Mindekollektion Fra Happy House

Mindekollektion Happy House et sidste farvel
Mindesten R.I.P et sidste farvel eller en lille Gravsten  i en kollektion fra Happy House. Der er gravsten, mindesten, urner og billedramme i en kollektion. Hvor der er kælet for alle detaljer. Et sidste farvel når din pels ven går bort. På et tidspunkt vil du skulle sige farvel og nogle gange er det er det for tidligt, din hund bliver revet væk.  Der er mange følelser  forbundet med at miste et hund og det er i den situation vigtigt af give et værdig  farvel.

16 varer

pr. side

Et udvalg fra en smuk kollektion

Hos Jekas har vi udvalgt en serie af Mindesten, Gravsten, Urner og ikke mindst en muk billedramme.  En enkel og smuk serie af gravsten og mindekollektion fra Happy House er både enkel og smuk i design. En kollektion med sans for detaljer og der ender ud i smukke mindesten  i høj kvalitet.
<h3>Giv din hund et værdig farvel.</h3>
Vi ved, at dit  pels barn  betyder meget for dig. Også når den ikke er hos dig mere. En mindesten  giver et værdig farvel. Vi er kede af, at du er i en situation, hvor du er nødt til at kigge i denne kategori. Men vi håber, at vi kan være med til at give jer en god og værdig afslutning på et kærligt venskab.

Vælg den rette Mindesten

Hos Jekas finder du et nøje udvalgt sortiment af gravstene, mindesten, Minderammer, Urner, Mindestager i en smuk mindekollektion.  Hvis du har været så uheldig at miste din hund eller kat eller et helt tredje kæledyr. Det kan være en rigtig hård tid, når man mister sit kæledyr. Det kan tage lang tid at komme sig over det. Det kan være svært at glemme og måske, har man heller ikke lyst til at skulle glemme det. I disse tilfælde kan det være rart med et sted, hvor man kan mindes sit kæledyr. Ligesom man kan gå på kirkegården, hvis man mister et familiemedlem og mindes ved deres gravsted, kan man skabe det samme for sit kæledyr.

Har du mistet din hund, og ønsker du et sted, hvor du kan mindes den? Så er du kommet til det rette sted. Her vil du med få klik kunne finde den helt rette løsning for dig, så du med glæde kan mindes de gode tider med din firbenende ven.

Man kan med fordel begrave sin bedste ven i haven og dertil købe en gravsten, så man har et sted at mindes den. På den måde kan man besøge gravstedet og mindes sin bedste ven derfra.
På denne måde vil hunde altid have en plads i sit liv, og det er en god måde at hylde den tid, som man havde sammen og pleje savnet.

Mindekollektion detaljeret og smuk

Hos Jekas finder du et stort udvalg af gravsten og mindekollektioner. Her vil du kunne finde mange forskellige muligheder, som blandt andet indbefatter gravsten, mindesten, urner og forskellige billedrammer. Der vil være kælet for de mindste detaljer, således at du kan sende din hund værdig afsted på dens sidste rejse. Der kan være mange følelser forbundet med det sidste farvel, og det kan betyde meget, at man i situationen får givet et værdigt farvel.

Du vil i udvalget finde en både enkel og særdeles smuk serie af gravsten og mindekollektioner fra Happy House. Det er en kollektion, hvor der er kræset for detaljerne, og man vil derfor finde produkter af allerhøjeste kvalitet. Det er en trist situation, at man er nødsaget til at kigge nærmere på udvalget i denne kategori. Vi ønsker derfor at give dig som køber den bedst mulige oplevelse.

Vi har gjort det enkelt og nemt at gennemgå udvalget, således at der er et simpelt udvalg af de produkter, som vi mener vil være de rette for dig, som leder i denne kategori. Du skal derfor ikke igennem en masse forskellige muligheder og scrolle sider op og side ned for at finde den rette løsning. Ved blot få klik vil du i vores simple udvalg kunne finde den mulighed, som er den helt rette for dig. Du søger formentlig et produkt, hvormed du kan mindes din hund.

Mindesten eller Minderamme

Har du fornyligt mistet din hund, og søger du et sted, hvor du kan findes din hund. Så er du kommet til det rette sted. Vælg en gravsted med poter, som symboliserer din hund eller find en lille ramme, som du kan sætte ved gravstedet med et billede af din hund. På den måde vil du på bedst mulig måde kunne mindes din hund. Du kan også finde andre figurer som eksempelvis et hjerte med en lille pote, en hund med vinger eller en engel siddende med en hund på skødet. Der er mange muligheder, og det er derfor muligt at finde den helt rette løsning for dig. Ønsker du derimod at få din hund brændt, kan du købe en urne, som du kan have stående enten inde eller ude. Valget er dit, og der er muligheder til alle behov.

Happy House Mindekollektion

Happy House  Mindekollektion har en  smuk kollektion, der giver det sidste farvel en værdig afsked, med et kært familie medlem. Her Har vi muligheder for at vælge lige præcis det vi passer  bedst. En Smuk Billedramme til favorit billedet, En smuk hjertestage eller Stjernestage når vi tænder et lys. En smuk og majestætisk Urne eller en Pote stage.
<h4>Urne til minde på kaminhylden</h4>
Når vi mister et af vore kære pels børn, så kan vi med en urne fra happy house begrave den under et smukt træ i haven. Eller vi kan vælge at have den stående på favorit pladsen i hjemmet.

Stjernestage & Hjertestage

En denne kollektion er der Stjernestage og Hjertestage der er til fyrfadslys. En smuk måde at tænde t lys i mørket på og smuk at have stående ved stedet hvor en urne er begravet eller ved siden af favorit fotoet  på kaminen.

Billederammer til et  favorit foto af din bedste ven

En ualmindelig smuk ramme til minde om et kæledyr.  Rammen er pyntet med et hjerte der er med englevinger.  Den smukke tekst   “Forever in our hearts”  og i hjørnet er der to små poter der pryder rammen.  Billedramme med Hjerte og engle vinger fra Happy House  – At sige farvel til sit elskede kæledyr er følelsesladet , og efterlader sorg og afsavn.  Det er dejligt at have et sted,  hvor man kan mindes sin bedste ven. Et favorit billede giver mulighed for at  kunne have et varigt minde.  Et helt specielt sted, hvor man kan mindes de mange gode minder man har haft sammen.

Se vores udvalg i en smuk Mindekollektion fra Happy House