Hundesenge

Hundesenge, huler og tæpper. Her finder du de lækreste hundesenge, som din hund vil elske at sove og putte i. En hund har bruge for et sit eget sted at sove, så den kan trække sig tilbage og slappe af og puttesove, når den har brug for det. I denne kategori finder du dejlig bløde og hundesenge der passer i størrelsen til din hund. De findes i utallige varianter, størrelser og farver og du finder lækre bløde hundetæpper til hunde der elsker lige lidt ekstra. Et hundetæppe er hyggeligt og blødt, det er godt at lægge i hundekurven eller i sofaen. hvor det vil skåne din sofa, stolen eller bilen for fnug og snavs. Hundesenge i Høj Kvalitet og i flotte tekstiler. Hundesenge, Hundepuder og Hundehuler fås i forskellige størrelser, udformninger og materialer. Vi har samlet et kæmpe sortiment til dig, således du kan finde det rette møbel i moderne design og fede tekstiler til din hund. En fællesnævner hos de fleste hunde er, at de har brug for et sted, hvor de kan slappe af og være sig selv. Det kan være en seng, hule, eller kurv, der klarer det behov!

Varer 1-36 af 86

Side
pr. side

Team Jekas udvælger nøje varer på shoppen

Jekashundogkat.dk sætter en ære i at finde nye og lækre designs, der kan være en del af interiøret i den moderne bolig. Er du til fede design og i den moderne bolig trend.  Har du en oplagt mulighed for at finde.  Lige præcis den Hundesenge, Hundepuder eller hundehuler,  der matcher dine ønsker og din bolig. Vi har lige fra den hundeseng, hundepuder og hundehule  i alle prisklasser.  Luksus kvalitet i den eksklusive ende se vores Fantail Hundesenge. Den er med memory foam, snavs og vandafvisende. Vaskbar og lækkert design med detaljerne i orden og i fede tekstiler. Her er der tænkt over alle detaljer og alle materialevalg er i tidens trend. Gør senge, puder  til en del af interiøret i din bolig.

Hundesenge og hunde møbler i alverdens forskellige slags

En hundeseng er ikke bare en flettet kurv med et tæppe i, som man måske ofte kan forbinde det til. I dag kan man få hundesenge og hunde møblér i alle mulige forskellige slags. De fås i forskellige størrelser, udformninger og materialer. Der er derfor mange forskellige muligheder, hvormed du kan give din hund en tryg base at kunne slappe af i. En hundeseng eller et hunde møbel kan være hundens fredsted, hvor den har mulighed for at trække sig. Et sted, som er dens eget, hvor den kan få lov bare at være sig selv og slappe af. Det kan derfor være en stor tryghed for hunden at have sit helt eget sted til netop dette.

Stort sortiment af hundesenge

I sortimentet finder du forskellige muligheder, som kan passe i forskellige stilarter. I dag er der så mange forskellige muligheder, at man ikke behøver bekymre sig om, om det vil passe ind. Det er muligt at finde både hundesenge og hunde møbler, som nemt kan blende ind med den øvrige indretning. Du kan dermed sagtens finde en løsning, som kan tilfredsstille din hunds behov samtidig med, at du som ejer kan holde ud at se på det. Dette kan være ret afgørende. Hvis hunden skal have meget glæde af møblerne, kan det nemlig være afgørende, at møblerne kan placeres der, hvor man opholder sig mest. Så kan hunden få glæde af dem uden, at den skal være helt alene. Den kan bruge sit eget sted samtidig med, at den har en tryghed i sin familie omkring sig.

Find den rigtige hundeseng til din hund

Hos Jekashundogkat.dk har vi gjort et stort stykke arbejde for at finde forskellige løsninger, som kan passe til alle. Det betyder, at der er forskellige muligheder, som kan tilfredsstille forskellige behov ved hunden. Det kommer an på, hvad man er på udkig efter. Skal det være en hule, hvor hunden kan ligge i fred og gemme sig lidt væk. Måske en stor seng, hvor den kan brede sig. Samtidig kan det også have betydning, hvor stor hunden er. Hvis det er en lille hund, er der nogle muligheder, som kan være mere velegnet. Disse fylder ikke lige så meget i indretningen, men kan samtidig være nok for at tilfredsstille den lille hunds behov. Samtidig er der lagt et stort arbejde i at finde løsninger, som tilpasser sig forskellige hjem. Det kan være de enkelte senge eller puder eller nogle, hvor der sker lidt mere på farver. Der er også løsninger som er camoufleret, så de ligner andre møbler. På den måde kan man mere diskret tilføje møbler til sin hund i sin indretning. Der er muligheder for alle og ting, som passer til alle stilarter og alle hunde uanset størrelse. Der er dermed rig mulighed for at finde lige præcis den hundeseng, det hundemøbel eller måske en hundepude eller hundehule, som matcher netop dine ønsker og din bolig. På samme tid kan du forkæle din hund og give den trygge rammer i en lun og blød løsning fra Jekashundogkat.dk Hos Jekashundogkat har vi et unikt udvalg af hundesenge og hundekurve til alle hunde, uanset størrelse og race. Når du får familie forøgelse med en hund er det vigtigt, at du giver hunden sit eget fristed, og det kan f.eks. være en hundeseng, hvor den kan trække sig tilbage og puttesove og være sig selv. Det er en vigtigt ting at er du på besøg, ferie eller ude at rejse, at du tager hundens hundeseng med. På den måde vil din hun føle sig hjemme og tryg i de uvante omgivelser. Vi har hos jekashundogkat.dk et bredt udvalg af hundesenge i utallige design, materialer, farver og størrelser, så du altid kan finde den hundeseng der passer til dit hjem og din hund. Vi fører kendte mærker og flotte design i brugervenlige tekstiler. Find den rigtige hundeseng hos os, vi har markedets skarpeste priser.

