Kattegodbidder

Her finder du  "Kattegodbidder" i et bredt udvalg af lækre og velsmagende snacks til din kat. Disse godbidder er specielt designet til at forkæle din kat og give den en særlig belønning i løbet af dagen. Uanset om du leder efter slikmunde, fredags snoller, trænings godbidder eller sunde godbidder, har vi noget for enhver smag. Vores udvalg af kattegodbidder er nøje udvalgt for at sikre, at de opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Vi tilbyder kun godbidder, der er korn- og kartoffelfri samt sukkerfri. Dette sikrer, at din kat får en sund og afbalanceret kost, selv når den nyder en velsmagende snack. rænings godbidder er perfekte til at motivere og belønne din kat under træningssessioner. Disse små, velsmagende godbidder er lette at håndtere og ideelle til at opmuntre til ønsket adfærd. Din kat vil elske at blive belønnet med disse lækre godbidder.

Varer 1-36 af 57

Side
pr. side

Kattegodbidder og snacks til slikmunde

Kattegodbidder og snackt til katte smat træningsredskaber finder du her, når din pels børn skal forkæles! Vi har sørget for at finde de lækreste frem, så din kat aldrig bliver skuffet. Kattesnack og godbidder kan bruges som almindelig snack – men også som en belønning ved træning. Vi har derfor samlet både godbidder og trænings redskaber til din kat her. Disse trænings produkter fungerer som aktivering, hvilket er super godt for din kat. Det fanger dens opmærksomhed og stimulerer dens sanser. Du vil derfor få en gladere kat, der laver færre ugerninger i hjemmet. Det bliver både du og din kat glad for.

Kattesnack og godbidder

Kattesnack og Katte godbidder. Vores udvalg af tasty, sprøde og vildt lækre godbidder og katte snack. Gør at du kan give din kat en lækker og frisk godbid. Alle er smagfulde og vildt lækre og alle katte får tænderne til at løbe i vand, bare de ser eller dufter posen.

Kornfri og kødfyldte Godbidder

Disse træningsredskaber  fungerer som aktivering, hvilket er super godt for din kat. Det fanger dens opmærksomhed og stimulerer dens sanser. Du vil derfor få en gladere kat, der laver færre ugerninger i hjemmet. Det bliver både du og din kat glad for. Vores sortiment er udvalgt og vi har godbidder valgt ud fra at de er mere end bare en godbid. I jagten på det gode katte liv går Jekas Hund & Kat  forrest. Find det lækreste til din kat her!

Stort udvalg af lækre kattegodbidder

Her hos Jekashundogkat .dk har vi altid et pænt  stort udvalg af bløde kattegodbidder, natursnacks og tandrensende kattegodbidder. Vi har med andre ord mange lækre kattegodbidder, der alle er velsmagende, sprøde, fedtfattige og tandrensende. Hos Jekashundogkat.dk kan du derfor altid finde kattegodbidder og kattesnack,  der falder i din kats smag. Du kan eksemplevis benytte kattegodbidder og kattesnack som belønning eksempelvis, når du træner med din kat eller blot som ekstra fredags hygge, når resten af familien får fredags slik.

Sunde godbidder & snack

Kattegodbidder med gode og sunde tilsætningsstoffer, eller dem fra Lily´s Kitchen helt uden nogen tilsætningsstoffer. Udover at give katten energi, kan kattegodbidder også bruges til at få katten til at indtage eksempelvis kattemalt eller gær, som har gode egenskaber i forhold til pels,  mave- og tarmsystemet. Ved at give kattemalt hjælper du din kat til at fordøje hår (pels) meget bedre, og er således med til at skåne både  mave- og tarmsystemet markant.

Tandrensende godbidder og kattesnack

Alternativt kan du også give godbidder og tyggesnacks, der har en tandrensende effekt og der tager den dårlige ånde – Vælg Bogadent det er markedets bedste og er anbefalet af Dyrlæger. Alle katte er forskellige, og hver kat har sin præference til kattesnack og kattegodbidder . Nogle katte foretrækker bløde godbidder, hvor andre katte foretrækker hårde godbidder. For at finde frem til hvilken type godbidder og snack din kat foretrækker, anbefaler Team Jekas, at du prøver lidt forskelligt. Hos Jekashundogkat.dk finder du mange forskellige typer kattegodbidder og altid til priser, hvor du kan være med. Nogle katte døjer med dårlig ånde, det kan du undgå med Bogadent Plaque Stop