Kradsetræer

Kradsetræer Kat fra Aktiv Kat og Kattens NO1! Du kan få kradsetræer fra kendte Brand Aktiv Kat og Kattens NO.1 til alle små og store katte. Er et kradsetræ et behov hos katten? Det kan vi sige ja til, det er et stort behov hos alle katte. Kradsetræer er mange ting og et godt kat kradsetræ kan have mange gode fordele for din kat. Vigtigst af alt er, at  katten får opfyldt sine behov for at kradse med et Kat Kradsetræ.  Det behov kan et Kat kradsetræ fra Aktiv Kat og Kattens NO.1  give din kat. Og vigtigst af alt er et kradsetræ behøver ikke være grimt! Vi har kradsetræ til store katte, kradsetræ til små katte, kradsetræ Gulv til Loft, kradsetræ mellemstort, killinge krads, småkrads, vægkrads, væghængt kradsetræ, kradsetræer væghængte, klatrevægge kat, kradsetræ kat, kradsemiljøer og de findes i utallige modeller og farver. 

Varer 1-36 af 124

Side
pr. side

Alt i Kradsetræer Kat

Helt overordnet er et Kat kradsetræ ikke blot forkælelse af din kat. Det er tilfredsstillelse af et reelt behov, som katte har. Både inde katte og udekatte har et naturligt  behov for at hvæsse klør. Dette gør de for at komme af med overskydende hornvæv. Samtidig afgiver katten også et tryghedsskabende hormon, som sidder under pote puderne, når den kradser. Når en kat kradser markere den sit territorium. Det er dermed kattens måde at markere hvor den hører til.

Et grundlæggende behov for katte 

Helt overordnet er et kradsetræ ikke blot forkælelse af din kat. Det er tilfredsstillelse af et reelt behov, som katten har. Både indekatte og udekatte har et behov for at hvæsse deres klør. Dette gør de for at komme af med overskydende hornvæv. Samtidig afgiver katten også et tryghedsskabende hormon, som sidder under potepuderne, når den kradser. Når katten kradser markere den sit territorium. Det er dermed kattens måde at markere, hvor den hører til. 

Kradsetræ til Kat i utallige variationer

Der findes kradsetræer til Kat i forskellige størrelser og utallige kombinationer. Her bør du kigge på størrelse på et kattekradsetræ der passer til din kat. Har du en lille kat finder du et kradsetræ til lille kat, har du en stor kat, finder du et kradsetræ til store katte. Fælles er at kattens skal kunne strække sig for at hvæsse klør, således den ikke skal stå sammenkrøbet for at hvæsse klør. Skal katten stå sammenkrøbet  kan den ganske enkelt finde på at hvæsse klør i dine møbler. 

 • Små kradsetræer ( op til 100 cm)
 • Gulv Krads Kradsetræ op til 80 cm
 • Små kradsetræer (op til 100 cm)
 • Mellemstore Kradsetræer  (100-200 cm)
 • Store Kradsetræer ( 150-200 cm)
 • Kradsetræer til Maincoon
 • Gulv til Loft Kradsetræer
 • Kradsetræ med Hule
 • Gulv til Loft Kradsetræ med Hule
 • Papkrads og Cardboard
 • Kradsemåtter
 • Væg Kradsetræer
 • Væg krads.
 • Væghængte Kradsetræer
 • Kradsebrætter

Hos Jekashundogkat.dk har vi alt indenfor Kat kradsetræ til kat og vi er din katte Expert. Har vi ikke det du søger kan vi altid skaffe det!

Et Kattekradsetræ behøver ikke være grimt !

Find et smukt kradsetræ hos Jekashundogkat og du vil opleve dine gæster ikke ænser du hår et kradsetræ stående eller hængende på en væg. Smukke tekstiler, smukke design i bæredygtige materialer og Dansk produceret. Vi kan varmt anbefale kradsetræer fra Aktiv Kat.
De har tænkt over materialer, design og er fulgt med tiden, vil du et step op. Er det med et Kattekradsetræ fra Aktiv Kat.

Hvordan undgår du katten kradser i dine møbler?