Hundesenge i forskellige materialer

Hundesenge lavet af plast er robuste og hygiejniske. De er lette at rengøre og diverse insekter kan ikke overleve i en seng af plast. Hundesenge med miljøvenlig kunst læder er også nemme at rengøre og de er samtidig hygiejniske. En stofseng er blød og lækker at ligge i og mange hunde foretrækker en blød og hyggelig seng.  Du kan finde den helt rigtige hundeseng i flettede hundekurve, stofsenge, nylonsenge, metalsenge og ikke mindst hundesenge i plastik. En hundeseng er en del af grundudstyret når du har hund og den rigtige hundeseng vil få din hund til at føle sig sikker og tryg.

Hundesenge i Nylon

Giver din hund tryghed i en komfortabel, blød og vaskbar hundeseng i nylon. En seng til hund i nylon sikre, din hund ligger komfortabel og den tilpasser sig hundens kropsform. Og dertil er en seng i nylon let at rengøre. Giv din hund trygge rammer i hjemmet med en blød, komfortabel og vaskbar hundeseng i nylon. En hundeseng i nylon sikrer, at din hund ligger behageligt, da den tilpasser sig hundens kropsform. Derudover er en hundeseng i nylon yderst nem at rengøre

Fine hundekurve i flettet pil eller rattan

Din hund fortjener en dejlig hundekurv eller hundeseng. Hos Jekashundogkat har vi et bredt udvalg af hundekurve. En brugervenlig hundekurv i pileflet eller i flettet rattan, er f.eks. flot at se på og den passer ind i den enhver bolig. Mange ønsker dog ikke at have en hundekurv i hjemmet fordi de ofte mener at hundekurve kan være klodsede. Det er en fordom og i den udformning hundekurve har i dag. Er hundekurve i flettet pil eller flettet rattan både komfortable og flotte, samtidig er de lette at holde rene fordi de kan spules rene og tåler vand. Hundekurve finder du til ethvert hjem og design er ofte tilpasset hundens størrelse og krops facon. Du finder også et udvalg i hundetæpper og hundepuder også kaldet madrasser, der er særligt velegnede hvis du har en hund med f.eks. gigt.

Hvilken størrelse Hundeseng til min hund)

Når du køber en hundeseng eller hundekurv til din hund i plastik eller andre materialer er det en god ide, at måle hvor meget plads din hund bruger, når den ligger ned. Sammenlign målene med de mål der er på vores hundesenge. Team jekas anbefaler at du vælger en seng der er lidt for stor, så der er mulighed for at din hund kan strække sig ud og være afslappet uanset hvordan dens sovestilling er. Læs evt. artiklen i vores blog Hvordan vælger jeg hundeseng?   

Hundesenge af tekstiler

Hundesneg af tekstiler også kaldet stof har flere fordele. EN seng af nylon og stof er dejlig blød at sove i og den fås i utallige farver og design. Såå du kan finde lige præsic den seng der matcher din bolig og din hund. De fleste senge af stof kan tåle at blive vasket i vaskemaskinen. Hos Jekashundogkat finder du et unikt udvalg af stofsenge til både små og store hunde. Vi har nøje udvalgt hundesenge fra markedets førende producenter, f.eks. Scruff, Hunter, District 70, Flamingo og flere  andre. Brand.

Hundesenge af plast

Hundekurve og hundesenge af plast er billige, de er slidstærke og lette at rengøre. Plastsenge kan vi anbefales til hvalpe, der ofte kan finde på at bide i deres seng, og det er fordi der skal meget til, før plastik sengen går i stykker. Vi har også et udvalg af bløde hundetæpper og hundepuder, så du kan gøre den købte plastikseng komfortabel og hyggelig for din hund at ligge i.

Hundetæpper, madrasser og puder

Hos Jekashundogkat.dk har vi altid et unikt udvalg af hundepuder, hundetæpper i unikke design, farver og mønstre i nordisk stil. Mangler du en hundemadras til din hundekurv eller et hundetæppe der beskytter sofaen, hundeburet, transportkassen eller bilen? Så tag en tur rundt p shoppen og find det du søger. Hundepuder, hundetæpper og madrasser kan nemt vaskes, og der er design og modeller til både små og store hunde. Vi har et udvalg i hyggehuler til hund og bløde hunde hule der er velegnet til små og mellemstore hunde, der elsker at have et sikkert hyggehule.