Hundesenge til Hunde

Hundesenge i vores omfattende udvalg af hundemøbler, der inkluderer hundesenge, kurve og finder, der er skræddersyet til små, mellemstore og store hunde. Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af smukke designs, der matcher enhver indretningsstil i dit hjem. Vores primære fokus er på kvalitet og brugervenlighed, så du kan være sikker på at få et produkt, der vil holde i mange år og være nemt at bruge.

Varer 1-36 af 89

Side
pr. side

Team Jekas udvælger nøje varer på shoppen

Jekashundogkat.dk sætter en ære i at finde nye og lækre designs, der kan være en del af interiøret i den moderne bolig. Er du til fede design og i den moderne bolig trend.  Har du en oplagt mulighed for at finde.  Lige præcis den Hundesenge, Hundepuder eller hundehuler,  der matcher dine ønsker og din bolig. Vi har lige fra den hundeseng, hundepuder og hundehule  i alle prisklasser.  Luksus kvalitet i den eksklusive ende se vores Fantail Hundesenge. Den er med memory foam, snavs og vandafvisende. Vaskbar og lækkert design med detaljerne i orden og i fede tekstiler. Her er der tænkt over alle detaljer og alle materialevalg er i tidens trend. Gør senge, puder  til en del af interiøret i din bolig.

Hundesenge og hunde møbler 

En hundeseng er ikke bare en flettet kurv med et tæppe i, som man måske ofte kan forbinde det til. I dag kan man få hundesenge og hunde møblér i alle mulige forskellige slags. De fås i forskellige størrelser, udformninger og materialer. Der er derfor mange forskellige muligheder, hvormed du kan give din hund en tryg base at kunne slappe af i. En hundeseng eller et hunde møbel kan være hundens fredsted, hvor den har mulighed for at trække sig. Et sted, som er dens eget, hvor den kan få lov bare at være sig selv og slappe af. Det kan derfor være en stor tryghed for hunden at have sit helt eget sted til netop dette.

Stort sortiment af hundesenge

I sortimentet finder du forskellige muligheder, som kan passe i forskellige stilarter. I dag er der så mange forskellige muligheder, at man ikke behøver bekymre sig om, om det vil passe ind. Det er muligt at finde både hundesenge og hunde møbler, som nemt kan blende ind med den øvrige indretning. Du kan dermed sagtens finde en løsning, som kan tilfredsstille din hunds behov samtidig med, at du som ejer kan holde ud at se på det. Dette kan være ret afgørende. Hvis hunden skal have meget glæde af møblerne, kan det nemlig være afgørende, at møblerne kan placeres der, hvor man opholder sig mest. Så kan hunden få glæde af dem uden, at den skal være helt alene. Den kan bruge sit eget sted samtidig med, at den har en tryghed i sin familie omkring sig.

Find den rigtige hundeseng til din hund

Hos Jekashundogkat.dk har vi gjort et stort stykke arbejde for at finde forskellige løsninger, som kan passe til alle. Det betyder, at der er forskellige muligheder, som kan tilfredsstille forskellige behov ved hunden. Det kommer an på, hvad man er på udkig efter. Skal det være en hule, hvor hunden kan ligge i fred og gemme sig lidt væk. Måske en stor seng, hvor den kan brede sig. Samtidig kan det også have betydning, hvor stor hunden er. Hvis det er en lille hund, er der nogle muligheder, som kan være mere velegnet. Disse fylder ikke lige så meget i indretningen, men kan samtidig være nok for at tilfredsstille den lille hunds behov. Samtidig er der lagt et stort arbejde i at finde løsninger, som tilpasser sig forskellige hjem. Det kan være de enkelte senge eller puder eller nogle, hvor der sker lidt mere på farver. Der er også løsninger som er camoufleret, så de ligner andre møbler. På den måde kan man mere diskret tilføje møbler til sin hund i sin indretning. Der er muligheder for alle og ting, som passer til alle stilarter og alle hunde uanset størrelse. Der er dermed rig mulighed for at finde lige præcis den hundeseng, det hundemøbel eller måske en hundepude eller hundehule, som matcher netop dine ønsker og din bolig.

Donut Hundeseng

Oplev den ultimative komfort for din elskede pelsede ven med Donut hundesengen! Denne seng er skabt med ekstra god komfort og er ideel til kæledyr, der elsker at krølle sig sammen, når de sover. Med den lækre bløde kant på sengen får din hund ekstra støtte til hoved og nakke, og kan dermed nyde en afslappende og behagelig søvnoplevelse. Det unikke fyld i sengen giver ikke kun blød polstring, men også støtte til kroppens led og muskler. Dette skaber en wellness-følelse for din hund og bidrager til dens generelle velvære. Du kan være sikker på, at din pelsede ven får den bedst mulige søvnoplevelse. Donut hundesengen er designet med en skridsikker bund, der sikrer, at den ligger stabilt, selv på glatte gulve. Du behøver ikke bekymre dig om, at sengen glider rundt, når din hund hopper i eller ud af den. Donut hundesengen er også perfekt til at skabe tryghed og ro for din hund. Den er designet til at lindre stressede situationer, såsom nytårsaften fyrværkeri, separationsangst eller når der er mange gæster i hjemmet. Sengens rammer skaber en følelse af tryghed og sikkerhed, der tillader din hund at slappe af og blive roligere hurtigere. Når din hund er afslappet og rolig, vil den opleve langt bedre søvn, der giver den energi og overskud til den næste dag. Så hvorfor ikke give din pelsede ven den ultimative soveoplevelse og tryghed med Donut hundesengen? Bestil din Donut hundeseng i dag og se din hunds velvære stige til nye højder! Din hund vil takke dig for den komfort og tryghed, som denne fantastiske seng tilbyder. Gør din pelsede ven glad og tilfreds med den bedste hvile- og soveoplevelse!.

