Kovaline

Kovaline til Hunde i en plejeserie, der indeholder alt det vi ønsker for vores dyr. Uønskede stoffer er udeladt for det absolut bedste produkt. Dermed indeholder de kun det, som dyrene i virkeligheden har brug for og har gavn af. Køb KovaLine  plejeserie her og oplev glæden produkterne giver.

18 varer

pr. side

KL Kovaline til Dyr et must have

Kovaline kan benyttes til både hunde, katte, heste og endda også mennesker. Det er en fantastisk all-round serie, som man med fordel kan købe. Her behøver du altså ikke investere i forskellige produkter til de forskellige kæledyr. Her er du dækket ind med ÉT produkt!

Hygiejne & Care til din Hund

Care & Hygiejne indeholder alt fra korttilskud til bidestop og pote voks. Du vil finde en produkter, der vil kunne bidrage til at forbedre din kats trivsel. En god trivsel giver en glad kat. Vi har derfor samlet en masse gode produkter under denne kategori. Mange katte ejere er ikke klar over, at deres kat har brug for plejeprodukter, men det er rigtigt vigtigt, at deres hygiejne pleje – præcis ligesom vi selv har et behov daglig plejet.

Hvad står  KovaLine for?

KovaLine er et danskproduceret og målrettet til behandling af forskellige hudproblemer, som vi ser hos vores kæledyr. KovaLine er et naturligt alternativ til antibiotika og steroider, der traditionelt ellers har været brugt til hudproblemer. Produkterne er ekstremt effektive til helbredelse og vedligeholdelse af sund hud. Råvarerne er nøje udvalgt, efter en vurdering af det bedste for dig og dit dyr. Derfor indeholder produkterne udelukkende naturlige ingredienser, når det er det bedste alternativ. Desuden er enkelte af råvarerne økologiske. Alt produceres i Danmark og alle råvarer er EU godkendt. Emballagen er i genanvendelig plast og PVC-fri. Sorteres det korrekt kan det smeltes og genanvendes til ny emballage. Når produktet er brugt, kan du rense den tomme emballage og genbruge den hjemme, med god samvittighed. Disse aktive valg om naturen, miljøet, effektivitet, allergener og sundhed er med til at sikre, man får det absolut bedste produkt til sine kæledyr. Hvorfor bruger vi  KovaLine? KovaLine både renser, peeler, plejer og giver en helende effekt. Denne kombination af rensning og heling af overbelastet hud, giver en effektiv behandling mod eksem, svamp, røde poter, hot spots og tør hud. I tilfælde af svære hudsygdomme, skal kunden altid rådføre sig med sin dyrlæge, da nogle tilfælde kan kræve mere aggressive eller konventionelle behandlinger. Herefter vil KovaLine produkterne kunne afslutte forudgående behandling, ved at berolige og hele huden i dybden, så den igen bliver spændstig og modstandsdygtig. KovaLine er IKKE et medicinsk produkt. KovaLine produkterne er udelukkende til udvortes symptombehandling. Det er derfor vigtigt at sørge for optimal kost og ernæring. Ved tvivl, kontakt dyrlæge / læge. Ingen konflikt med FEI og DTC’s liste over forbudte stoffer/Anti doping