Kattefoder og Vådfoder til katte

Kattefoder og kattemad og vådfoder finder du billigt hos Jekas, vi har et unikt udvalg af kattefoder og kattemad i højeste kvalitet i de kendte mærker Arion, Carnilove, Brit Care, Lara og Bozita. Køb ernærings rigt kattemad og vådfoder, når kun det bedste er godt nok til vores pels børn. Hos Jekas Hund & Kat  er vi meget passioneret omkring foder og ernæring. Derfor vil vi til enhver tid udelukkende anbefale kattefoder og kattemad, der lever op til krav for smag, nærings

Varer 1-36 af 50

Side
pr. side

Kattefoder og Kattemad i højeste kvalitet

Kattefoder i højeste kvalitet – når kun det bedste er godt nok til din kat. Hos Jekashundogkat.dk er vi meget passioneret omkring foder og ernæring. Derfor vil vi til enhver tid udelukkende anbefale katte foder, som er godt for din kat. Det behøver ikke at koste en bondegård – overhovedet.

Fokus på de næringsrige kvalitets produkter

Når du køber en godt kattefoder med højt kødindhold, så bliver din kat mæt på en helt anden måde end hvis den fik noget billigt discount kattefoder – den bliver nemlig mæt på den rigtige måde! Arion, Carnilove og Lara, Bozita er alle gode producenter af fantastiske foderprodukter til vores pelsbørn.

Kattefoder og kattemad til alle katteracer

Et sundt og godt kattefoder og kattemad behøver ikke at koste en halv bondegård, når du handler det rigtige sted. Når du køber et godt foder og mad med højt kød indhold, så bliver din kat mæt på en helt anden måde, end hvis den fik billigt discount foder– den bliver nemlig mæt på den rigtige måde! Arion, Carnilove, Brit Care, Lara Kattefoder og Kattemad til kræsne Katte. Kattemad der  alle er gode og næringsrige foderprodukter til din kat Katte er vores pels børn og vores bedste ven. Derfor er kattefoder af høj kvalitet og med rigt nærings indhold  et must have – for man passer naturligvis rigtigt godt på sin bedste ven. Ved at købe det rette kattefoder bliver din kat  ikke blot glad, den bliver også mæt på en sund og god måde – og dens krop styrkes.

Foderskifte – hvordan?

  • Vil den slet ikke spise det du har tilbudt den?
  • Er den blevet steriliseret?
  • Er den gået fra killing til voksen?
  • Har den været igennem et sygdomsforløb?
  • Er den blevet overvægtig?
Når du skal skifte over til et andet foder er det vigtigt at du gør det så skånsomt. I starten anbefaler vi, at du blander 80% af det vante foder med 20% af det nye foder. Lad det være sådan en dag eller to og bland så gradvist mere og mere af det nye foder i. På den måde bliver det et skånsomt foder skifte for kattens mave, og katten bør ikke opleve udfordringer med det. Skulle du stå i den uheldige situation at du ikke kan lave et glidende foderskift, så vil du kunne opleve at din kat får f.eks. diarré. Skulle det ske er det vigtigt at du holder øje med din kat og sørger for at den får rigeligt med væske. Virker din kat upåvirket, har lyst til at spise, leger og er nysgerrig mens den har diarré, kan du med fordel tilbyde den lidt kogt kylling og fisk. Forværres tilstanden skal du søge dyrlæge.

Mærker i kattefoder fra Arion, Carnilove, Brit, Eden og Lara

Godt kattefoder  er med til at understøtte din kats sundhed, og det skal gerne have et højt kød indhold. Det betyder dog ikke, at du skal købe dig fattig i kattefoder, for du kan sagtens få kattefoder i høj kvalitet til en god pris – billig og god er nemlig ikke modsætninger, når det kommer til din kats nye favorit foder.

Læs mere om vores udvalg af Lara Kattefoder til Kræsne Katte.

Hos Jekashundogkat.dk sparrer vi gerne med dig omkring, hvad det bedste kattefoder til dit pels barn  er, og vores råd er ofte at vælge Arion, Carnilove eller BRIT, Lily´s Kitchen og Eden der alle producerer fantastisk kattefoder til alle katteracer og størrelser – oven i købet til brugervenlige priser! Du gør klogt i at vælge din leverandør af kattefoder med omtanke, inden du hælder kattefoder op i foderskålen. kattefoder, der er dårlig discount, er nemlig slet ikke med til at understøtte, at dit pels barn trives. Tænk bare på, hvor vigtigt et godt måltid mad er for dig. Du bliver hvad du spiser  - det gælder også vores pels børn.

BRIT er specialister i foder til katte

BRIT laver mange typer katte-foder, der hver især er tilpasset til killinger eller Voksne katte. Det gør det nemt for dig at vælge den helt rigtige blanding, til din kat. Har du for eksempel en lille killing med en semilang pels, finder du produkter, hvor den næringsrige sammensætning er lavet på en sådan måde, at den understøtter vedligeholdelsen af en glat og blank pels. Hos Jekashundogkat kan du få et indblik i, hvad kattefoder fra BRIT indeholder. Du vil hurtigt opdage, at det hovedsageligt er laks og anden fisk eller lam og kyllingefedt, der giver et fremragende næringsrig vitaminindhold og en ideel ernæringsmæssig sammensætning for netop din kat.

Arion et godt kattefoder til alle katteracer

Hos Arion finder du ligeledes kattefoder og Kattemad i høj kvalitet. Her får du kattefoder i god kvalitet, der passer til alle katteracer. Din kat vil opleve en sund og forbedret livskvalitet, da Arion foderets nærings indhold er sammensat på en sådan måde, at både led og tarme får alt det de skal bruge.  Det er tilmed en billig mulighed – uden at være discount, for med Arion får du hver 7 sæk gratis. Du opretter dig i en app og får den syvende sæk gratis.

Carnilove er luksuriøst kvalitet med højt kødindhold

Er det Carnilove, der bliver din kats  foretrukne mærke, er der mulighed for at få både lam, vildsvin og laks på menuen. Carnilove producerer nemlig kattefoder i Premium kvalitet helt uden kartoffel og korn, hvilket giver plads til et højt kød indhold, der gavner din firbenede bedste ven. Du får her et  virkelig et luksusprodukt, hvilket afspejler sig i høje procentsatser på kød i blandingen. Trænger din kat til lidt ekstra forkælelse finder du tilmed lækre godbidder, i Carnilove er luksuriøst foder der ligeledes har et højt proteinindhold. Læs mere om

Læs mere om vores udvalg af Carnilove Kattefoder og Kattemad.

Team Jekas står Klar

Brug os gerne som din sparringspartner og rådgiver, når det kommer til foder. Vi har den viden, som din kat har brug for og vi er klar til at hjælpe dig.  Har du også Hund? Har du både hund eller Kat i hjemmet. Kan du med fordel handle både Kattefoder og Hundefoder til dem hos Jekashundogkat.

Læs mere om vores udvalg af Hundefoder og Hundemad.