Det gør du ved at vælge, det kradsetræ der passer til din kat. Så du kan undgå, at din kat kradser i  væg eller møbler. En kat har et behov for at kradse. Hvis ikke den har et bestemt sted til det, gør den det bare andre steder. Det er ikke fordi, at den er utilfreds, men fordi den skal have tilfredsstillet sit instinkt for at hvæsse klør.

Kradsetræ med Hule!

Er det en god ide at vælge et kradsetræ med Hule? Det kommer an på hvordan din kat putter sig. Elsker den at ligge gemt væk og finder den hyggelige små steder at ligge når den vil sove? Du kender din kat, men statistisk er der kun en katterace der virkelig elsker huler. Og de fleste andre katte bruger ikke deres kradsetræ med hule, efter de er fyldt 1 år. Derfor er vores erfaring at et Kradsetræ med hule er spild og at katten vil elsker alle andre ligge pladser højere en hulen.

Kradsetræets med mange muligheder

Der er dog mange forskellige muligheder, som hver især har deres kvaliteter samt fordele og ulemper. Du må dermed som katteejer selv vurdere, hvad du prioriterer højest, samt hvad du mener, at din kats behov er. Med de mange forskellige muligheder for kattetræer, er der nemlig mulighed for at tilfredsstille forskellige behov. Dette gælder både dig og din kat. Både hvad angår funktionalitet, udseende og størrelse.

Kattekrads med flere funktioner!

Mange løsninger har flere funktioner. Det er ikke blot et træ til at kradse kløerne på. Rigtigt mange kradsetræer kan kattene derudover bruge til både at lege på og opholde sig på. En kat kræver ikke mange kvadratmeter, hvis blot man har det rette udstyr til at tilfredsstille kattens mange behov. Man kan få dem i mange forskellige størrelser. Størrelsen hænger ofte sammen med, hvor mange funktioner det indebærer. Jo større kradsetræ, jo mere plads kan katten opholde sig eller lege på. Man bør som katteejer dermed også vurdere kattens behov.

Hvor aktiv er din kat?

Hvis det er en med aktiv kat, kan det være en rigtig god idé med et stort kradsetræ, hvor katten kan lege og opholde sig. Har man derimod en mere doven kat, behøver man formentlig ikke et stort et. Hvis katten er for doven til at lege eller bevæge sig op i det, er der ingen grund til at bruge plads på et stort træ. Til sådanne behov findes der mindre løsninger, hvor katten stadig kan få stimuleret sit kradse behov.

Hvilket kradsetræ skal jeg vælge?

Når du skal beslutte dig for hvilket kradsetræ, du skal vælge bør du overveje kattens behov. Vi anbefaler du finder inspiration i vores Blog indlæg " Hvilket kradsetræ skal jeg vælge "Ville din kat have glæde af et stort kradsetræ. Hvad med dig selv, synes du, at i har pladsen til det. Derudover kan man også vurdere ud fra udseende. På den måde kan du finde det træ, som du tilfredsstiller både dit og din kats behov bedst muligt.

Hvorfor elsker katte et kradsetræ?

Se de mange forskellige muligheder for kradsetræer her i kategorien. Vi kan anbefale du læser vores Blog indlæg Hvorfor elsker katte et kradsetræ? Er du til et standard eller et væghængt, finder du mange forskellige muligheder. Alle muligheder er af høj kvalitet, og i gode materialer både for din kat og udseendemæssigt. Vælg det, som passer til dig og din kat. Om det er med huler, plateauer eller blot en kradsesøjle, du finder det i kategorien kradsetræer. Du kan finde inspiration til at vælge det rigtige kradsetræ ved at se vores Blog indlæg " Hvilket kradsetræ skal jeg vælge" 

Forkæl din kat med et kradsetræ

Et kradsetræ har mange gode fordele for din kat. Vigtigst af alt er, at din kat får opfyldt sine behov for at kradse. Samtidig er det også en fordel for dig, da du dermed kan undgå, at katten kradser i dine møbler. En kat har et behov for at kradse. Hvis ikke den har et bestemt sted til det, gør den det bare andre steder. Det er ikke fordi, at den er utilfreds, men fordi den skal have tilfredsstillet sit medfødte instinkt for at kradse

Et grundlæggende behov for katte

Helt overordnet er et kradsetræ ikke blot forkælelse af din kat. Det er tilfredsstillelse af et reelt behov, som katten har. Både indekatte og udekatte har et behov for at hvæsse deres klør. Dette gør de for at komme af med overskydende hornvæv. Samtidig afgiver katten også et tryghedsskabende hormon, som sidder under potepuderne, når den kradser. Når katten kradser markere den sit territorium. Det er dermed kattens måde at markere, hvor den hører til. 