Hundesenge i forskellige materialer

Hundesenge lavet af plast er robuste og hygiejniske. De er lette at rengøre og diverse insekter kan ikke overleve i en seng af plast. Hundesenge med miljøvenlig kunst læder er også nemme at rengøre og de er samtidig hygiejniske. En stofseng er blød og lækker at ligge i og mange hunde foretrækker en blød og hyggelig seng.  Du kan finde den helt rigtige hundeseng i flettede hundekurve, stofsenge, nylonsenge, metalsenge og ikke mindst hundesenge i plastik. En hundeseng er en del af grundudstyret når du har hund og den rigtige hundeseng vil få din hund til at føle sig sikker og tryg.

Hundesenge i Nylon

Giver din hund tryghed i en komfortabel, blød og vaskbar hundeseng i nylon. En seng til hund i nylon sikre, din hund ligger komfortabel og den tilpasser sig hundens kropsform. Og dertil er en seng i nylon let at rengøre. Giv din hund trygge rammer i hjemmet med en blød, komfortabel og vaskbar hundeseng i nylon. En hundeseng i nylon sikrer, at din hund ligger behageligt, da den tilpasser sig hundens kropsform. Derudover er en hundeseng i nylon yderst nem at rengør

Hundekurve i flettet pil eller rattan

Din hund fortjener en dejlig hundekurv eller hundeseng. Hos Jekashundogkat har vi et bredt udvalg af hundekurve. En brugervenlig hundekurv i pileflet eller i flettet rattan, er f.eks. flot at se på og den passer ind i den enhver bolig. Mange ønsker dog ikke at have en hundekurv i hjemmet fordi de ofte mener at hundekurve kan være klodsede. Det er en fordom og i den udformning hundekurve har i dag. Er hundekurve i flettet pil eller flettet rattan både komfortable og flotte, samtidig er de lette at holde rene fordi de kan spules rene og tåler vand. Hundekurve finder du til ethvert hjem og design er ofte tilpasset hundens størrelse og krops facon. Du finder også et udvalg i hundetæpper og hundepuder også kaldet madrasser, der er særligt velegnede hvis du har en hund med f.eks. gigt.

Hvilken størrelse Hundeseng til min hund

Når du køber en hundeseng eller hundekurv til din hund i plastik eller andre materialer er det en god ide, at måle hvor meget plads din hund bruger, når den ligger ned. Sammenlign målene med de mål der er på vores hundesenge. Team jekas anbefaler at du vælger en seng der er lidt for stor, så der er mulighed for at din hund kan strække sig ud og være afslappet uanset hvordan dens sovestilling er. Læs evt. artiklen i vores blog Hvordan vælger jeg hundeseng?  

Hundesenge af tekstiler

Hundesneg af tekstiler også kaldet stof har flere fordele. EN seng af nylon og stof er dejlig blød at sove i og den fås i utallige farver og design. Såå du kan finde lige præsic den seng der matcher din bolig og din hund. De fleste senge af stof kan tåle at blive vasket i vaskemaskinen. Hos Jekashundogkat finder du et unikt udvalg af stofsenge til både små og store hunde. Vi har nøje udvalgt hundesenge fra markedets førende producenter, f.eks. Scruff, Hunter, District 70, Flamingo og flere  andre. Brand.

Hundesenge af plast

Hundekurve og hundesenge af plast er billige, de er slidstærke og lette at rengøre. Plastsenge kan vi anbefales til hvalpe, der ofte kan finde på at bide i deres seng, og det er fordi der skal meget til, før plastik sengen går i stykker. Vi har også et udvalg af bløde hundetæpper og hundepuder, så du kan gøre den købte plastikseng komfortabel og hyggelig for din hund at ligge i.

Hundetæpper, madrasser og puder

Hos Jekashundogkat.dk har vi altid et unikt udvalg af hundepuder, hundetæpper i unikke design, farver og mønstre i nordisk stil. Mangler du en hundemadras til din hundekurv eller et hundetæppe der beskytter sofaen, hundeburet, transportkassen eller bilen? Så tag en tur rundt p shoppen og find det du søger. Hundepuder, hundetæpper og madrasser kan nemt vaskes, og der er design og modeller til både små og store hunde. Vi har et udvalg i hyggehuler til hund og bløde hunde hule der er velegnet til små og mellemstore hunde, der elsker at have et sikkert hyggehule.