Hundesnore til Hunde i alle størrelser

Hundesnore, Flexi liner og Hundeliner - find lige det du mangler her! Vi har mange forskellige designs og farver lavet af forskellige materialer. Du kan både finde nylon, læder og gummi. Oplev de forskellige muligheder lige her, der er nemlig nogle rigtig smarte indimellem.

Varer 1-36 af 49

Side
pr. side

Hundesnore Stort Udvalg

Udvalget af hundesnore og hundeliner er stort og du kan finde ligepræcis den der passer din hund og dig bedst. Hundesnore til  træning, gå ture, løbe ture, vandre ture og når din hund står tøjret. Find den hundesnor, som passer bedst til din hund.

Hundeliner & Flexi Liner

Hundeliner og eksempelvis Flexiliner. Husk at være opmærksom på den anbefalede vægt, så ikke din hund er for stor og tung til den snor, du vælger. Hundeliner som Flexi liner er træk testet og derfor er vægten afgørende.

Nu er det blot at gå på opdagelse og finde den helt rette hundesnor eller hundeline til dig og din bedste ven.  Vi ønsker dig en god tur og håber du finder den hundesnor eller hundeline der passer til din bedsteven og dig.

En hundesnor - flere muligheder

Hvis man står og skal finde sig en ny hundesnor, kan det være svært at beslutte hvilken type, som man ønsker. Dette kan skyldes, at der i dag er så mange muligheder, som hver især kan byde på forskellige kvaliteter. Det er derfor helt op til dig, hvad dit behov er. Ud fra dit og din hunds behov kan du finde netop den hundesnor, som passer jeres behov.

Forskellige udseende og funktioner

Der kan være store forskelle i udseendet på mulighederne for hundesnore. Derudover er der også store forskelle i deres funktioner. Nogle hundesnore er blot et simpelt reb, hvor andre er med håndtag og/eller mulighed for at justere snorens længde. Mulighederne er mange, og det er individuelt hvilken type snor, man foretrækker. Derudover kan det også være forskelligt hvilket behov, man har. Dette kan både vurderes ud fra hundens størrelse, hvor man går tur med hunden, og hvordan man lufter hunden.

Find den rigtige Hundesnor til din hund

Har man en stor hund, kan der eksempelvis være behov for en kraftig hundesnor. Man bør under alle omstændigheder være opmærksom på, hvor mange kilo hundesnoren er angivet til at kunne holde til. På den måde får man den bedste oplevelse med alle slags hundesnore, og man kan dermed få bedst mulig udbytte af den. Går man ture med sin hund nær tæt trafik, kan der være god grund til at vælge en hundesnor, der har den mulighed at du kan justere den. Til dette er der forskellige muligheder. Ved nogle hundesnore kan man få en enhåndsbetjent hunde snor med bremse, så man dermed kan styre, hvor lang snor, hunden kan få.

Derudover er der også andre muligheder, hvor man har mulighed for at justere en hunde snor i forhold til, hvor man klipser snoren fast. Ydermere kan man vælge snoren efter, hvordan man lufter sin hund. Går man med den tæt til sig, får den lov at løbe meget frit. Skal den have lang snor på store arealer eller helt kort. Det kan være afgørende for hvilken type snor, som man bør vælge. Der er utallige mulighede i kategorien af hundesnore og Hundeliner, og de lyder mange fornemme navne som Flexiline, Dressurline, Sporliner og mange flere. Er man ikke til den klassiske hundesnor i halsbånd, er der også muligheder for snudeseler. Har man flere hunde, kan man få dobbelt snore, og ønsker man at kunne gå med snoren over skulderen, er der ligeledes mulighed for dette. Der er ingen grænser for, hvilke muligheder der er.

Hundesnor i forskelligt materiale

Man kan derudover også få hundesnorene i forskellige materialer. Dette gælder eksempelvis farverne, hvor der er mulighed for de klassiske i sort eller brun, og de mere farvestrålende som rød, blå, grøn eller pink. Derudover gælder det også materialerne, som de forskellige hundesnore er produceret i. Her kan man både finde hundeliner, som er produceret i gummi, nogle i læder eller snore i nylon. Der er mange smarte løsninger at vælge i mellem. De har alle hver deres fordele at fremhæve, og det kan der være værd at undersøge de forskellige muligheder grundigt.

Stort udvalg af Billige hundesnore

Find den hundesnor, som passer bedst til din hund. Som tidligere nævnt har vi alt fra flexiline til almindelig snor. Husk at være opmærksom på den anbefalede vægt, så ikke din hund er for stor og tung til den snor, du vælger. Derudover er det blot at gå på opdagelse og finde den helt rette hundesnor.