Kradsetræets mange muligheder

Der er dog mange forskellige muligheder, som hver især har deres kvaliteter samt fordele og ulemper. Du må dermed som katteejer selv vurdere, hvad du prioriterer højest, samt hvad du mener, at din kats behov er. Med de mange forskellige muligheder for kattetræer, er der nemlig mulighed for at tilfredsstille forskellige behov. Dette gælder både dig og din kat. Både hvad angår funktionalitet, udseende og størrelse. 

Mange løsninger har flere funktioner. Det er ikke blot et træ til at kradse kløerne på. Rigtigt mange kradsetræer kan kattene derudover bruge til både at lege på og opholde sig på. En kat kræver ikke mange kvadratmeter, hvis blot man har det rette udstyr til at tilfredsstille kattens mange behov. Man kan få dem i mange forskellige størrelser. Størrelsen hænger ofte sammen med, hvor mange funktioner det indebærer. Jo større kradsetræ, jo mere plads kan katten opholde sig eller lege på. Man bør som katteejer dermed også vurdere kattens behov. Hvis det er en med aktiv kat, kan det være en rigtig god idé med et stort kradsetræ, hvor katten kan lege og opholde sig. Har man derimod en mere doven kat, behøver man formentlig ikke et stort et. Hvis katten er for doven til at lege eller bevæge sig op i det, er der ingen grund til at bruge plads på et stort træ. Til sådanne behov findes der mindre løsninger, hvor katten stadig kan få stimuleret sit kradsebehov. 

Når du skal beslutte dig for hvilket kradsetræ, som du skal vælge, bør du derfor overveje kattens behov. Ville din kat have glæde af et stort kradsetræ. Hvad med dig selv, synes du, at i har pladsen til det. Derudover kan man også vurdere ud fra udseende. På den måde kan du finde det træ, som du tilfredsstiller både dit og din kats behov bedst muligt.  Se de mange forskellige muligheder for kradsetræer her i kategorien. Om du er til et standard eller et væghængt, finder du mange forskellige muligheder. Alle muligheder er af høj kvalitet, og i gode materialer både for din kat og udseendemæssigt. Vælg det, som passer til dig og din kat. Om det er med huler, plateauer eller blot en kradsesøjle, du finder det i kategorien; Kradsetræer. 

Kradsetræ til Kat er Funktionelle kvalitets produkter

Kradsetræer fra Aktiv Kat er funktionelle danske kvalitetsprodukter der er tilpasset kattens behov, i et moderne design. De er 100% Produceret i Danmark! Her  bruges Sisal, der kommer fra skallen på en kokosnød, der er meget hårdfør og kan dyrkes og trives i meget tørt og hårdt klima. Vores Premium sisal berber, kender vi også som kokostæppet. Sisal er derfor et miljøvenligt og bæredygtigt produkt. kradsetræ til kat er samtidig meget slidstærkt, og gør  Aktiv Kat kradsetræer naturlige. Denne sisal gør Aktiv Kat kradsetræer til de absolut mest robuste og længst levende kradsetræer på markedet. Aktiv kat udvikler udelukkende kradsetræer med naturtræ der gør dem robuste, samtidig er vores rør af genbrugsplast, for yderligere at reducere mængden af CO2. Vaskbart betræk på hylder er rengøringsvenligt og nemt at tage af, uden at skulle skille kradsetræet fra hinanden. For katte er det naturligt at kradse og bruge sine kløer hver dag, for at undgå skader på møbler og inventar, er kradsetræer fra Aktiv Kat en perfekt løsning som også ser flot ud i hjemmet. Husk du også selv kan designe hvordan dit Aktiv Kat kradsemiljø skal se ud, med de mange forskellige, unikke og smarte moduler.