lige præcis det hundetegn, der matcher din hunds personlighed, Halsbånd, Hundesele eller ejer bedst. Som hundeejer kan du selv vælge, hvad der skal stå på dit hundetegn. Team Jekas anbefaler dog altid, at du som minimum skriver dit navn og adresse. Hundetegn i aluminium er meget lette og vejer ikke meget, de irriterer således heller ikke mini og små hunde. Et hundetegn i aluminium kan derfor være det ideelle valg til en lille hundehvalp eller mini hunde.

Hvilket Hundetegn skal jeg vælge?

Der er flere faktorer der spiller ind og kan påvirke dit valg af hundetegn. F.eks. er det vigtigt, at du tager hensyn til den størrelse din hund har.  En mini hund bør have et lille hundetegn og en stor hund har selvfølgelig brug for et stort hundetegn.  Det betyder at på et lille hundetegn er der ikke så meget plads som på et stort hundetegn. Det betyder der ikke kan være så meget tekst på et lille Hundetegn og derfor anbefaler Team jekas at du vælger et hundetegn, hvor det er muligt at gravere på begge sider. Se vores hundetegn på shoppen og se de mange muligheder vi har på Jekashundogkat.dk og vælg lige præcis det hundetegn, som matcher din hund og dig som ejer bedst.

Tidens Trend og Smarte design

Et hundetegn kan både være smart og moderigtigt! Hundetegnet er et smykke, din hund bærer døgnet rundt. Derfor er det vigtigt det passe både i størrelse og farve.  Således hundetegnet kommer til at komplementere din hund og ikke er hverken for lille eller for stor. Hos Jekas Hund & Kat kan du finde nyeste og mest moderne hundetegn. Der er lavet i mange spændende utrolig flotte farver og i forskellige design med og uden mønstre. Nyt hundetegn og ID-tegn fra Jekashundogkat.dk og din hund lever helt sikkert op til tidens trend og sæsonens mode. Vælg for eksempel et stjerneformet hundetegn i en livlig farve eller i Glamour stil.  Eller et hundetegn formet som en Hundepote med eller uden glitter og glimmer. Vi tilbyder selvfølgelig også mere klassiske hundetegn, såsom et helt almindeligt rundt messingfarvet hundetegn eller et hundetegn i klassisk sølvfarvet hundetegn.

Bestilling af Hundetegn

  1. Vælg det hundetegn, du ønsker
  2. Hvis hundetegnet fås i flere forskellige størrelser, så vælg hvilken størrelse hundetegn du ønsker
  3. Vælg tekst til tegn, på forsiden, bagsiden eller på begge sider af hundetegnet, alt efter hvilket tegn du ønsker
  4. Vær opmærksom på at nogle af vores hundetegn kun har plads til tekst på bagside
  5. Udfyld tekstfelterne der er på de enkelte hundetegn følg anta linjer og antal tegn det er max linjer og max antal tegn inkl. mellemrum. 
  6. Er din adresse meget lang, kan du forsøge at forkorte det lidt eller skrive på to linjer i stedet for
  7. Tjek altid at den tekst der skal graveres på hundetegnet, er stavet og angivet korrekt
  8. Levering:  My Family Hundetegn, ID-tegn, Tags tage fra  1- 3 hverdage.
  9. Levering: Red Dingo Hundetegn, ID-tegn og Tags tage fra 5-10 hverdage

Hundeloven i korte træk!

Hundetegn er lovpligtige. Ifølge hundelovens § 1, stk. 1. 1 pkt. er du som ejer forpligtiget lovmæssig til at hunde bærer et hundetegn, fra hunden er fyldt 4 måneder.  Som hundeejer vælger du som udgangspunkt selv, hvad der skal stå på dit hundetegn. Vi anbefaler dog altid, at du som minimum skriver dit fulde navn og adresse, da du derved opfylder de krav der lovmæssigt stilles, jf. hundelovens § 1 stk. 1. 1. pkt. Team Jekas anbefaler det er en god idé at angive dit telefonnummer og navn på hunden. således den eller dem, der finder hunden, kan komme i forbindelse med dig som ejer. Konsekvensen ved at undlade din hund er udstyret og bærer et hundetegn er, at du som ejer får en bøde, jf. hundelovens § 12, stk. 1. nr. 1. Derfor finder du hos Jekas Hund & Kat, et bredt og varieret udvalg af hundetegn fra markedets førende producenter, herunder Red Dingo og My Family Hundetegn og My Family Friends Race Tegn  og Hundeskilte.