Kattefoder og Vådfoder til katte

Kattefoder og kattemad og vådfoder finder du billigt hos Jekas, vi har et unikt udvalg af kattefoder og kattemad i højeste kvalitet i de kendte mærker Arion, Carnilove, Brit Care, Eden og  Lily´s Kitchen.  når kun det bedste er godt nok til vores pels børn. Hos Jekas Hund & Kat  er vi meget passioneret omkring foder og ernæring. Derfor vil vi til enhver tid udelukkende anbefale kattefoder og kattemad, der lever op til krav for smag, nærings

Varer 1-36 af 50

Side
pr. side

Kattefoder og Kattemad i højeste kvalitet

Kattefoder i højeste kvalitet – når kun det bedste er godt nok til din kat. Hos Jekashundogkat.dk er vi meget passioneret omkring foder og ernæring. Derfor vil vi til enhver tid udelukkende anbefale katte foder, som er godt for din kat. Det behøver ikke at koste en bondegård – overhovedet.

Fokus på de næringsrige kvalitets produkter

Når du køber en god foder med højt kødindhold, så bliver din kat mæt på en helt anden måde end hvis den fik noget billigt discount – den bliver nemlig mæt på den rigtige måde! Arion, Carnilove og Lily´s Kitchen  er alle gode producenter af fantastiske foderprodukter til vores pels Børn Brug os gerne som din sparringspartner og rådgiver, når det kommer til foder. Vi har den viden, som din kat har brug for.

Kattefoder og kattemad til alle katteracer

Et sundt og godt kattefoder og kattemad behøver ikke at koste en halv bondegård, når du handler det rigtige sted. Når du køber en god foder  og mad med højt kød indhold, så bliver din kat mæt på en helt anden måde, end hvis den fik billig discount foder– den bliver nemlig mæt på den rigtige måde! Arion, Carnilove, Brit Care, Lily´s Kitchen der går under Proper Food.  Kattemad der  alle er gode og næringsrige foderprodukter til din kat Katte er vores pels børn og vores bedste ven. Derfor er kattefoder af høj kvalitet og med rigt nærings indhold  et must have – for man passer naturligvis rigtigt godt på sin bedste ven. Ved at købe det rette kattefoder bliver din kat  ikke blot glad, den bliver også mæt på en sund og god måde – og dens krop styrkes.

Mærker i kattefoder fra Arion, Carnilove, Brit, Eden og Lily´s Kitchen

Godt kattefoder  er med til at understøtte din kats sundhed, og det skal gerne have et højt kød indhold. Det betyder dog ikke, at du skal købe dig fattig i kattefoder, for du kan sagtens få kattefoder i høj kvalitet til en god pris – billig og god er nemlig ikke modsætninger, når det kommer til din kats nye favorit foder. Hos Jekashundogkat.dk sparrer vi gerne med dig omkring, hvad det bedste kattefoder til dit pels barn  er, og vores råd er ofte at vælge Arion, Carnilove eller BRIT, Lily´s Kitchen og Eden der alle producerer fantastisk kattefoder til alle katteracer og størrelser – oven i købet til brugervenlige priser! Du gør klogt i at vælge din leverandør af kattefoder med omtanke, inden du hælder kattefoder op i foderskålen. kattefoder, der er dårlig discount, er nemlig slet ikke med til at understøtte, at dit pels barn trives. Tænk bare på, hvor vigtigt et godt måltid mad er for dig. Du bliver hvad du spiser  - det gælder også vores pels børn.

BRIT er specialister i foder til katte.

BRIT laver mange typer katte-foder, der hver især er tilpasset til killinger eller Voksne katte. Det gør det nemt for dig at vælge den helt rigtige blanding, til din kat. Har du for eksempel en lille killing med en semilang pels, finder du produkter, hvor den næringsrige sammensætning er lavet på en sådan måde, at den understøtter vedligeholdelsen af en glat og blank pels. Hos Jekashundogkat kan du få et indblik i, hvad kattefoder fra BRIT indeholder. Du vil hurtigt opdage, at det hovedsageligt er laks og anden fisk eller lam og kyllingefedt, der giver et fremragende næringsrig vitaminindhold og en ideel ernæringsmæssig sammensætning for netop din kat.

Arion et godt kattefoder til alle katteracer

Hos Arion finder du ligeledes kattefoder i høj kvalitet.  Her får du kattefoder i god kvalitet, der passer til alle katteracer. Din kat vil opleve en sund og forbedret livskvalitet, da Arion foderets nærings indhold er sammensat på en sådan måde, at både led og tarme får alt det de skal bruge.  Det er tilmed en billig mulighed – uden at være discount, for med Arion får du hos Jekas hver syvende pose gratis. Vi opretter dig i vores kartotek og den syvende sæk sendes sammen med den købte 6 sæk.

Carnilove er luksuriøst kvalitet med højt kødindhold

Er det Carnilove, der bliver din kats  foretrukne mærke, er der mulighed for at få både lam, vildsvin og laks på menuen. Carnilove producerer nemlig kattefoder i Premium kvalitet helt uden kartoffel og korn, hvilket giver plads til et højt kød indhold, der gavner din firbenede bedste ven. Du får her et  virkelig et luksusprodukt, hvilket afspejler sig i høje procentsatser på kød i blandingen. Trænger din kat til lidt ekstra forkælelse finder du tilmed lækre godbidder, i Carnilove er luksuriøst foder der ligeledes har et højt proteinindhold.

Lily´s Kitchen er Holistick, Kornfri og allegivenligt

Lily´s Kitchen er et kattefoder, der er baseret på brugen af frisklavet kød samt nærings rige ingredienser, grøntsager og frugt i en sund og nærende opskrift. Velsmagende og blid mod mave og let at fordøje. Der er inkluderet en række botaniske og nærings rige urter. Fantastisk god ernæring hvor alt er gennemtænkt og hunde nyder daglig godt af dette kvalitets foder. Det opbygger et sunde immun system for din killing og for at give killingen et langt liv uden sygdom. Lilys kitchen er ” PROPER FOOD ” de bruger ganske enkelt kun ordentligt kød i opskrift: intet kødmåltid, intet knoglemel eller intet kød. Deres unikke opskrifter indeholder ikke billige fyldstoffer – som hvede, majs eller soja – og de indeholder ikke nogen af de usunde ingredienser. Et fuldfoder til killinger og voksne katte. Afhængig af størrelse og race, du kan forsætte med at foder til din kat fra den er killing den bliver senior kat. Hvilket mærke og variant passer bedst til din kat?