Kattesenge og Huler - Kattemøbler til Afslapning

Oplev vores nøje udvalgte sortiment af kattesenge, kattehuler, hyggehuler og kattekurve. Vi tilbyder stilfulde og funktionelle løsninger, der passer perfekt til både små og store katte. Vores produkter er designet til at integrere sømløst i moderne hjem, og de opfylder din kats behov for komfort og tryghed. Uanset om du søger en hyggelig hule eller en rummelig kattekurv, finder du det perfekte valg her.

Varer 1-36 af 79

Side
pr. side

Giv din kat sit eget sted at være

Fælles for mange katte er, at de ofte har behov for at kunne trække sig tilbage og ofte bare være sig selv. Måske oplever man, at man slet ikke ved, hvor katten befinder sig, selvom man ved den er i huset. Det kan være fordi, at den har fundet sig et gemt sted, som den bruger til at trække sig tilbage til. Hvis man har en følelse af, at katten har et ekstra behov for sit eget sted. Kan det være en god ide med en katte tunnel eller en seng.  Eller hvis man gerne vil undgå, at kattens gemmer sig under en sofa. Så kan det være en god ide at købe en katteseng eller katte tunnel, hvor katten kan have sit eget sted. Et sted, som er dens eget, og hvor man lader den være, når den ligger sig. Det kan være en god idé at respektere, at katten har behov for at slappe af. Det er vigtigt, at katten ligesom mennesker får tilfredsstillet sine behov.

Kattekurve og Kattesenge til væg

Kattesenge og Kattemøbler - Tunneller hos jekashundogkat.dk fås der et væld af senge til katte, i forskellige design,  størrelser, udformninger og materiale. Find din favorit katteseng lige her. Vi har samlet et sortiment til dig, således du kan finde den rette katteseng, tunnel,  kattemøbler, puder, madrasser, skatteseng til væg, katteseng til vindue, radiatorseng eller Radiatorhule.   Vi har alt i flotte design, vi er sikre på du kan finde lige det du ønsker dig

Forskellige mulighederi Kattesenge og Kattehuler

Kattesenge og kattehuler fås i mange forskellige former, farver og faconer. Der kan være store forskelle i størrelserne og muligheder for materialer er mange. Vores sortiment i kategorien med kattesenge og kattehuler er stort, og du kan finde lige netop det, som passer til din kats behov. Dette kan også være andre kattemøbler eller et tæppe, som kan tilfredsstille kattens behov.

Find din kattehule og katteseng

Omend dit behov er at få katten flyttet fra et sted til et andet, eller du bare gerne vil forkæle den, så kan en katteseng eller kattehule være en god idé. Giv din kat det bedste af det bedste og forkæl den med lækre bløde omgivelser. Giv den sit eget sted, hvor den kan føle sig tryg og ligge uforstyrret. Find den seng der passer bedst til din kats behov. Vælg den seng, som udseendemæssigt er den rette for dig og dermed passer bedst ind i dit øvrige interiør.

Katte søger mod varme og blødhed

Mange katte søger ofte mod noget, der er blødt og varmt at ligge i. Dette kan være i puderne på sofaen, en sengetæppe eller måske i vasketøjskurven, hvor den kan ligge og slappe af. Derfor er der også mange muligheder for kattesenge og kattehuler, som er vamsede og bløde. På den måde er der størst chance for, at katten får glæde af den. Hvis man vil bruge den til at erstatte et sted, hvor katten i forvejen ligger, må man finde en løsning, der er tilsvarende. En løsning, som kan være ligeså god eller bedre, så katten på den måde har lyst til at opholde sig der. Andre katte gemmer sig ofte mere væk, når de har behov for at være sig selv. Det kan være et sted, hvor der ikke er ret meget plads eller et sted, hvor der er mørkt. Til disse katte kan en kattehule være den helt rette løsning. Her får de et sted, som kan være deres eget. Et sted, hvor de kan ligge blødt, og samtidig gemme sig lidt væk. Derudover kan huler give dem det mørke, som de måske har behov for. Her kan den rulle sig sammen og gemme sig væk, så den får den ro, som den har behov for.

Vetbed og katte tæpper

Tæpper til kat og wetbed finder du hos Jekas Hund og kat. Vi ved, hvor vigtigt det er for din kat, at have et sted, hvor den kan være sig selv. Find et katte tæppe eller en katte seng, der passer ind i den moderne bolig.  Vi har en masse forskellige farver og designs, i den super fede HAY stil. Du skal derfor ikke gå på kompromis! Vores sortiment består af katte senge og katte huler, er udvalgte og kombinerer komfort og lækkert design.

Kattehuler og kattemøbler i Hay stil!

Hos Jekas kan vi godt lide når en katteseng bliver en del af interiøret i din bolig. Vi kan også godt lide at en katte seng eller kattetunnel kan have flere funktioner. På den måde har du altid flere muligheder og det er dejligt. En katte seng kan være lavet i bløde materialer. Den kan også være lavet i materialer således den kan bruges både som puf, skammel og ekstra siddeplads, når du har gæster. Har du bør er det endnu en fordel at en katte hule kan bruges ved sofabordet, når der mangler en plads ved bordet.  Den super fede stil fra District 70 er et at tidens mest solgte katte huler, du kan se et udvalg Besøg vores udvalg af kattehuler!

Katteseng og Kattekurv i  flotte farver

En katte senge er for de fleste noget der betegnes som blød og hyggelig. En katte seng,  indbyder til at hygge og slappe af. Således din kat har sin helt egen liggeplads. Senge til katte er mange ting og de findes i utallige design eller farver. En kat elsker at kunne rulle sig samme når den sover. Ligesom når den slapper af, elsker at ligge i prins eller prinsesse stilling. Hvor begge poter ligger udstrakt, og den ene pote ligger pænt hen over den anden. Det er elegant og ren afslapning. Når din kat slænger sig som beskrevet. En katteseng kan være udformet i mange forskellige kvalitet og detaljer. Alle ting udgør det unikke look og får den færdige katte seng til at fremstå som en del at dit interiør. Se vores udvalg af moderne Moderne Papkrads og Cardbord!, der med facon og materialer, danner den perfekte katteseng med mulighed for krads.

Katteseng til væg og Katteseng til radiator

En fællesnævner hos de fleste katte er, at de har brug for et sted, hvor de kan trække sig tilbage og være sig selv.  Det kan være en katteseng til væg der er hyggelig og blød. Det kan også være en katteseng til vindue. Har du en kat der elsker bløde og lune steder. Vil den blive glad for en katteseng til at hænge på en radiator eller en katteseng til væg, den kaldes også for en væghængt hængehylde. Der er også katteseng til vindue eller til at hænge på en radiator. Der findes også kattehuler til at hænge på en radiator. Hvilket nogle katte foretrækker. I dag er der dog mange hjem der ikke har en radiator. Derfor er det senge til væg der hitter i år 2020.  Mange katte elsker en seng hvor den kan hygge sig når familien er på arbejde.