Stort udvalg af Hundesnore & Flexi liner

Udvalget af hundesnore og hundeliner er stort og du kan finde ligepræcis den der passer din hund og dig bedst. Hundesnore til  træning, gå ture, løbe ture, vandre ture og når din hund står tøjret. Find den hundesnor, som passer bedst til din hund.

Har du lagt en Hundesnor i kurven?

Nu har du fundet den Hundesnor du vil have og den er lagt i kurven,  nu er du klar til af finde næste del af  grund udstyret til din hvalpe eller hund.  En Hundesele er vigtig og du må huske en hvalp lærer at gå pænt i en hundesele og du undgår ryg og pres på halsen, hvis den trækker eller rykker i snoren. Følg linket og se vores udvalg af Hundeseler i høj kvalitet udvalget finder du til alle størrelser hunde.  En brugs hund kan f.eks. vælge en Hunter Divo Hundesele der kan justeres 5 steder.  Og en mini hund kan f.eks. vælge en Tre Ponti med snor, der er en step in Sele med let adgang, 100% fri bevægelighed og pelsvenlig.

En hund skal overholde hundeloven og bære et hundetegn med adresse og telefonnummer. Hundehalsbånd fås i utallige design, farver og variationer og det er let at sætte fast i det hundehalsbånd du vælger. Følg linket og se vores udvalg i  Hundehalsbånd tilHunde i alle størrelser og aldre.

Det er vigtigt at overholde hundeloven hvor hunden skal bære Hundetegn og Navnseskilt. Det er let at sætte på et Halsbånd og din hund  vil ikke mærke Halsbånd eller Hundetegn. Et halsbånd kan ikke undværes fordi de fleste har deres hundetegn i halsbåndet.

Vi tilbyder et pænt udvalg i Flexi Rulleliner

Flexi rulleliner ogg Flexi Rullesnore kommer alle fra det Tyske Flexi der er yderst populære rulleliner. Det er 100% fleksible hundesnore, der kan trækkes ud, og som automatisk ruller ind igen, når og hvor som helst du ønsker det når trækket i dem slækkes. Flexi liner her er lavet i en god og robust kvalitet. Det tyske Firma Flexi opfandt  Flexi rulleliner i år 1972, her blev den første prototype blev fremstillet. Produktionen startede ca i år 1973, og sidenhen er  designe og teknikken af Flexi rulleliner blevet udviklet i utallige design og farver. Der passer til ethvert behov til både Hundeejere og katteejere. Verden over er der millioner af mennesker fra 85 forskellige lande world vide der i dag bruger de yders populære  Flexi rulleliner.

Hos Jekashundogkat.dk sælges der også forskellige accessories og tilbehør til Flexi rulleliner og Flexi snore. Der kan i dag fås Flexi LED Flash Light som tilbehør til rullelinerne. De kan lyse hele tiden eller blinke og de er vandtætte. De er super gode til den mørke tid, når du lufter din hund. Til alle FlexiLiners i størrelserne small og medium kan der yderligere fås en Multi Box, der monteres på den underste del af håndtaget. En Multi Box er en både smart og praktisk beholder til opbevaring af f.eks. godbidder eller de uundværlige Høm-Høm Poser der er nødvendige at have med på de daglige gåture.

Når du køber husk Forholdsregler og Sikkerhed

Når du køber Flexi Rullesnore og rulleLine til hunde er det vigtig at der vælges den rigtige Hundeline. Det afhænger nemlig af Hundens størrelse og også dens væg. Derfor går det ikke kun at købe efter pris. Først finder du en Hundeline der kan bruges til hundens vægt. Og så vælger du en model.

Går du tur i byen eller hvor der er tæt trafik, vælge en kort hundesnor. Fordi  det er ikkesmart eller let at række en lang line til sig hurtig. Det er lettere hvis linen er kort.

Vigtig Tips til pleje af Flexi Hundeliner

Team jekas påpeger at hvis snoren er blevet meget våd efter en gå tur. Er det vigtigt og det bedste man kan gøre, at rulle snoren helt ud, låse den og derefter lade den tørre 100%, inden den rulles ind i håndtaget igen. Er snoren meget snavset kan den skylles eller hele snoren kan vaskes, for derefter at lade den tørre helt. Er den våd og der er strand sand i, skyl hele snoren lad den tørre 100 % før den rulles ind i håndtaget igen. Med denne pleje af Flexi hundesnor. Undgår du fjederhuset og fjeder anordningen beskadiges og din hundesnor vil holde meget længere.